Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@DELUX
,
i mudrac tvoga ranga bi mora znati na koji vrimenski rok se poništavaju takve stvari, odnosno di se balansiraju tehnički i fundamentalni podaci. A na kratkom roku, o čemu sam ja govorija, bilo kakve vijesti kojegod ekipa na burzi interpretira ovako ili nako (ka ono kad je S. Mesić izabran u nadzorni odbor INGRE, pa ekipa ode zbog tog navalila kupovati 😉 lako poremete situacije.

Kolega
Da Nije došla vijest o ulasku Stipe u No, ingra bi vjerojatno imala potpuno isti graf kao i danas, samo bi tada ljudi kao razlog tom rastu prepisali nesto drugo…
Kad npr crobex padne , razlog nadju u npr nelikvidnosti trzista..isti dan da crobex naraste, pisali bi da je narastao ali na malom prometu
[/quote]

Pa pročitaj jesan li ti ja baš napisa da "na kratkom roku lako poremete situacije". Ne razumiš dugoročno balansiranje FA i TA podataka.
I ne popuštaš, ka pitbull [thumbsup]

Morao sam postati ovj graf koji sam pronašao, zbilja interesantno, zar ne?

Nije SPX, vec transportni sektor.

Kolega te grafeke ste skinuli s evil speculator bloga..
Nemorate ga skrivati kao neko "tajno oruzje", pa ovdje 90 forumaša posjecuje njegov blog i kopira grafove

http://evilspeculator.com/

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ovi sto pusu u vuvuzele neka se prebace na mahanje zastavicama!!!!!!!!!!
Da imaju s cime mahati…

Ovi sto pusu u vuvuzele neka se prebace na mahanje zastavicama!!!!!!!!!!
Da imaju s cime mahati…

kaj je to neka nova fora – metati grafove bez oznaka ili pak naopacke?

Nemorate ga skrivati kao neko "tajno oruzje", pa ovdje 90 forumaša posjecuje njegov blog i kopira grafove

[/quote]

malo sam prelistao unatrag.. evo što je evil speculator pisao 23.4. (zadnji vrh) kada je SP500 započeo dan na 1208 a završio na 1217 bodova….

" there is a theoretical chance we can drop from here, but who are we kidding? Look at the Zero Lite – it remains firmly in bullish territory and unless we see a sudden drop before the close we all know what to expect Monday. Most of this week was nothing but a preamble to the inevitable – this was all about theta burn, as I postulated a few days ago. Just enough downside to keep the bears on the fence and keep holding their puts.

I suggest we all crack open a cold one, raise our glasses for a toast to the fallen bears and call this a week – 1260 awaits."

1260 nismo nikad vidjeli. nakon toga je išlo down.. a trenutno je index niži 16%… [undecid]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

[/quote]

malo sam prelistao unatrag.. evo što je evil speculator pisao 23.4. (zadnji vrh) kada je SP500 započeo dan na 1208 a završio na 1217 bodova….

" there is a theoretical chance we can drop from here, but who are we kidding? Look at the Zero Lite – it remains firmly in bullish territory and unless we see a sudden drop before the close we all know what to expect Monday. Most of this week was nothing but a preamble to the inevitable – this was all about theta burn, as I postulated a few days ago. Just enough downside to keep the bears on the fence and keep holding their puts.

I suggest we all crack open a cold one, raise our glasses for a toast to the fallen bears and call this a week – 1260 awaits."

1260 nismo nikad vidjeli. nakon toga je išlo down.. a trenutno je index niži 16%… [undecid]
[/quote]
Ma meni je tip nula bodova….
i on i onaj Deneric

Znanje im je otprilike na razini eweteista sa "hansovog" Evt – foruma

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Dr Evil je profulio po običaju sve! Potpuno krivi COUNT!

26.11.2010 - Dan D

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

enivej, prema mojim analizama, šanse za PREOKRET trenda su gotovo nula…

joj ove kategoričke tvrdnje su mi najdraže.
ko to može platit. [lol]
[/quote]

od zakompleksiranih i ljubomornih provokatora nisam drugo ni očekivao, ali džemsika, pa bar si ti racionalan dečko… ajmo zajedno još jednom pročitati kaj sam napisao, že-mo? dakle, piše "PREMA MOJIM ANALIZAMA"… tako započinje rečenica… dakle, niti je tvrdnja (nego mišljenje), niti je kategorička.. tvrdnja je kategorička kada je bez ograda, bez kvalifikacija… ok?

moja preciznost od nekih 90% je meni skroz dobra (pobroji analize u zadnjih cca godinu dana), nemam pojma koji je tebi vrag i zašto me napadaš…
[/quote]
http://www.poslovni.hr/forum/bez-cenzure–o-dionicama-689-pg949.aspx#post989327
pazi datum, pazi nik, pazi analizu… dejavu!

nomen est omen. pa se vi zajebajite s tim evil, zli, 666 forama. [huh]

KNOX

Ja se sjecam da vlad1111 ni u ludilu nije htio ulaziti u rasprave o Gannu, jer to je "ezoterija"
Pisao je da je neko djete razbacalo nekakve gorile, sta ti ja sve znam

volumeni na atpl su već veliki.
možda se radi o iskrcaju blizu vrha???

malo odvrtio temu ….vlad -macak …..20 .05. je bio vrh

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ovo se zove naslov.[thumbsup]

Pad bez presedana

Tehnička analiza predviđa propast: Slijedi najveći pad u 300 godina

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Tehnicka-analiza-predvida-propast-Slijedi-najveci-pad-u-300-godina

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Ovo se zove naslov.[thumbsup]

Pad bez presedana

Tehnička analiza predviđa propast: Slijedi najveći pad u 300 godina

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Tehnicka-analiza-predvida-propast-Slijedi-najveci-pad-u-300-godina
[/quote

ako se desi to šta predviđa ovaj gospodin onda je gotovo sigurno da dolazi do trećeg svijetskoga rata
tako da svima ovima koji vjeruju ovom gospodinu presele u države kao što su paraggvaj urugvaj novi zeland papua i takve marginalne zemlje gdje če se moć pristojno živjeti bez stresa

New Report

Close