Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SPX

moguća zastavica na satnom grafu koja dobija potvrdu padom ispod 1060, target cca 1030..
Potpora na 1040, pa na 1010…

Uglavnom, kratkoročno slijedi pad, pa rast do gornje linije padajućeg klina, pa njeno probijanje kada se može očekivati i ozbiljniji rast..

Ucrtane se i moguće varijante, te potpore..

Sretno!

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

Upravo taj detalj oko ED i LD i mene tišti 🙂

Vidim da i dalje mnogi ne prestaju s provokacijom Cromana..
Tek toliko da vam pokazem koliko su Cromanove analize dobre, postat cu jedan graf koji je croman napravio prije cca 2 tjedna..
Ponovno je dao tocnu analizu gotovo u bod, a oni koji su imali uvid su na temelju toga u bull varijantama mogli zaraditi barem 20 %

evo pa gledajte

slikica se poklapa sa slikicom iz babun bloga, sam je on zove LD. kaže, nakon završetka rasta ne može početi ED.
[/quote]

SPX

moguća zastavica na satnom grafu koja dobija potvrdu padom ispod 1060, target cca 1030..
Potpora na 1040, pa na 1010…

Uglavnom, kratkoročno slijedi pad, pa rast do gornje linije padajućeg klina, pa njeno probijanje kada se može očekivati i ozbiljniji rast..

Ucrtane se i moguće varijante, te potpore..

Sretno!

Moželi TA za dragulj ZSE —–VDKT

Upravo taj detalj oko ED i LD i mene tišti :)

Vidim da i dalje mnogi ne prestaju s provokacijom Cromana..
Tek toliko da vam pokazem koliko su Cromanove analize dobre, postat cu jedan graf koji je croman napravio prije cca 2 tjedna..
Ponovno je dao tocnu analizu gotovo u bod, a oni koji su imali uvid su na temelju toga u bull varijantama mogli zaraditi barem 20 %

evo pa gledajte

slikica se poklapa sa slikicom iz babun bloga, sam je on zove LD. kaže, nakon završetka rasta ne može početi ED.
[/quote]

[/quote]
kaj to nije prosto? na kraju E, na početku L.

@zosprajc

Ali u komparaciji s Cromanovim grafom, ja bih isti rekao LD, ali Croman je označio ED.

@zosprajc

Ali u komparaciji s Cromanovim grafom, ja bih isti rekao LD, ali Croman je označio ED.

ljudi moji …ne pogadajte moje formacije…

Usmerite se na trgovanje…to je vazno..

Do sada 2 trgovanja = resultat 2500

Ceka veci ulaz/trgovanje ….narednih 10-20 minuta

thats life……..

@zosprajc

ovak su mi rekli: tzv.ED nije pravi izraz. pravi izraz je dijagonalni trokut koji bi mogao biti ED jedino ako će taj trokut biti cijela down korekcija. a to nitko ne može znati.

teoretski, formacija može biti i LD i dijagonalni trokut: LD ako počinje veći pad, dijagonalni trokut ako se radi o manjoj korekciji rasta.

Ma ja zapravo mislim da će biti ovako kako sam naveo par stanica unazad:

http://www.poslovni.hr/forum/tehnicka-analiza–grafovi-savjeti-i-analize-2434-pg3139.aspx#post1030712

VDKT

Odbio se od dna iz 4. mj. 2009. (236kn).

Iako to dno nije po ničemu posebno, slažu se pozitivne divergencije, tako da se može očekivati proboj linije otpora uskoro čime bi se dobila i potvrda promjene trenda..
Jedan od kandidata za popriličan rast uskoro..

Sretno!

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

Pokušavamo nešto naučiti iz ovog

Lp

@zosprajc

ljudi moji …ne pogadajte moje formacije…

Usmerite se na trgovanje…to je vazno..

Do sada 2 trgovanja = resultat 2500

Ceka veci ulaz/trgovanje ….narednih 10-20 minuta

thats life……..
[/quote]

KHMM

Hvala taj rast će biti strelovit po objavi da je glavni koperant i najveći u C.G.

VDKT

Odbio se od dna iz 4. mj. 2009. (236kn).

Iako to dno nije po ničemu posebno, slažu se pozitivne divergencije, tako da se može očekivati proboj linije otpora uskoro čime bi se dobila i potvrda promjene trenda..
Jedan od kandidata za popriličan rast uskoro..

Sretno!

Odbijanje od dna?

Probijanje otpora?

Pozitivna divergencija?

Kandidat za popriličan rast?

Samo kad bi se šalili

Svaka dionica je precijenjena dok je ja ne kupim

New Report

Close