Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zlato napravilo lower low.

**************************************************************************************

Deca, Crobex. Dosta indikatora dalo buy signal. Čekamo potvrdu na RSI prelazak preko 50, prije toga ne kupujem. Pred testiranjem smo trend linije vjerovatno već sutra. Isto tako moguć dolazak na gornju liniju padajućeg kanala gdje se malo iznad nalazi i otpor SMA 21. Pričekati izlaz iz kanala i probijanje iscrtkane trendlinije i RSI preko 50 za kupovinu. Uglavnom izgleda dobro. Sve ovisi o svjetskim indeksima. Pozdrav

hvala brankice, odličan posao kao i do sada!briljantno [thumbsup]

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

IGH dosta dobro izgleda na grafu? Kolega Verdi, Vaše mišljenje???

26.11.2010 - Dan D

@ Split009jr

Nije pristojno naslađivati se tuđim gubicima, sutra ćemo te ljude kroz poreze financirati.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Kolega HugoChavez, ja se ne naslađujem tuđim gubicima, dapače, volio bi da na burzi svi zarade, al uistinu kad pojedinac sam se hvali sa tolikim gubitkom i smatra se još pametnim onda je to za svako smijanje.

26.11.2010 - Dan D

Zlato napravilo lower low.

Za neki pristojniji short ja sam cekao minercice da probiju ovu drugu linijicu, evo kao sto ste primjetili i zlaticko odradjuje ponesto uredno. Cuce se polako nista na naglo, ja ne volim puno komplicirati!!

IGH dosta dobro izgleda na grafu? Kolega Verdi, Vaše mišljenje???

Poslije zadnjih par Jurinih spinova apsolutno nikakvo mišljenje nemam o njima. Sve je moguće. Imaju jedan ,dva posla koje moraju dobiti trudili se ili ne no šta će tržište o tome reći pojma nemam.

who dares, wins

molio bih brankicu, khmm, mrri, ulixa, tonya, zoki šprajca, lulu1, split009 ili još nekog dobrog tehničara ako ih ima nekakav update za SP500.

imam neke dionice tamo čiji izvještaji dolaze danas, koliko znam mislim da će biti odlični, pa očekujem da će to ići up, onda bih se ja istresao, pa može i padati.
kako vam se čini ta priča sa tehničke strane, trebao bi nekakav jači odbijanac barem do 1090-1100?

hvala!

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

Vidim da i dalje mnogi ne prestaju s provokacijom Cromana..
Tek toliko da vam pokazem koliko su Cromanove analize dobre, postat cu jedan graf koji je croman napravio prije cca 2 tjedna..
Ponovno je dao tocnu analizu gotovo u bod, a oni koji su imali uvid su na temelju toga u bull varijantama mogli zaraditi barem 20 %

evo pa gledajte

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Cromane hoće li potegnut 5-ica na grafu koji je postao Deluks?

Tek toliko da vam pokazem koliko su Cromanove analize dobre, postat cu jedan graf koji je croman napravio prije cca 2 tjedna..
Ponovno je dao tocnu analizu gotovo u bod, a oni koji su imali uvid su na temelju toga u bull varijantama mogli zaraditi barem 20 %

evo pa gledajte

slikica se poklapa sa slikicom iz babun bloga, sam je on zove LD. kaže, nakon završetka rasta ne može početi ED.

evo pa gledajte

slikica se poklapa sa slikicom iz babun bloga, sam je on zove LD. kaže, nakon završetka rasta ne može početi ED.
[/quote]

…slikica ….?

mi odrasli kazemo…slika [lol]

New Report

Close