molio bih brankicu, khmm, mrri, ulixa, tonya, zoki šprajca, lulu1, split009 ili još nekog dobrog tehničara ako ih ima nekakav update za SP500.
imam neke dionice tamo čiji izvještaji dolaze danas, koliko znam mislim da će biti odlični, pa očekujem da će to ići up, onda bih se ja istresao, pa može i padati.
kako vam se čini ta priča sa tehničke strane, trebao bi nekakav jači odbijanac barem do 1090-1100?
hvala!
Evo jedan mogući dugoročni scenarij. Naglašavam ovo dugoročni, jer se radi o tjednom grafu. Po meni lako mogući H&S, s targetom u zoni oko 900 bodova, gdje je i fibo 61,8 retrace od vrha. Ne bi smilo ići ispo toga, a da se ne naruši svašta toga. Dugoročno ni D+ linija na adx-u nije uspila prići iznad D- što i pogotovo potvrđuje ovu mogućnost. Osim toga, i neke stvari na financijskom tržištu vode u istom smjeru.
Stvar je u tome da Standardna analiza je kakva je.Osobno sam je upotrebljavao ali smatrao sam da mi treba malo preciznije analiziranje.Odgovor je bio …Ewt
Pitaj Deluxa kako je SP analiza sto sam mu poslao na PP… bila…
Dali ju je iskoristio neznam ..
Naravno da jesam [thumbsup]
I HVALA TI!
Cromane , uzalud ti njima nesto pokusavas objasniti..
Da itko od njih ima imalo postovanja, kulture i znanja, stvari bi bile drugacije, ovako, to ti je sve "šijo mi ga đure" [smiley]
[/quote]
Neki put nije potreban graf…dovoljno sa textom
privitak pokazuje PP poslan Deluxu
20.7.2010. | 15:39 Naslov poruke… DELUX
A sada vas napustam…vrijeme za trajding…pratim x-bear fond i mogucu razinu za uci / kupit
molio bih malu pomoć nekoga tko je upućen: malo čitam Murphy-jevu TA i u odjeljku o japanskim svijećama gdje se nalaze obrasci nije mi jasno značenje plave svijeće na pojedinim obrascima (postoje bijele, crne i plave ) – autor nije objasnio značenje –
hm… pa ovo se baš i nije pokazalo točno… S&P je probio 1055 kao nož kroz maslac i pao skroz do 1010, nakon toga je ištao up do 1100
hm… pa ovo se baš i nije pokazalo točno… S&P je probio 1055 kao nož kroz maslac i pao skroz do 1010, nakon toga je ištao up do 1100
[/quote]
Itekako je sve bilo tocno
Croman govori o jucerasnjem kretanju indexa..opet gotovo u bod [thumbsup]
A sto se tice rasta od 1010 , imas stavljen graf jucer koji je croman radio prije cca 2 tjedna i na njemu ti je rast od 1020 do tocno 1100
evo graf o kojem ti govoriš prije 2 tjedna
[/quote]
O kojem vremensko razdoblju ti govoris?
vidi privitak (kao uvjek…samo traze grijeske… ali ne citaju cijeli text)
[/quote]
[/quote]
nije bila provokacija, mislio sam da poruka starija.
svaka čast na pogotku.
Cromane ako nije tajna koliki ti je prosječni godišnji prinos od kad trguješ?
[/quote]
[/quote]
nije bila provokacija, mislio sam da poruka starija.
svaka čast na pogotku.
Cromane ako nije tajna koliki ti je prosječni godišnji prinos od kad trguješ?
[/quote]
Znam da ne provociras.Ali vecina ne cita cjelokupni text i zato mozda i ne vide sve info sto ima.
kad se radi o pogodtkima onda i usput odgovor na zadnje pitanje:
Da sam aktivno i ozbiljno ulagao na dionicama zadnjih 8 godina, a nese bavio pisanjem po forumima , mogao sam biti miljoner.
Medutim sve do ove godine nisam to uzeo ozbiljno ali od sada je cilj najmanje 3000 dnevno (zarada)
pa kad se cujemo iduce godine u isto vrijeme …da vidimo dali je cilj ucinjen.
molio bih malu pomoć nekoga tko je upućen: malo čitam Murphy-jevu TA i u odjeljku o japanskim svijećama gdje se nalaze obrasci nije mi jasno značenje plave svijeće na pojedinim obrascima (postoje bijele, crne i plave ) – autor nije objasnio značenje –
plava svjećica znači da je za formaciju nebitno dal je crna ili bijela. primjerice ak gledaš hammer nije važno jel je svjeća crne ili bijele boje
[/quote]
[/quote]
pravi znalci su odmah napravili mjesto za Kralja.
prognoze Brulalnog Kapitala su se opet pokazale tocnima.
u privitku izvolite analizu buducnosti postanu prije mjesec dana.
Tako je govorio Brulatni Kapital.
[smiley]
Briljantno!!!
[/quote]
[/quote]