znači dno je na 1090?
ti kažeš na neće ispod ili?
čitam ja tvoje..čitam od uvijek jer te poštujem i jer znam da znaš..ali malo si čudan..
eto ja mislim da će na 950…skoro pa okomito
croman – kojih 1105 ???? [lol]
Prodaješ kikiriki……ovcama, koje ti slijepo vjeruju bez grafova.
Kada bi malo bolje povukao kanal vidio bi liniju trenda na 1098 – 38% retracea. 50 % – 1086.
Pa stvarno 98 % forumaša ovdje te i zaslužuje. [bye]
znači dno je na 1090?
ti kažeš na neće ispod ili?
čitam ja tvoje..čitam od uvijek jer te poštujem i jer znam da znaš..ali malo si čudan..
eto ja mislim da će na 950…skoro pa okomito
@pobjeda
Za sada nemam direktan cilj od 950 (SP)
Ti spominjas 1090 a ja imam 2 moguca scenaria (vidi prijasnje objasnjene)
U svaku ruku meni pase poslto ima par tisuca fondbear i sutra ce biti dobra zarada.
A posle da vidimo dali ima odbijanca(spomenutog) ili ne i sto cinim kad se cilj-razina dostigne.
Za sada ide sve po planu..nadam se isto i za tebe.
in and out
croman – kojih 1105 ???? [lol]
Prodaješ kikiriki……ovcama, koje ti slijepo vjeruju bez grafova.
Kada bi malo bolje povukao kanal vidio bi liniju trenda na 1098 – 38% retracea. 50 % – 1086.
Pa stvarno 98 % forumaša ovdje te i zaslužuje. [bye]
Imam jedno pitanje za tebe: kazimo da su moji 1105 krivi podaci.Ako sada TI znas pravi cilj
kojeg k—ca to ne najavis svim ostalima na ovome forumu???
Ja nemam nista protiv da i ti napises kolegama…ali uvjek posle toga da ja napisem nesto..pametnjakovici se pojavljaju
kao mala djeca …moj tata je bolji..a ne tvoj…i t d to je pjesma ovog foruma [lol]
Croman evo ti graf, kojeg ti nikada nećeš biti sposoban staviti.
Crvena ti je alternativa, bijela ti je primarni count – valjda si pismen i znaš očitati graf. Dok ne počinješ stavljat grafove za mene ne vrijediš …. [yawn]
Evo jednu poruku za sve: Ja imam svoj nacin analiziranja.Vecinom je tocan a desi se da imam i krivo.Medutim moja metoda je u prvu ruku da opisujem "formacije" a ne fibbonaci razine.
Zbog toga mogu razumit da vi koji upotrebljavate fibb reagirarate na ono sto pisem.
Medutim taj neciviliziran nacin sto sam dozivio od prvih dana u 2006 godini pa sve do danas
je nevjerovatan.
Postoji mogucnost lepseg govora izmedu ljudi…ali to ne vlada na ovome forumu.
Zbog toga: kontakt /diskusija sa menom kad se radi o EWT bit ce moguce samo preko Privatnih Poruka ili info@croman.se
ps neman nista protiv priznati da i ja cinim krivo ali nemam ni namjeru trosit vrijeme sa ljudima ciji jezik je manje vise … podrugavanje
Ako se uzme klasicna TA moguce je da se na spx500 formira desno rame…target tog H&S je ispod 950 bodova
Za one sto zele upotrebiti fibb razine evo sledeci link :
jednostavno je upotrebiti alate na toj strani ,evo primjera (ja radim u prvu ruku sa “Formacijama”)
SPX :
– današnji rast do 1131 => 50% pada 26.04 – 08.06 (tjedni SMA20=1134)
– medvjeđe divergencije Slow Stochastica, RSI-a, MACD-a na satnom grafu
– graf 5 min : moguće formiranja obrnutog H&S-a, target cca 1130 ili dvostrukog dna na 1119 (?)
ZAKLJUČAK : skori početak korekcije, ali moguće prije toga formiranje dvostrukog vrha u zoni 1131
– vjerojatno dno korekcije : zona 1105-1110 ( SMA200=1110, 38.2% pada 26.04-08.06=1109, trostruki otpor kod rasta = 1105)
SPX-nastavak :
-divergencije na kraćim grafovima upućuju na završetak korekcije koja je odrađena brže od očekivanja
-oprez oko zone 1120 (SMA20 15min) zbog mogućnosti formiranja desnog ramena H&S-a, a probijanje njegove linije vrata vodilo bi prema SMA20(dn)=1087 i 23.6% zadnjeg pada=1084
-probijanje razine 1131 i SMA20(tj) vodi prema 1150-targetu dvostrukog dna
[/quote]
SPX :
– jučer uočene divergencije "odradile" su svoje rastom do 1118 (zona opreza najavljena za 1120) čime se formiralo desno rame najavljenog H&S-a
– probijena linija vrata, SMA200(čime opet postaje otpor) i ostali otpori na razini 1103-1110
– postavljen target H&S-a na 1085
-zatvaranje 1095 = 38.2% rasta 25.05-21.06
-značajnijih divergencija na satnom grafu nema što potvrđuje da se ide na realizaciju targeta H&S-a i testiranje zone SMA20 (DN) = 1088, UP linije trenda=1085, 50% rasta=1085 te 76.4% pada=1082
-probijanje Boll-a na grafu 15min i mala divergencija sugerira mogućnost otvaranja u plusu (ev.rast ne veći od 1105) a nakon toga posjet najavljenoj zoni
-silazna linija trenda = 1108
ps.bez obzira na korekciju u UP trendu iznenadila brzina izmjene uočenih formacija