CROBEX – satni
Pozitivna divergencija na MACD 3-10-1
Velika vjerovatnost mini bull rally-a!
Sretno!
… ako je po avatoru suditi, onda nasdag tehnički izgleda gotovo savršeno, od noćas
fala lipa [kiss]
kompliment je uvik lipo dobit, makar i kravati upućen
plastična KOREKCIJA
dio virtualne zarade utrošila na virtualni izgled [cool]
evo sto nas ceka ovaj tjedan….od ekonomskih pokazatelja znacajni su consumer confidence cija je objava sutra te initial claims prekosutra…. a krucijalni podatak se ocekuje u petak sa stopom nezaposlenosti koja je i oznacena vaznoscu A kategorije….
Mislim da cemo u petak biti puno pametniji.
evo sto nas ceka ovaj tjedan….od ekonomskih pokazatelja znacajni su consumer confidence cija je objava sutra te initial claims prekosutra…. a krucijalni podatak se ocekuje u petak sa stopom nezaposlenosti koja je i oznacena vaznoscu A kategorije….
I kakve to veze ima sa tehničkom analizom? [sealed] Na ovoj temi se sve piše osim tehničke analize
Što se marketa tiče mislim da nikad nećemo biti pametniji. Najgluplja stvar kod analitičara mi je kad kažu daj je još rano za davat prognoze i treba pričekati.. a kao kasnije će točno znat kuda će market
@croman
zahvaljujem majstore…tvoje postove uvijek citam s posebnom paznjom
market je preko bare zadnja dva dana jako neodlucan…imam osjecaj da se vaze o niti za gore ili dole… a sto se tice analiticara….da sam ja takav doktor kakvi su oni analiticari iza mene bi ostalo groblje nesretnika
sretno svima
CROBEX – satni
Pozitivna divergencija na MACD 3-10-1
Velika vjerovatnost mini bull rally-a!
Sretno!
samo da pitam, zašto stavljaš parametre za MACD 3-10-1, kojom logikom se služiš? [thumbsup]
@zosprajc
Jel možeš priupitat svog kolegu ima li ovo smisla, ajd molim te.tks in adv.
..kad malo bolje pogledam, ima tu nekih nejasnoća, neke se brojke nemogu ugurati nikako. Nema veze, isto ga priupitaj.
Štovani tehničari, da li netko prati kretanje odnosa EUR:CHF ?
Ako netko prati, molio bih TA !
Jutros se CHF kreće na 1,3285. Pitam se do kada će rasti?
Što se marketa tiče mislim da nikad nećemo biti pametniji. Najgluplja stvar kod analitičara mi je kad kažu daj je još rano za davat prognoze i treba pričekati.. a kao kasnije će točno znat kuda će market
[/quote]
…. trenutna situacija na SPX-u-1h => formiran simetričan trukut (koji sugerira neodlučnost tržišta) je takva da treba pričekati probijanje istog za definiranje daljnjeg smjera i načina kretanja tržišta…