Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

….post 30.06…… [smiley]

Odbili se od 1781,86 . Bravo majstore [thumbsup]
[/quote]

Vidim positivne vibracije…zvuci dobro..do sada tog nije bilo
[proud]
Znaci li to da se ide na gore ? (rast)

….post 30.06…… [smiley]

[/quote]

[proud]
[/quote]

Moralo bi rasti, jer će sutra oni koji su danas bomabardirali bid, pokušavati vratiti svoje dionice.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

….post 30.06…… [smiley]

[/quote]

[proud]
[/quote]

Moralo bi rasti, jer će sutra oni koji su danas bomabardirali bid, pokušavati vratiti svoje dionice.
[/quote]
Kod burze ne mora nista. Ima samo vjerojatnost da se desi , fibb razine i Ewt valovi.
Podloga= psiholoska reakcija mase

A jesmo jadni čemu se veselimo.

Ne bilo mi teško, pa se malo potrudio da vidim na šta liče ti odbijanci.

Bit će da su u zadnja 2 mjeseca do danas na svim normalnim burzama bila u prosjeku 4 jaka odbijanca.

A gdje smo mi s tim odbijancima? Nigdje!

I još se kao nešta veselimo današnjem odbijancu? Smeće od burze.

never surrender

….post 30.06…… [smiley]

[/quote]

[proud]
[/quote]

[/quote]
Kod burze ne mora nista. Ima samo vjerojatnost da se desi , fibb razine i Ewt valovi.
Podloga= psiholoska reakcija mase
[/quote]

Točno tako.
Zato i nisam decidirano tvrdio da će rasti, već da bi moralo rasti.
Što će biti ne znam i sljedećih nekoliko dana me i ne interesira, jer neću uopće pratiti burzu, a naloge na bid i ask ću staviti nočas prije spavanja, pa što bude.

….post 30.06…… [smiley]

[/quote]

[proud]
[/quote]

MrRI

Čovjek pogodi kao snajperom svaka čast i šta sad
Jel se štogod desilo u ovom crnilu za jedan preokret ili samo malo odmora do idućeg ronjenja kao da zraka hvatamo

Bit će da su u zadnja 2 mjeseca do danas na svim normalnim burzama bila u prosjeku 4 jaka odbijanca.

Pogadam da ti nisi izasao iz pozicije prije ca 2 mjeseca?
Onda razumijem i reakciju.

Zato su naši grafovi pravilniji.[thumbsup]
Znaš kad pad, znaš kad raste.

već sam mislio da mi nešto ne štima sa analizom i signalom.
evo updejt za kolege koje interesira.

1. inicijalna projekcija od 1.7.2010 za područje početka kupovine
2. updejt dan 06.07.2010 sa naznačenim ekstremom za dno
3. trenutna provedba i stanje.

sretno svima.

Obey Ferengi Rules of Acquisition

[/quote]

Gospon Croman, uz dužno poštovanje, itekako trgujem na osnovu ewta pa mi nije bilo napamet držati dionice zadnja 2-3 mjeseca. Jedino sam vrlo kratko krajem 5. mjeseca držao atpl kupljen po 930 i prodan po 950-960. Rezultat toga je da sam i dalje na istom ( blagom plusu ).

I da, danas sam konačno kupovao. Iako ne planiram predugo te dionice držat, to je više onako sportski da ne zahrđam.

Jedino me ne veseli što već dugo dugo na crobexu nema kvalitetnih odbijanaca, jer da ima, vjerujte mi, do sad bi bio u osjetnijem plusu.

Tako da gospon Croman, ovog puta ne pogađate. Ali da li i dalje razumijete moju reakciju da ne mogu zaradit na odbijancu jer ga jednostavno nema ( kao ni shorta ) i da je zato ova burza shit i da zato nisam zadovoljan? Pa tko uopće može bit zadovoljan kad ne postoji prilika za zaradom već 2-3 mjeseca?

Znam, prilika će doći, al želim reći, na stranim burzama je takva prilika već došla i to 4 puta u zadnja 2 mjeseca i za mene je ta ispuštena zarada jednaka kao izgubljen novac, i sve zato jer nema volatilnosti na crobexu.

never surrender

[/quote]

Gospon Croman, uz dužno poštovanje, itekako trgujem na osnovu ewta pa mi nije bilo napamet držati dionice zadnja 2-3 mjeseca. Jedino sam vrlo kratko krajem 5. mjeseca držao atpl kupljen po 930 i prodan po 950-960. Rezultat toga je da sam i dalje na istom ( blagom plusu ).

I da, danas sam konačno kupovao. Iako ne planiram predugo te dionice držat, to je više onako sportski da ne zahrđam.

Jedino me ne veseli što već dugo dugo na crobexu nema kvalitetnih odbijanaca, jer da ima, vjerujte mi, do sad bi bio u osjetnijem plusu.

Tako da gospon Croman, ovog puta ne pogađate. Ali da li i dalje razumijete moju reakciju da ne mogu zaradit na odbijancu jer ga jednostavno nema ( kao ni shorta ) i da je zato ova burza shit i da zato nisam zadovoljan? Pa tko uopće može bit zadovoljan kad ne postoji prilika za zaradom već 2-3 mjeseca?

Znam, prilika će doći, al želim reći, na stranim burzama je takva prilika već došla i to 4 puta u zadnja 2 mjeseca i za mene je ta ispuštena zarada jednaka kao izgubljen novac, i sve zato jer nema volatilnosti na crobexu.
[/quote]
Slazem se potpuno sa onime sto pises.Strane burze daju bolju mogucnost za trgovanje.

sretno

eto veselja
mali odbijanac, i svi odma sretni, a vidin i svaki cigo svoga konja fali [lol]
e da, red je onda da i ja svoga pohvalin

….ptkm, 29.12.2009 i 28.01.2010.

@snupy
i jubito
ptkm- ja mogu samo ponoviti svoju analizu iz siječnja, jer se još uvik niš nije prominilo ni nabolje ni na gore
iako su me neki znalci optužili da sam povukla crte bez veze, radi se o pitchfork analizi, prema kojoj su u studeni i prosinac lani, stvoreni svi uvjeti za pad na 100-110
za sada se niš nije prominilo, a da li će tamo ići pravocrtno ili ne, meni nije interesantno, pa se tu nebih mišala
virovatno vas zanima TA za ptkm jer je već imate od ranije, pa je moj savjet – oprez
ako namiravate kupovati, ima vrimena za bolju priliku
sritno [thumbsup]

New Report

Close