Pitanje koje sebi postavljam ovih dana je, ako ameri odrade ona H&S što se nazire i spuste se do cca 800-850 bodova, gdje li će crobi završiti ovakvom likvidnošću?
@xman
Ja sam pisao o mogucoj xxx razini (ali sam i spomenuo par puta da je to jedan dugorocan pogled)
Ono sto je intresantno i u isto vrijem pokazuje na psihologiju ljudi da kad manje vise svi govore o padu ..nestaju i oni sto misle (a jos manje govore) o ..rastu…
intresantno…
[lol] [proud]
[/quote]
I ja sam misilo dugoročnije naravno, ali evidentno je da su ameri na prekretnici, ako povuku dolje, a mogli bi ići će i crobex, u suprotnom mali oporavak….
Lp
200
.. očigledno da se na crobexu odrađuje val iii od 3 od III. To znači da je moguć odbijanac u obliku iv. A ovi nakladnici naknadne pameti, nek grafiraju nešto, ili nek prošetaju malo. Sve nešto muljaju u tajnosti i u šiframa. Masoni, koji vrag?
Eno prenio sam ja link gdje nepotpisani majstor kaže da ćemo probiti 1460 pa i niže ali da se ne brinemo jer će nam poslije svima biti još bolje [lol]
@ Croman
Dobro da si spomenuo psihologiju…nakratko se vratimo S&P500, sve vijesti, blogove koje pratim sam pregledao i gotovo svi su jučer najavili odbijanac, gotovo svi i zato je jučer propao taj odbijanac. Jer trg je preprodan odbijanac mora, mora, mora, a tu ih dočeka krupni kapital i još jednom ih iznenadi. Uvijek je tako. Ne bih ovo reflektirao na Crobex jer suviše je mali promet i lako se manipulira, ali ideja je ista. Sad ovdje isto svi čekaju odbijanac i znoje se, oni malo veći to znaju i tjeraju do granica izdržljivosti.
Ja bi samo skromno i ponizno zamolio domaće market makere da ne prče više crobex…
jer sam danas potrošio sav keš…
pa više nemam za nikakve dokupe i slične gluparije…
a ni ne da mi se više čekat…
a tehničkog odbijanca već zadnjih par mjeseci ni za kruh…
hvala, Bog s vama.
Imate dobar tajming, kolega.. [thumbsup]
Bog vam dao dug život, sreću i zdravlje…
bit će da je ovo ipak nekakav kur… odbijanac, je napravljen intraday doduše, al smo u samo 20 minuta došli s -2,30 na -0,30, to je znači 2 posto.
Ovo je za popit pol gajbe piva.
Lijepo za vidjeti ovaj odbijanac Crobexa za 2,1% od današnje najniže točke [smiley] i to u samo pola sata trgovanja. No i s ovim odbijancom RSI na Crobexu još uvijek u jako prerasprodanom području i na 9 dnevnom prosjeku iznosi samo 13,69.
CROBEX :
-drugi dan probijen Boll. na dnevnom grafu
-značajnijih divergencija nema na dnevnom ili satnom grafu (12.oo)
–moguća zona odbijanja po tjednom grafu : zona 1780 (lokalno dno 07.2009) – 1810 (50%ukupnog rasta)
….post 30.06…… [smiley]
Odbili se od 1781,86 . Bravo majstore [thumbsup]