atgr
prelaskom 720 ja ulazim kao slon unutra
imam nekakvih 100 kom još 400 kn, odregistrirao sam ih
neki baja je stavio 2000 komada na prodaju bas na 720kn.
bas zanimljivo…
ali proboj dugorocno padajuce RSI linije daje nadu za proboj na cijeni,
a uz to je prisutan i dnevni ADX u punom zamahu gdje probija 25 poena…
mozda bi trebalo pozvati Geronima u pomoc da prestrasi baju od 2000kom !?
[proud]
atgr
A da udjes vec sad kao slon i maknes ovog na 720, pa budes aktivni kreator novog trenda umjesto da cekas potvrdu
atgr
A da udjes vec sad kao slon i maknes ovog na 720, pa budes aktivni kreator novog trenda umjesto da cekas potvrdu
[/quote]
previše imak dionica..recimo zadnjih 500 + potvrda pocistit do 730 bi bilo ok
Ovdje upišite svoj komentar…
Kolegice brankice
Ovo cemu vi pišete su multiplikatoru i ispada da se trzi na 3,11 booka, jer droga nije uknjižena pod book atgr…
Uostalom Roe je 15 …
Al pustimo to…
Ovdje je tema tehnička analiza, a ne uspoređivanje multiplikatora …tako da držite se teme..
i nemojte se nervirat, nije vlad jedini fulao, on je samo najekstremnije fulavao
A ako vi tako stara baba vjerujete u fondovsku manipulaciju, pazite da ne povjerujete i u price o vilenjacima, pa putem izgubite gebis..
Gospon Deluks , vi ste jako nervozni i vrijeđate ljude u zadnje vrijeme pa tak i mene ali ak ste izgubili novce na burzi za to vam nisam ja kriva. Kak još nisam nikad upoznala nekoga da zarađuje na burzi a da je istovremeno nervozan, vrijeđa druge po forumu i druka na pad tak pretpostavljam da ste i vi izgubili dosta novaca u zadnje vrijeme.Vidite kak sam ja opuštena, tak vam je to kad ne gubite novce ,super se osjećate i nemre vas niš izbacit iz takta. Nemojte se živcirati i ja sam par puta izgubila novce i mogu vam reći da sam se osjećala kao vi ali nisam vrijeđala druge.
Nadam se da ste prodali Kraš jer je došao do vrha kanala. Pozdrav
dali ce izdrzati proboj klina ,,,ili idemo dole na cca 9800 …..9950 dvaput potvrdjen ,,brankica????
atgr
Ja sam tešku glupost napravio što sam izašao na 4xx istina Bog sa pristojnom zaradom za to vrijeme ali da mi se sad ulazi i ne baš. Složio bi se sa Brankicom da su to neke fondovsko vlasničke kombinacije čiju pozadinu ne možeš otkriti pomoći TA. Šta god da se desi neće imati veze sa TA. Uskoro stižu i Kalničke vode u njihov portfelj. Možda su ima dionice kolateral pa ju zbog toga pumpaju. Ne bi se začudio ni ti da ode na 1000kn ali velim motivi su tu neke druge prirode.
.. evo dvije kraće verzije sa zonom tolerancije od 20 bodova, što i nije neka velika stvar. Plava bi bila ED, s tim da bi tako mogao završiti i crveni impuls, a druga crvena verzija bi bila puni školski impuls 1-5.
… a obzirom da se zelena i crvena neće da prekriže, i dalje ostaje aktuelan ovaj račun.
Oprostite ako nam možete napisati što to znači jer iako su boje jako lijepe ne razumijem što znače.
Hvala