Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tko je spominjao BP i veliki pad?

http://finance.yahoo.com/q?s=bp

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

SPX ili do cca 1140 pa padina ili ode na 1250-1300 kao što GS kaže, bit će da će biti po GS
Fin. rezultati onih tvrtki koje pratim u USA su i više nego fenomenalni.

Ste primijetili otkad je EUR počeo rasti ne puštaju se vijesti iz Grčke, Portugala itd.?

naravno vjesti se pustaju po potrebi …vjesti prate tehnicku analizu…. [cool]
[/quote]
ja bi reko obrnuto

Za gospona Ivano 7 Eur USd. Ovo mi je prvi puta da analiziram valute pa nemojte kaj zamjeriti.
Rastući kanal, kao što možete vidjeti. Imamo doji koji signalizira neodlučnost što mi na dnu kanala govori da dolazi do obrata. Dakle ako nađe potporu na ovoj Fibo razini i linij kanala onda ide dalje gore. Postoji otpor SMA 200 na 1,33. Ako to savlada onda je target 1,35 gdje je slijedeći Fibo otpor.
Pozdrav

gospođo brankice,
je li target crobexa još uvek 1650? [pray]
[/quote]

Kaj ste se registrirali samo za to pitanje? Čujte nemojte se ljutiti ali morate imati bar tri mjeseca staža za ovak teška pitanja
[/quote]

Šalim se. Čujte to je target sve dok se ne poništi. A to je ako Crobex pređe 2150
[/quote]
jel to znači da vi ne ulazite prije 2150? inače bu se moglo i s 2000 strmoglaviti…tako vas ja čitam.
[/quote]

Pitanje je bilo upućeno meni da li je target za Crobex još uvijek 1650, a to je target velikog H&S čiji sam graf stavila na ovim stranicama. Pa zbog toga odgovaram da će target tog H&S biti poništen kad Crobex pređe 2150.I to je sve. Kaj se tiče kupovanja, mogli ste kupovati prije 14 dana a možete i sad. Mogućnosti za zaradu i gubitak uvijek postoje. Evo jedan grafek. Pozdrav

Ste primijetili otkad je EUR počeo rasti ne puštaju se vijesti iz Grčke, Portugala itd.?

Si primjetio odvratno loše vijesti o američkoj nezaposlenosti?

eur rastura

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Za gospona Ivano 7 Eur USd. Ovo mi je prvi puta da analiziram valute pa nemojte kaj zamjeriti.
Rastući kanal, kao što možete vidjeti. Imamo doji koji signalizira neodlučnost što mi na dnu kanala govori da dolazi do obrata. Dakle ako nađe potporu na ovoj Fibo razini i linij kanala onda ide dalje gore. Postoji otpor SMA 200 na 1,33. Ako to savlada onda je target 1,35 gdje je slijedeći Fibo otpor.
Pozdrav

gospođo brankice,
[/quote]

Kaj ste se registrirali samo za to pitanje? Čujte nemojte se ljutiti ali morate imati bar tri mjeseca staža za ovak teška pitanja
[/quote]

Šalim se. Čujte to je target sve dok se ne poništi. A to je ako Crobex pređe 2150
[/quote]
jel to znači da vi ne ulazite prije 2150? inače bu se moglo i s 2000 strmoglaviti…tako vas ja čitam.
[/quote]

Pitanje je bilo upućeno meni da li je target za Crobex još uvijek 1650, a to je target velikog H&S čiji sam graf stavila na ovim stranicama. Pa zbog toga odgovaram da će target tog H&S biti poništen kad Crobex pređe 2150.I to je sve. Kaj se tiče kupovanja, mogli ste kupovati prije 14 dana a možete i sad. Mogućnosti za zaradu i gubitak uvijek postoje. Evo jedan grafek. Pozdrav
[/quote]
ali gospođo brankice, što Vi kao tehničar savjetujete: kupovati sada – da ili ne?

EUR/USD

Jedna dugoročna analiza odnosa eura i dolara..

Dugoročno za euro nema straha.. Nalazi se u rastućem kanalu još od 1984.. (oduvijek [lol] )

Trenutno je tu jedan padajući klin i trebali bi se odbijati unutar njegovih granica još neko vrijeme (možda i više godina).. A najčešća rezolucija ovog patterna je proboj prema gore.. (doduše ne baš uvijek što se i vidi na klinu iz 1991-1999 god.)

Znači srednjeročno (na par godina) euro će padati i rasti u granicama patterna..

Trenutno euro raste, a to bi se trebalo nastaviti sve do cca 1,43 ili neznatno više i tada slijedi pad.. Naravno da u slučaju proboja patterna slijedi daljnji rast..

Ma slika sve govori..

Sretno!

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

Pozdrav

gospođo brankice,
[/quote]

[/quote]

[/quote]
[/quote]

[/quote]
ali gospođo brankice, što Vi kao tehničar savjetujete: kupovati sada – da ili ne?
[/quote]

Nisam primjetila da ste vi ili netko drugi savjetovali da li kupiti ili ne ali to tražite od mene. Evo kad vi date preporuku kupi ili ne kupi onda ću i ja. Pa ćemo pratiti rezultate tko je bolji u savjetovanju. Nema uopće problema

Si primjetio odvratno loše vijesti o američkoj nezaposlenosti?
[/quote]

ja nisam.. minus je zbog ljudi koji su radili na popisu stanovništva a to je pri kraju.

privatni sektor ima neto plus od cca 70 tisuća

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Pozdrav

gospođo brankice,
[/quote]

[/quote]

[/quote]
[/quote]

[/quote]
[/quote]

Nisam primjetila da ste vi ili netko drugi savjetovali da li kupiti ili ne ali to tražite od mene. Evo kad vi date preporuku kupi ili ne kupi onda ću i ja. Pa ćemo pratiti rezultate tko je bolji u savjetovanju. Nema uopće problema
[/quote]
koja je onda svrha pisanja, ako ne znate ili ne želite kazati kojim ćemo smjerom? [embarass] ne trebate se bojati promašaja, nitko ne zna budućnost…

upravo tako,nitko nezna budućnost,i zato nijedan tehničar koji drži do sebe neće predviđati budućnost,nego pratiti sadašnjost…

Dolar aka DXY0 aka $USD, izgledan pad do cca 76 u narednih par mjeseci, potencijalno do kraja godine ( ako uspori tempo kao u drugoj polovici prošle godine). Ovo naravno znači i da će EURUSD rasti kao što i Sobchak očekuje. Isto mislim da postoji pristojna vjerojatnost da trokut odradi svoje prema dole (dugoročni pad dolara), ali ima vremena do tad…

New Report

Close