Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Preškolski izgleda:

val 3 = 2,62 vala 1
Val1 = Val 5

Ajde baš da vidimo….

updejt za projekciju danu 1.7.2010.

Projicirana zona za odbijanje (1820) je za sada potonula preko granice punih 13 bodova.
e sad, stop lossat radi straha da ide još jedna runda uz ovakav oversold? ili dokupiti?
to je pitanje za forumske kolege.

sretno svima.

Obey Ferengi Rules of Acquisition

Preškolski izgleda:

val 3 = 2,62 vala 1
Val1 = Val 5

Ajde baš da vidimo….

Hoćeš reći da je u 1.265 kraj ABC korekcije od 7.6.?
Ili vrh male 1 od 29.6.?

Slika sve govori…po ovoj verziji 1,265 je vrh nove male 1-e…Sad smo u maloj 2-i koja može do cca. 1,255…Onda ide rast Eura, tj.3-a….
1,265 je samo početak C vala….(1-a od C)…

Pitanje koje sebi postavljam ovih dana je, ako ameri odrade ona H&S što se nazire i spuste se do cca 800-850 bodova, gdje li će crobi završiti ovakvom likvidnošću?

Prvo ovo;
Minimalni cilj nakon probijanja donje linije je cca. 1460 bodova, a predstavlja "visinu" baze trokuta, iako mislim da ta razina neće biti i konačna.
pa onda ovo:
Na kraju bi volio reći da će slijedeće razdoblje donijeti bolja vremena za dionice, ali za to u ovom trenutku nema nikakvog nagovještaja
http://www.hrportfolio.com/hr/fondovi/fondovi_0_0_0_0/%7C%7CAnalize_Fondova%7C06-cot-07-cot-2010-cot-_-_CROBEX_Tehni-ccka_Analiza_-_Teletrader%7C43
Htio ili ne htio ali ipak moram primjetiti da u ovim dvjema izjavama ima i nekih kontradiktornosti.
Ili nema?

who dares, wins

pogled

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Pitanje koje sebi postavljam ovih dana je, ako ameri odrade ona H&S što se nazire i spuste se do cca 800-850 bodova, gdje li će crobi završiti ovakvom likvidnošću?

@xman

Ja sam pisao o mogucoj xxx razini (ali sam i spomenuo par puta da je to jedan dugorocan pogled)

Ono sto je intresantno i u isto vrijem pokazuje na psihologiju ljudi da kad manje vise svi govore o padu ..nestaju i oni sto misle (a jos manje govore) o ..rastu…

intresantno…

[lol] [proud]

@xman

Ja sam pisao o mogucoj xxx razini (ali sam i spomenuo par puta da je to jedan dugorocan pogled)

Ono sto je intresantno i u isto vrijem pokazuje na psihologiju ljudi da kad manje vise svi govore o padu ..nestaju i oni sto misle (a jos manje govore) o ..rastu…

intresantno…

[lol] [proud]
[/quote]

ok.
jedno konkretno pitanje :
kratkoročno gledano, je li crobi sada grebe po dnu ?

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

pa, je li napokon u ovoj prčiji vrijeme za jedan, bar malo jači odbijanac…….
jest da nam je index u banani ali zar ovo danas ne bi trebao biti vrhunac ovog jada……bar za kratko…..ako ne i duže…….

dno, dna????…..

da,da……..

ha,ha…….

nemožemo biti baš toliko jadni……

.. očigledno da se na crobexu odrađuje val iii od 3 od III. To znači da je moguć odbijanac u obliku iv. A ovi nakladnici naknadne pameti, nek grafiraju nešto, ili nek prošetaju malo. Sve nešto muljaju u tajnosti i u šiframa. Masoni, koji vrag?

New Report

Close