nije završila pjesma a već stop loss. [bye]
[/quote]
EUR/USD vjerojatno do dna vila, ca 1,27, mali violation linije – trigger stop-losseva, ista stvar sa stop-lossevima od 21,22.07. i onda ap ap ap…
Vidjećemo, rekli su slijepci 🙂
[/quote]
Slažem se sa vama gospon hillbilly
Lulu – ne slažem se sa tvojim grafom. Mislim, da je mala četvorka već jučer odrađena pa umjesto po tvome danas odmah gore, cepamo vjeroatno dole prema najmanje 1084 (38 % fiba).
Dolar će i dalje rasti, kao što kaže Brankica. [thumbsup]
odbijanac na sp500 je vrlo izgledan.
vidio sam i ja ovaj 1084 fiboo, ali satni Slow Stoch i zadnji support na dnevnom daju naslutiti da bi mogao ici odmah gore.
koji je up traget po vama?
.. nisam sigurna jesi li mene pitao, ali ako jesi
..evo ja mislim ako krene malo gore prvo bi čekala proboj cca 1098 jer bi se s tim probudila H1 momentum + divergencija (koja je zadužena za kratkoročne preokrete), te bi to cijenu odvelo još gore sve do limita 1111 (vlad?, što te neima na blogu, ja i i herr vlad smo si inače molto dobri pa si dopuštam ovak ležeran stav). A ako bi se išlo i poviše tog "vlada" onda se poništava ovaj count te je moguće i 1160 ko od šale.
Glede, eu, ovaj porast je bila 4. fx je inače malo zahebaniji, tu su mnogi tehničari spušili svoje vizije. Na fx postoje prioriteti. Međutim to je neka druga priča.
koji je up traget po vama?
1.- zona 1107-1110 (linija vrata dvostrukog vrha + SMA20 1h)
2.- zona 1115-1120 ( silazna linija trenda + SMA20 tjedni + SMA200)
Uf velike hrabre izjave kolega forumaša.
Ostati bez gaca? [lol] Najmanji problem.
Mislim, da uvijek treba imati i rezervni count. Ja moj prilažem. Ne kažem, da se slažem sa njim, jer sam isto bulish kao spličo, tigrus i lulu.
Ali ipak treba misliti na sve.
Inače ako sp 500 danas ili sutra ne rokne na 1070 već ide samo do 1084 – onda najmanji mogući gornji target po mome iznosi 1103.
[thumbsup]
čini mi se da neke trenutne činjenice niste uzeli o obzir.
jedino ako će se i ovi vani pravit’ ludi kao i inaće,što je na kraju krajeva i dovelo do svega ovoga.
http://www.poslovni.hr/vijesti/neocekivani-pad-industrijske-proizvodnje-u-eurozoni-155185.aspx
http://www.poslovni.hr/vijesti/grcko-gospodarstvo-u-sve-dubljoj-recesiji-155183.aspx
a kod nas kako je tek,a kako če tek biti za koji tjedan (ne mjeseci) ne treba ni govoriti.
normalno da naši "meštri" mogu umjetno naštimavati crobex kako im srce želi hoće gore-hoće dolje.
što se vidi iz priloženog zadnjih dana,a i tjedana.,tako da je ovo svakodnevno "gatanje" targeta sp,dow,crobex,dax i ………… čisto pogađanje.
po nekima je sp već trebao biti barem na 1150,ako ne i puno više kao i naš crobex, a gdje su-vidimo.
tako da to svakodnevno licitiranje sa targetima raznih indeksa ili pojedinih dionica(ingr,igh,ernt,ht,vlds,vdkt ….) trenutno nema puno smisla,samo može pojedine neupućene navesti na "grijeh".
vidim, počelo je bunilo.
knecht iznosi svoje analize s kojima se on ne slaže,
padobranci uletavaju i održe tehničko-morlane prodike,
krpa sve pogađa.
bit će veselo sljedećih tjedana, u kojem god smjeru.
jel se kome kupuje zlato? meni malo.
u trgovanom instrumentu, svaki je SPX na svoj način.
cfd, futures i ostali derivati se trguju 0-24, a baš spx (s TeleTradera) samo dok radi nyse, pa zato male razlike.