Ključna razina je cca 1880-1890, svako probijanje gore donosi novi BULL, pad ispod 1810-1820 nosi novi BEAR.
Gdje nam je kolega KHMM ?
Kako ide onaj odbijanac na VDKT?
…ja sam…….prosim lepo ako ima tko od tehnicara da ni otisel na godisnji da mi posta graf za igh,dalekovod,hep i ingru
unaprijed hvala
pofuk
CROBEX update
Testing, testing…
Odoh na more, sretno!
[/quote]
CROBEX update
Testing, testing… x2
Rasti ili pasti?!
Sretno!
INGR :
– u slučaju pada ispod 22.25 sljedeća izgledna stanica : zona 18.18 [huh]
A kako stoji IGH moželi nabrzak
INGR :
– u slučaju pada ispod 22.25 sljedeća izgledna stanica : zona 18.18 [huh]
Šjor magistar, molim te, ako možeš ti, ili ovaj baraba koji ti dade stotku, staviti cijeli graf, da vide kolege gdje si zabio početnu točku fibo mreže.
Za 0% se vidi gdje si zabio, pa mi molim te objasni gdje si naučio takvo razvlačenje fiba.
Pitchfork? Katastrofa.
…ja sam…….prosim lepo ako ima tko od tehnicara da ni otisel na godisnji da mi posta graf za igh,dalekovod,hep i ingru
unaprijed hvala
pofuk
Hep?
unaprijed hvala
pofuk
Grafovi građevinara izgledaju manje više copy paste i uopće ne izgledaju dobro.
-INGR izgleda da će potražit novo dno
-IGH moguć odbijanac na 1430
-DLKV formiran padajući trokut mogući pad ispod ATL
-VDKT slično kao DLKV pad ispod ATL mogući odbijanac (stagnacija oko 190)
-HDEL kao i ostali slažu nova niža dna i nove niže vrhove ne može da probije liniju padujućeg trenda sad za sad target 115
-THNK već sad testira svoj stari ATL ovajo izgleda da će popustit suport na 950 i potražit svoj novi ATL
Ukratko građevinari tehnički ne izgledaju baš sjajno.
Šjor magistar, molim te, ako možeš ti, ili ovaj baraba koji ti dade stotku, staviti cijeli graf, da vide kolege gdje si zabio početnu točku fibo mreže.
Za 0% se vidi gdje si zabio, pa mi molim te objasni gdje si naučio takvo razvlačenje fiba.
Pitchfork? Katastrofa.
[/quote]
Hehehe
Kažem ja da 90% ljudi na ovoj temi nemaju pojma a pišu i stavljaju krive grafove
Khmm je vidio i nacrtao odbijanac na VDKT a nije postojalo ništa niti da sliči na odbijanac
A sad ovaj povukao Fibo od 36 do 0 i računa gdje je target
Pitchfork? Katastrofa.
[/quote]
Hehehe
Kažem ja da 90% ljudi na ovoj temi nemaju pojma a pišu i stavljaju krive grafove
Khmm je vidio i nacrtao odbijanac na VDKT a nije postojalo ništa niti da sliči na odbijanac
A sad ovaj povukao Fibo od 36 do 0 i računa gdje je target
[/quote]
konacno ……tu ste…..molim Vas graf i tehnicku analizu za zagrebacku pivovaru
unaprijed hvala
pofuk