Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SPX :
– jučer detektirana skrivena negativna divergencija odradila svoje danas padom na 61.8% prethodnog rasta
– UP linija trenda RSI-a na dnevnom grafu nije probijena
– bikovske divergencije MACD 385 na satnom i 15min grafu nisu ugrožene i najavljuju skori odbijanac
– otpori rastu : silazna linija trenda = 1083, SMA20 dnevni i satni =1091, razina 1103-1105, SMA200 i glavna silazna linija trenda = cca 1111

Najobičnije opisivanje grafa iz sat u sat se nastavlja. Osim što detektirate divergencije i obavještavate nas da su odradile, nikakve koristi od ovih grafova za nas neuke, željnih targeta. Od Autora Bloga sam više očekivao [undecid]
Pazio sam da vas svugdje oslovim sa vi, jer i sami sebe tako oslovljavate na blogu.

ki bi da bi

taj RSI vam je zadnja sansa.

ako se ne ostvari – krv do koljena

taj RSI vam je zadnja sansa.
ako se ne ostvari – krv do koljena

Ne drži taj RSI više, probito je to, samo nije precizno nacrtano na toj gori slikici.

@ croman
imaš pm

ili ti to ne čitaš?

@marijan

ja i citam i odgovaram kad stignem.
(medutim nisam pokraj kompjutera cijeli dan…)

vidim da su BB i Johny-be good… aktivni… ali grafa nema ? [rolleyes]

@ croman
imaš pm

ili ti to ne čitaš?

@marijan

ja i citam i odgovaram kad stignem.
(medutim nisam pokraj kompjutera cijeli dan…)

[/quote]
sve ok

Grafove sam poslao nekolicini prijatelja na PM. [yawn]

ki bi da bi

nije lako gađati ewt targete, još manje pretpostavljati buduće formacije. nije, ne?
uzgred, ewt je u multivarijantnom sustavu, kada nema jasnog impulsa, samo alat tzv. 7. reda: 6 značajnijih stvari je ispred njega.
u slučaju razvoja impulsne strukture nalazi se na 3. mjestu po značaju.
mrRi zna podosta, ali bez šireg pogleda, od takvih analiza malo je koristi…

Grafove sam poslao nekolicini prijatelja na PM. [yawn]
[/quote]

Slazem se sa tobom…dobro je imati dobre/iskrene prijatelje ( ako se takve nade)

nije lako gađati ewt targete, još manje pretpostavljati buduće formacije. nije, ne?

Izgleda da nije, i da si potpuno u pravu [thumbsup] . Zbog toga nitko na ovom forumu niti ne pokušava niti zna pradvidjeti kretanje cijene dionice ili indexa uz pomoć ewt-a. Svima ewt služi za opisivanje prošlih događaja.
Jedini koji je analizirao i davao dobre targete uz pomoć ewt-a, bio je drevil, ali izgleda da je i on izgubio volju za pisanjem.
Nešto je pokušavao uz ewt i najnačitaniji lik na PD-u, zliprorok, ali su svima dobro poznati njegovi rezultati. Barem se trudio [undecid]

ki bi da bi

uzgred, ewt je u multivarijantnom sustavu, kada nema jasnog impulsa, samo alat tzv. 7. reda: 6 značajnijih stvari je ispred njega.
u slučaju razvoja impulsne strukture nalazi se na 3. mjestu po značaju.
mrRi zna podosta, ali bez šireg pogleda, od takvih analiza malo je koristi…

…ovisi što je kome širi pogled…
-mene interesira kamo će tržište narednih sati ili narednih par dana i to smjestiti u širi kontekst, a tome sam prilagodio i način praćenja kroz TA…
lp

Krepat ma ne molat

Slazem se sa tobom…dobro je imati dobre/iskrene prijatelje ( ako se takve nade)

-Malo tko se može pohvaliti da ima više od dva iskrena prijatelja.Nažalost. [cry] [cry]

Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont

EWT nije lako:O tome sam ja pisao prije ca 4 godine kad vecina ovde nije znalo sto je EWT.
EWT treba vremena i iskustva a to se ne stigne ni u 1 ili 2 godine dana…a kamo li par mjeseci.

Evo jedna analiza (sa rezervacijom da sam je ucinio u kratko vrijeme)
Dali ce biti tako? who knows

Neki ce je prepoznat drugi nece…nac se moze na internetu

New Report

Close