Minutni Rising Three Methods + ?
Minutni Rising Three Methods + ?
I meni izgeda tako. Onda, sutra nastavak u istom ritmu i konačan proboj 3.700? Mišljenja?
noćna zvijezda za kraj radnog dana …
nadam se da će nam sutra izaći jutarnja zvijezda ..
noćna zvijezda za kraj radnog dana … nadam se da će nam sutra izaći jutarnja zvijezda ..
Nije li prvi otpor tek na 3800 bodova. Znači još 5% Crobi bi trebao povući bez beda.
Radi se o intraday grafikonu koji nije relevantan za ovo o čemu ti pričaš.
kerefek76:
”
Gleda li netko accumulation/distribution pokazatelj za pojedine dionice? …..]”
ajde baci sliku accumulation/distribution za neku našu dionicu …
Evo šaljem primjer atlantske. Vrlo likvidna, nije politička dionica kao HT i Ina i vrlo dobro odražava
stanje crobexa. Slični grafovi su i na ostalim likvidnijim dionicama (recimo građevinci).
Naravno tu je i stvar interpretacije.
Acc/Distr je u vrlo očitom silaznom trendu poslije razdoblja velikih kolebanja krajem prošle godine kada
su i počele priče o balonima i precijenjenom tržištu.
Chaikin money flow i oscilator pokazuju također jasan silazni trend bez jasne naznake preokreta
(pokazao bi se prvo na chaikinovom oscilatoru).
MACD malo kasni ali također pokazuje prelazak iz pozitivnong u negativan teritorij.
Moj zaključak: nalazimo se u bear marketu još najmanje par mjeseci, recimo do jeseni.
Taktika u bear marketu: Biti u cashu, ulaziti brzo na dnu velikih padova, izlaziti još brže (nakon par dana).
Ja sam zakasnio 2 dana ući na ovaj val rasta i ne pada mi na pamet trenutno ulaziti u njega, čekam sljedeći val.
E pa sad komentirajte.
fazan: ” kerefek76: ” Gleda li netko accumulation/distribution pokazatelj za pojedine dionice? …..]” ajde baci sliku accumulation/distribution za neku našu dionicu … ” Evo šaljem primjer atlantske. Vrlo likvidna, nije politička dionica kao HT i Ina i vrlo dobro odražava stanje crobexa. Slični grafovi su i na ostalim likvidnijim dionicama (recimo građevinci). Naravno tu je i stvar interpretacije. Acc/Distr je u vrlo očitom silaznom trendu poslije razdoblja velikih kolebanja krajem prošle godine kada su i počele priče o balonima i precijenjenom tržištu. Chaikin money flow i oscilator pokazuju također jasan silazni trend bez jasne naznake preokreta (pokazao bi se prvo na chaikinovom oscilatoru). MACD malo kasni ali također pokazuje prelazak iz pozitivnong u negativan teritorij. Moj zaključak: nalazimo se u bear marketu još najmanje par mjeseci, recimo do jeseni. Taktika u bear marketu: Biti u cashu, ulaziti brzo na dnu velikih padova, izlaziti još brže (nakon par dana). Ja sam zakasnio 2 dana ući na ovaj val rasta i ne pada mi na pamet trenutno ulaziti u njega, čekam sljedeći val. E pa sad komentirajte.
Nema potrebe komentirati. Postoje naznake preokreta padajućeg trenda koje nisu zanemarive. Vi ste očito bear a ja sam bull, Vidjet ćemo tko je jači.