Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

EUR/USD long po 1,2960.

nije završila pjesma a već stop loss. [bye]
[/quote]

EUR/USD vjerojatno do dna vila, ca 1,27, mali violation linije – trigger stop-losseva, ista stvar sa stop-lossevima od 21,22.07. i onda ap ap ap…

Vidjećemo, rekli su slijepci 🙂

Svakati čast.Ispričavam se na konkluziji krivoj. Sliku tad vidijo nisam

CROBEX

Rastući klin.. Izgledan proboj na dolje (Ameri).. Potpora kanala na cca 1843 (danas).. Slijedeća potpora zelena linija.. Target 1777.. Dolje MACD 3-10-1, potpora..

SPX

Iz padajućeg klina uplivali u kanal.. Potpora na MACD 3-10-1.. Fibo.. Tko bi ga znao..

e da, sretno!

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

..zasad bi moglo biti ovako.

Deca bok. Skrivena pozitivna divergencija sugerira nastavak uptrenda.
Pozdrav

CROBEX

Rastući klin.. Izgledan proboj na dolje (Ameri).. Potpora kanala na cca 1843 (danas).. Slijedeća potpora zelena linija.. Target 1777.. Dolje MACD 3-10-1, potpora..

SPX

Iz padajućeg klina uplivali u kanal.. Potpora na MACD 3-10-1.. Fibo.. Tko bi ga znao..

e da, sretno!

Moželi jedno mišljenje za IGH ili kojeg građevinara više
Hvala

Lulu – ne slažem se sa tvojim grafom. Mislim, da je mala četvorka već jučer odrađena pa umjesto po tvome danas odmah gore, cepamo vjeroatno dole prema najmanje 1084 (38 % fiba).

Dolar će i dalje rasti, kao što kaže Brankica. [thumbsup]

Hvala

Za IGH sam već dao jedno analizu nedavno.. Mogući bump ‘n’ run.. Ništ novog, nekako previše odugovlače pa bi mogao biti i mućak..

Evo linearni i logaritamski graf, pa biraj koji ti se više sviđa.. Ja osobno preferiram log..

Sretno!

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

..ok knecht.

p.s evo nešto nevezano za dioničarstvo kao takvo, međutim korisno. Možda nekom i pomogne, who knows. Ne mislim da je strogi offtopic, obzirom da svi maštamo abt prosperity n abundance, a problem je najčešće u blokadi sustav.

Hvala

Za IGH sam već dao jedno analizu nedavno.. Mogući bump ‘n’ run.. Ništ novog, nekako previše odugovlače pa bi mogao biti i mućak..

Evo linearni i logaritamski graf, pa biraj koji ti se više sviđa.. Ja osobno preferiram log..

Sretno!
[/quote]

HVALA

crobi sutra u -2,88% ako ne i više čak -3,55% uz negdje promet od 60-80 milja kuna,sutra jako,jako zanimljivo i nadasve poučno. lp STFACA

Je si to dobio pouzdan graf od spliće??????????????????

Dolar će i dalje rasti, kao što kaže Brankica. [thumbsup]

Gospon Knecht, ja nisam rekla da će dolar rasti, nego da će EUR rasti.
Osim ako neće, možda sam malo uranila sa divergencijom

New Report

Close