.. moguća ending diagonal, ako se odbije od crvenog ili zelenog baluna. Tek bi probijanjem zelene lopte, otpao i ed scenario.
Ma sve je to divno, lijepo i krasno kolege tehničari al od tog vam odbijanca nema kruha. Šta smo vidjeli smo vidjeli, sutra smo još možda tu negdje plus minus 0,20 posto, a onda naredni tjedan nastavljamo kao do sada, jednakim smjerom u revijalnom tonu…
Pa zna se šta je potrebno za solidan odbijanac, a toga ovdje nema…već dugo. A ovo šta se događa s tim faličnim "odbijancima" na crobexu je živa smijurija.
Evo ja više ni ne čekam kao kolega ferengihr nikakav stoploss signal ( jer bi tako već nagurao minus od 6-7 posto ), ja kad vidim da ne ide izlazim van dok sam još u plusu. I iz tih razloga od pada s 2200 na ovamo imam stanje na investicijkom računu +1 posto, šta je prilično solidan iznos za čovjeka koji svakodnevno prati i aktivno sudjeluje u trgovini na zse.
Ja da sam kojim slučajem izašao 26. 04. sad bi na slijepo ušao. Toliko o toj trgovini.
Ja da sam kojim slučajem izašao 26. 04. sad bi na slijepo ušao. Toliko o toj trgovini.
[/quote]
još nije kasno.još stigneš izaći.
Već sam danas prodavao one padajuće noževe što sam kupovao. Istina Bog promašilo me za 12 lipa i nije mi se dalo natezati pa otišao. Za sutra sam se pomakao malo više pa ćemo vidjeti kaj bu.
A da sam kojim slučajem izašao na Crobexu 2200 kao pojedini majstori sad bi mrtav hladan dozvolio bilo kome da odabere jednu od prvih pet po likvidnosti i ulazim naglavačke odmah. To ne govorim ja već čista matematika.
SPX :
– danas dosegnuta target zona jučer spomenutog dvostrukog dna => 1071
– graf 1h: u nastajanju medvjeđa divergencija MACD 385, mogućnost dvostrukog vrha
– nameću se dvije varijante :
1.-padom ispod 1058 aktivira se navedena medvjeđa divergencija te se prescjeca linija vrata danas formiranog dvostrukog vrha sa targetom u zoni 1042-1045
2.- rast do zone 1076 (SMA20dn) -1085 (38.2% prethodnog pada), ev.formiranje H&S-a te nakon toga aktiviranje uočene medvjeđe divergencije, presjecanje linije vrata i pad u zonu 1045
-dnevni graf : zatvaranjem iznad 1064,13 aktiviran rani "kupovni" signal => oprez jučer navedena zona 1105
-važniji oscilatori trenutno imaju značajan potencijal rasta
SPX
Nadopunio bih analizu kolege MrRi-a još jednom mogučnošću..
Moguća zastavica.. Potvrdu bi dobila probojem 1071,25.. Target cca 1120..
U slučaju potvrde, otpor gornje linije padajućeg klina najvjerojatnije će zaustavit rast, tako da očekujem zastoj malo iznad 1100.
Sretno!
Evo i odbijanca.
Uspješno obavljen još jedan ulaz "oko" samog dna, ne baš u lipu ali skoro. Što je i smisao, jel …
Sad još samo treba crobeksu poželjeti sretan put (prema gore).
Ako okrene ipak i popusti – stop lossat, a šta drugo.
Sretno svima.[thumbsup]
Prilozi :
1. inicijalna projekcija od 1.7.2010 za područje početka kupovine
2. updejt dan 06.07.2010 sa naznačenim ekstremom za dno
3. stanje 07072010
4. ODBIJANAC (kakav takav) [tongue]
kolega, iskrene čestitke. napokon nešto inovativno, vjerujem i dobro. [thumbsup]
Hvala lijepo na čestitkama.
Evo ako nekoga interesira SPY sam priložio, na način kako ja to vidim.
Kupio sam "pri dnu", izlazim na 1090 ako dodje tu i čekam dalje razvoj.
Ovisi o razvoju na TLT (bonds), i prema razvoju USD indeksa, jer mislim da ta dva faktora
će odrediti smjer equity tržišta.
Sretno svima.
PS : preporučam tickere tna i tza za trgovanje indeksima.
PS2 : što se tiče crobeksa, ostajem pri tome da bi trebalo stop lossat na 1810.
Puno negativnih vjesti u Rh i pojava Rohatinskog a da nepričam o vidovnjacima sa hobotnicama i papagajima,dokaz je da smo jaki i jači nego što mislimo,danas bez obzira na vanjske prijatelje nisam mogao izvuć puno ,rekli su mi pesimizam vlada. [bye]