Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije ni TSL tako loš kako bi tehnika htjela… [shocked]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

@Cacko

Silazni kanal na SPX 500

Ne izgleda lijepo…

Smješi se 950 kroz koji mjesec

znamo mi da je dugorocno 950 interesantan…
tigrus…moze…
a jel to znaci da si malo bullish?

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

caccone [bye] knjigu u ruke , tigrus [thumbsup] imas znanje

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

stari manje bahatosti vise mozganja–
fulo si samo za cca. 90 bodova .. [lol]
nema veze…u dokupu je spas
GAPOVI ce te ubit financijski…i psihicki [yawn]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

stari manje bahatosti vise mozganja–
fulo si samo za cca. 90 bodova .. [lol]
nema veze…u dokupu je spas
GAPOVI ce te ubit financijski…i psihicki [yawn]
[/quote]
C ,,GAP NA 4$ vidimo se na asku

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

borba titana i na burzi i na forumu …. još ako se sutra i preksutra izvještaji u amera budu crvenili onda je skoro pa sigurno da će se procuriti ispod soma samo tako … nek i propustim vožnju, dvije ali mislim da su ovo trenuci koji omogućavaju ogromne zarade za odlikaše čeličnih živaca … nadam se da ću im se priključiti
pozz najhrabrijima među "luđacima"

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Na žalost gasi se Sfera station – jel postoji još netko sa sličnom uslugom?

Meni inače pretplata izlazi 5.9. tako da im poklanjam 5 dana.
Samo gdja sad……….. [sad]
[/quote]

meni pretplata traje još ohoho, javili su da će vratiti preostali dio

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

….molio bih…zašto se gasi sferastation…vidim da je to alat Finesa Capitala….oni su nedavno otvorili prostore u Splitu….valjda prije godinu dana??!?!!!?!…nisam siguran….dali to znaći da će i oni prestati s radom ili kako ??

John Maynard Keynes:dugoročno gledano ionako smo svi mrtvi....veni, vidi......uložih u dionice :) Aristotel kaže - ...pare nisu za budale... :)

….molio bih…zašto se gasi sferastation…vidim da je to alat Finesa Capitala….oni su nedavno otvorili prostore u Splitu….valjda prije godinu dana??!?!!!?!…nisam siguran….dali to znaći da će i oni prestati s radom ili kako ??

Sfera i Finesa su neovisne firme koje su surađivale, to je sve. Nije Sfera (bila) proizvod Finesa Capitala, dakle ne trebaš to povezivati na taj način…

Sad je samo pitanje kako / u kojem alatu će Srećko raditi analize???

Goodbye Sfera Station [sad]

imate ovo,neplaca se nista
http://hermes.avidus.hr/
nije nesto,ako zelite dobar alat kupite tt

http://aqua-art.org/news.php

Za razliku od nekih tipova kojima sve u životu ide sukladno njihovim pretpostavkama (vjerojatno i kad odu do wc, rezultat im je sukladan, ili čak povrh..), razvoj nije bio sukladan mojim očekivanjima. Međutim ne valja se predavati, te se tako sad kladimo na najobičniji klin koji mora upaliti, valjda.

SPX

Možda je stvarno u klinu spas, kako teta Lulu veli..
Klinus vulgaris x2..

+ nekakva potpora na tjednom linearnom (na log. je procurilo)..
– target delux-ovog h&s navještava izgledno testiranje zadnjeg dna..
+/- tigrusov optimizam [smiley]

Sretno!

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

New Report

Close