Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi moji imali smo nedavno pokazni primjer zvani debeli prst gdje se je burza zanjihala za 1000 milijardi $ pa vas sad molim da mi itko nađe nekakav link gdje je to netko predvidio u TA. Jeli to dovoljno drastično i nije bilo tako daleko pa da smo sad svi zaboravili ?

Dragi kolega

Ta ja je nekoliko dana prije toga najvila pad, a i sam Croman…
Meni je jako žao, al neke ovdje ce tako burza opalit toljagom po glavi da ce im zvonit jace nego 2008.

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

evo kako ja naivna vidin trenutno jedini plavi biser

draga kolegice

biseri su bijeli, a plavi su safiri [thumbsup]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

draga kolegice

[/quote]

mogao si proć i bez ovog komentara. nisam ti ja kriva što nerazumiš što san i kome pisala

@evogaopet
..zar mislite da većina ovdje aktivnih grafičara nije pročitala buffeta, grahama i sl. Pa ako nas oni nisu ubijedili u smisao fa, a besmisao ta, zar mislite da ćete vi. Možda se neki ovdje bave proučavanjem ta, kao u knjizi igra staklenih perli od hessea. Vi ste mlađahan momak, pretpostavljam, pa se niste vjerojatno nikad niti upustili da nešto sami provjerite, ne mareći što drugi veliki umovi mislili o tom. Ja sam se dosta puta uvjerila u postojanje stvari nekog višeg reda, za koje autoriteti daleko inteligentniji od prosječnog uma tvrde da su obična naklapanja. Postoje putevi kojim se ne ide samo umom i inteligencijom kao takvom izmjerljivom egzaktnim metodama, već im je na tom putu to i prepreka. Na kraju jedan citat iz moje knjižice;
"Ne vjeruj zbog snažnih tradicija,čak ako su tijekom brojnih naraštaja na mnogim
mjestima držane u počasti;ne vjeruj ni u što samo zato što mnogo ljudi govori o
tomu;ne vjeruj zbog slave mudraca iz drevnih vremena;ne vjeruj onomu što si sam
zamislio,misleći da te je nadahnuo Bog.Ne vjeruj ni u što ako to ovisi samo o
autoritetu tvojih učitelja ili svećenika.Nakon prosudbe vjeruj u ono što si sam
provjerio i našao razumnim,ono što je za tvoje dobro i za dobro drugih."
Kalama Sutta

Ma gdje to? Nigdje žive duše nije bilo tih dana i svi su u čudu gledali šta se dešava. Ima tu kolega koje ništa drugo i ne najavljuju zadnje dvije godine nego pad pa se to ne računa. U međuvremenu je tu i tamo bio i neki rast.

who dares, wins

draga kolegice

[/quote]

mogao si proć i bez ovog komentara. nisam ti ja kriva što nerazumiš što san i kome pisala
[/quote]
draga kolegice, pomalo, nemojte odmah na zadnje noge

Ma gdje to? Nigdje žive duše nije bilo tih dana i svi su u čudu gledali šta se dešava. Ima tu kolega koje ništa drugo i ne najavljuju zadnje dvije godine nego pad pa se to ne računa. U međuvremenu je tu i tamo bio i neki rast.

Kolega…veliki pad u americi , kako ga vi nazivate debeli prst se zbio 6.5 2010

evo vam citata Cromana 21.04.2010

"Pobjeda

Buduci da sam najvise pratio Svedske i Americke Indexe mogu reci da ocekujem Pad kod navedenih.

Ako se desi na taj nacin kao sto moja analiza pokazuje, onda postoji moguci pad od 25-30 %.

Pitanje je kad bi doslo do toga? > "Price and Time u fazi "

A pad je bio nekih 8%. To je isto da ja sad kažem da će crobex u 9.mj. biti 2300 pa ako bude manje više da kažem da sam do toga došao nekakvom samo meni znanom analizom a ne čistim spletom događaja.

who dares, wins

A pad je bio nekih 8%. To je isto da ja sad kažem da će crobex u 9.mj. biti 2300 pa ako bude manje više da kažem da sam do toga došao nekakvom samo meni znanom analizom a ne čistim spletom događaja.

ocito ti ne idu postoci ili nisi u stanju racunati(neznam, ako je to previše za tebe, reci pa cemo pomoci)

Vrh spx je 1220 bodova…sada je 1075 bodova
To je pad od cca 12 %..

polakoo kolega, poooooolako…

Sad sam se malo vratio na stranice iz tog doba ( 3000 i manje) bio je totalni šok. 8% je bilo samo taj dan ali je to toliko drastična stvar da ako se to ne može predvidjeti pomoću TA ili bilo čega onda je besmisleno tvrditi šta će se dešavati za par mjeseci. Onaj tko argumentirano predvidi pad američkih indeksa za 30% biti će novi Prorok i Obamin savjetnik. Toliko će love zaraditi da će si sa džeparcom kupiti PD kompletan i samo njegovi postovi će se lifrati a mi ćemo pokunjeno gledati.

who dares, wins

Kolega Verdi

Ono što ti ili slicni tebi Ne mogu predvidjeti, ne znaci da je svatko takav…

Ljudi mozete biti jalni, ljubomorni, bezobrazni, nekulturni, ali postoje dokazi na ovom forumu o CROMANOVIM rezultatima i uspjesima…

Kad vec svi šute, ja necu…

Ispravak netočnog navoda mogu postojati dokazi da su mu analize crobexa točne ,ali bojim se da je cromanu rezultat na crobexu 0 bodova. Da li je zaradio na omx-u ili spx neću ulazit to on najbolje zna.
Hipotetski džaba mi sve moje točne analize ako to nisam kapitalizirao.

Kome sam ja jalan? Meni je croman nevažan lik. Govorio sam općenito o TA. Toliko sam dugo na ovom forumu da valjda znam tko se u nešto razumije ili ulaže stvaran novac. Ima desetak ljudi čije mišljenje uvažavam a u ova prepucavanja za i protiv cromana se u opće ne upuštam jer je to za malu djecu.
Kad kolega @alabama stavi na bid 500 kom atpl onda se to respektira hoćeš nećeš jer to nije prazna priča, a sve drugo je idi mi dođi mi. Meni je dragi kolega u dosadašnjem životu ( da budem malo neskroman) toliko novaca prošlo kroz ruke da kroz ovaj ekran ispred sebe mogu vidjeti malte ne koliko tko kuna ima u džepu a ne da li kupuje i prodaje dionice. To je samo obična psihologija i ništa više. Da sam pogodio samo pola svojih targeta, a kamoli što pojedinci tu šatro pogađaju valjao bi se u teškim parama jer je ovo multipliciranje.

who dares, wins

New Report

Close