Nismo otjerali Cromana, nego smo ga pojeli. Mi kanibali iz Hrvatske.
[lol] [lol] [lol]
3700 nismo probili.
što to znači? znate i sami.
institucionalni promet danas nije bio 50:50 u odnosu na redovni, ali nije bio ni daleko od toga.
što to znači? znate i sami.
kolega vlad, ne znam je li to bio lapsus ili kratki pad koncentracije, ali izjaviti da je institucionalni promet promet obveznicama. [pray]
3700 nismo probili. što to znači? znate i sami. institucionalni promet danas nije bio 50:50 u odnosu na redovni, ali nije bio ni daleko od toga. što to znači? znate i sami. kolega vlad, ne znam je li to bio lapsus ili kratki pad koncentracije, ali izjaviti da je institucionalni promet promet obveznicama. [pray]
da.
berlioz:
” 3700 nismo probili. što to znači? znate i sami. institucionalni promet danas nije bio 50:50 u odnosu na redovni, ali nije bio ni daleko od toga. što to znači? znate i sami.
Može li objašnjenje? Ovaj post mi daje do znanja da bi mogli dole, ali grafovi ne izgledaju tako. Pa me zanima vaše mišljenje.
prethodni grafovi nastavak su onih od prije 7 dana.
oznake su iste, vrhovi nisu mijenjani.
kretanje grobija posljednjih 7 radnih dana uklapa se u prethodne obrasce- oni mi se čine najizglednijim.
postoje i drugi mogući scenariji, no meni izgledaju manje vjerojatni.
Za vlada
[/quGeronimo daj molim te reci mi gdje skidaš te grafove? Ne će mi puno pomoći ali nikad ne reci nikad. Znanja nikad dosta!
grobi od 4280…
Jesi siguran da ne završava 4 val?