SPX :
– probijena primarna silazna linija trenda, ali trenutno formiran dvostruki vrh
– medvjeđa divergencija RSI-a i CCI-a upućuje na brzo testiranje UP LT i SMA20(h)
– probijanje UP LT i pad ispod 1060 označio bi i probijanje hipotenuze uzlaznog trokuta te aktiviranje targeta dvostrukog vrha u zoni 1020
– zatvaranje iznad 1103 označilo bi presjecanje linije vrata jučer spomenutog mogućeg H&S-a
– značajni otpori rastu : SMA200 = 1113, SMA20(tj) =1123 (+ 50% ukupnog pada), SMA100 = 1128
Investors sentiment:
bullish 35,6%
bearish 35,6%
ne ide to nikud još neko vrijeme.
SPX :
– medvjeđa divergencija RSI-a i CCI-a upućuje na brzo testiranje UP LT i SMA20(h)
– probijanje UP LT i pad ispod 1060 označio bi i probijanje hipotenuze uzlaznog trokuta te aktiviranje targeta dvostrukog vrha u zoni 1020
– zatvaranje iznad 1103 označilo bi presjecanje linije vrata jučer spomenutog mogućeg H&S-a
– značajni otpori rastu : SMA200 = 1113, SMA20(tj) =1123 (+ 50% ukupnog pada), SMA100 = 1128
Što se tiče negativne divergencije na tvom grafu, ona nestaje čim staviš RSI na 14 ili 20..
Mislim da zanemaruješ širu sliku..NHF
Ameri su jučer probili vrlo značajan otpor, i mislim da pravi vatromet tek slijedi, kako kod njih, tako i kod nas.. Bolje nije moglo biti.. Ako si bullish..
i opet evo ti 100tka
SPX :
Što se tiče negativne divergencije na tvom grafu, ona nestaje čim staviš RSI na 14 ili 20..
Mislim da zanemaruješ širu sliku..NHF
Ameri su jučer probili vrlo značajan otpor, i mislim da pravi vatromet tek slijedi, kako kod njih, tako i kod nas.. Bolje nije moglo biti.. Ako si bullish..
i opet evo ti 100tka
[/quote]
..koristim RSI9 (kao i SS 533,MACD 385) zbog toga što (meni) više naglašava i brže generira neke signale
…gledam SPX na način da pokušam predvidjeti kretanje cijene u narednih nekoliko sati ili dana (kao što sam već pojašnjavao) i spojiti TA i KP signale
…. mislim da za "pravi vatromet" prije treba uspješno savladati mali dvostruki vrh te SMA200 i SMA20(tjedni)….a do tada pojačani oprez zbog velike volatilnosti
…..ps.drago mi je da ipak ima ljudi s kojima se može konstruktivno razmjeniti mišljenje i zato 100ka
lp
Nema frke, samo ti analiziraj.. [thumbsup]
SPX :
Nije ovo neki Cup&Handle, trenutno handle?
Analiza Crobexa
izvolite analizu crobexa na dnevnim svijecama
na grafu kombinacija pokazatelja:
1. fibbo supporti
2. EMA 20 i SMA 20
3. Slow Stochastic pred krizanjem
4. resistance linija na Slow Stohasticu
5. negativna divergencija
6. Double top sa targetom
cijeli set pokazatelja upucuje samo na jedno:
– prozivljavamo trenutke u ocekivanju BRUTALNOG PADa.
[cool]
za to vrijeme zarada na JNAF, KRAS i slično, LRH, SNHO itd
bezveze trabunjanje o indeksima
Analiza Crobexa
1. fibbo supporti
2. EMA 20 i SMA 20
[cool]
… a tu priču potvrđuju i DMS,CCI, RSI…… [smiley]
Analiza Crobexa
1. fibbo supporti
2. EMA 20 i SMA 20
[cool]
… a tu priču potvrđuju i DMS,CCI, RSI…… [smiley]
[/quote]
a i ameri bauljaju oko nule,znači ponedjeljak [bye]
neka,ja sam 100%cash odavno,a zbog godišnjeg sam propustio ovu malu pozitivnu korekciju,ali nema veze biće još…
I spy with my little eye…. [huh]
Edit: ne znam razlikovati lijevo i desno lol, al bitno se kuži… [embarass]
Evo jedna prognoza od 9.7. (str.3135)
http://finviz.com/futures_charts.ashx?t=HG
Bikovi još nisu rekli svoje. I dow i crobex idu up sljedećim trendom, ipak treba formirat glavu ili rame. [smiley]
Predlažem da nešto od tog keša iskoristite na ljetne radosti [wink]
hm… pa ovo se baš i nije pokazalo točno… S&P je probio 1055 kao nož kroz maslac i pao skroz do 1010, nakon toga je ištao up do 1100
[/quote]
O kojem vremensko razdoblju ti govoris?
vidi privitak (kao uvjek…samo traze grijeske… ali ne citaju cijeli text)
[/quote]
[/quote]
vidite kako su ewt pretpostavke krhke…jedino "upad" u impuls može dati iskoristivu prognozu…kada impulsa nema, oblici korekcije su puko nagađanje…
samo jedan je bio majstor. gann. svi ostali su amateri…