Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja sam pošteno rekao da se ne rezumijem u TA, da nisam neki fan i da vjerojatno znaš bolje od mene.
samo sam primjetio da kolegu Cacconea zoveš provokatorom, a bolji je od tebe i njegove grafove volim pogledat, iako ne vjerujem pretjerano u to.
NHF.

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

Svi samo vide neke klinove, inverter, ja recimo vidim samo kanalice.

LoodyAllen @
leonidas @ zato smo tu da razmjenimo misljenja ,a ne da mjerimo ciji je veci

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kolega ne razumijem sto se odmah ljutite, pa ja sam upravo dao svoje misljenje.
Mozete se popiskiti po njemu ako mislite da je vrijedno piskenja i to je to.
Ako mislite da nije vrijedno ni piskenja ignorirate ga i to je to!
Lijepo Vas pozdravljam i sretno u trgovanju!!!!

dal je to krenula četvorkica od 1 od 3 na spx … do cca 1066

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Kolega ne razumijem sto se odmah ljutite, pa ja sam upravo dao svoje misljenje.
Mozete se popiskiti po njemu ako mislite da je vrijedno piskenja i to je to.
Ako mislite da nije vrijedno ni piskenja ignorirate ga i to je to!
Lijepo Vas pozdravljam i sretno u trgovanju!!!!

ovo je bilo upuceno LoodyAllen @ sorry

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

idemo dalje ,odbijanac do cca 10 100 ,pa 5 tica ,do 9800…svaki komentar dobrodosao ,osim caccone-a
i slicnih provokatora…..

5 – ti ca ti je završila danas na indexima. sp 500 na 1039 (odbijanac ide sada najmanje na 1055, 1060 ili 1065).

idemo dalje ,odbijanac do cca 10 100 ,pa 5 tica ,do 9800…svaki komentar dobrodosao ,osim caccone-a
i slicnih provokatora…..

5 – ti ca ti je završila danas na indexima. sp 500 na 1039 (odbijanac ide sada najmanje na 1055, 1060 ili 1065).
[/quote]

već je na 1055

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

1055 već je

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

da ponovimo gradivo…

kupite odmah – odbijanac mozda ne potraje…

[lol] [lol]
ovu ću unucima pričat. [lol]

"Ovo je bio jedan od najinteresantnijih dana u financijama ikad, bliži se kraj."
Svjetsko gospodarstvo krenulo u krivom smjeru
"Ovo je bio jedan od najinteresantnijih dana u financijama ikad. Došli smo na rub. Prinosi će se dodatno srušiti, a dionice će se okrenuti. Kraj igre nam dolazi vjerojatno u narednih nekoliko tjedana", izjavio je za Telegraph šef kreditnog odjela RBS-a Andrew Roberts.

I nakon toga Ameri završavaju u debeloj zelenjavi. [lol] [lol] [lol] [lol]

da ponovimo gradivo…

kupite odmah – odbijanac mozda ne potraje…

[lol] [lol]
ovu ću unucima pričat. [lol]
[/quote]

[smiley]

New Report

Close