Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

znači dno je na 1090?
ti kažeš na neće ispod ili?
čitam ja tvoje..čitam od uvijek jer te poštujem i jer znam da znaš..ali malo si čudan..

eto ja mislim da će na 950…skoro pa okomito

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

croman – kojih 1105 ???? [lol]

Prodaješ kikiriki……ovcama, koje ti slijepo vjeruju bez grafova.

Kada bi malo bolje povukao kanal vidio bi liniju trenda na 1098 – 38% retracea. 50 % – 1086.

Pa stvarno 98 % forumaša ovdje te i zaslužuje. [bye]

znači dno je na 1090?
ti kažeš na neće ispod ili?
čitam ja tvoje..čitam od uvijek jer te poštujem i jer znam da znaš..ali malo si čudan..

eto ja mislim da će na 950…skoro pa okomito

@pobjeda

Za sada nemam direktan cilj od 950 (SP)

Ti spominjas 1090 a ja imam 2 moguca scenaria (vidi prijasnje objasnjene)
U svaku ruku meni pase poslto ima par tisuca fondbear i sutra ce biti dobra zarada.

A posle da vidimo dali ima odbijanca(spomenutog) ili ne i sto cinim kad se cilj-razina dostigne.

Za sada ide sve po planu..nadam se isto i za tebe.

in and out

croman – kojih 1105 ???? [lol]

Prodaješ kikiriki……ovcama, koje ti slijepo vjeruju bez grafova.

Kada bi malo bolje povukao kanal vidio bi liniju trenda na 1098 – 38% retracea. 50 % – 1086.

Pa stvarno 98 % forumaša ovdje te i zaslužuje. [bye]

Imam jedno pitanje za tebe: kazimo da su moji 1105 krivi podaci.Ako sada TI znas pravi cilj
kojeg k—ca to ne najavis svim ostalima na ovome forumu???

Ja nemam nista protiv da i ti napises kolegama…ali uvjek posle toga da ja napisem nesto..pametnjakovici se pojavljaju

kao mala djeca …moj tata je bolji..a ne tvoj…i t d to je pjesma ovog foruma [lol]

Croman evo ti graf, kojeg ti nikada nećeš biti sposoban staviti.

Crvena ti je alternativa, bijela ti je primarni count – valjda si pismen i znaš očitati graf. Dok ne počinješ stavljat grafove za mene ne vrijediš …. [yawn]

Evo jednu poruku za sve: Ja imam svoj nacin analiziranja.Vecinom je tocan a desi se da imam i krivo.Medutim moja metoda je u prvu ruku da opisujem "formacije" a ne fibbonaci razine.

Zbog toga mogu razumit da vi koji upotrebljavate fibb reagirarate na ono sto pisem.

Medutim taj neciviliziran nacin sto sam dozivio od prvih dana u 2006 godini pa sve do danas
je nevjerovatan.
Postoji mogucnost lepseg govora izmedu ljudi…ali to ne vlada na ovome forumu.

Zbog toga: kontakt /diskusija sa menom kad se radi o EWT bit ce moguce samo preko Privatnih Poruka ili info@croman.se

ps neman nista protiv priznati da i ja cinim krivo ali nemam ni namjeru trosit vrijeme sa ljudima ciji jezik je manje vise … podrugavanje

Ako se uzme klasicna TA moguce je da se na spx500 formira desno rame…target tog H&S je ispod 950 bodova

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Za one sto zele upotrebiti fibb razine evo sledeci link :

Vaš link

jednostavno je upotrebiti alate na toj strani ,evo primjera (ja radim u prvu ruku sa “Formacijama”)

SPX :
– današnji rast do 1131 => 50% pada 26.04 – 08.06 (tjedni SMA20=1134)
– medvjeđe divergencije Slow Stochastica, RSI-a, MACD-a na satnom grafu
– graf 5 min : moguće formiranja obrnutog H&S-a, target cca 1130 ili dvostrukog dna na 1119 (?)
ZAKLJUČAK : skori početak korekcije, ali moguće prije toga formiranje dvostrukog vrha u zoni 1131
– vjerojatno dno korekcije : zona 1105-1110 ( SMA200=1110, 38.2% pada 26.04-08.06=1109, trostruki otpor kod rasta = 1105)

SPX-nastavak :
-divergencije na kraćim grafovima upućuju na završetak korekcije koja je odrađena brže od očekivanja
-oprez oko zone 1120 (SMA20 15min) zbog mogućnosti formiranja desnog ramena H&S-a, a probijanje njegove linije vrata vodilo bi prema SMA20(dn)=1087 i 23.6% zadnjeg pada=1084
-probijanje razine 1131 i SMA20(tj) vodi prema 1150-targetu dvostrukog dna
[/quote]
SPX :
– jučer uočene divergencije "odradile" su svoje rastom do 1118 (zona opreza najavljena za 1120) čime se formiralo desno rame najavljenog H&S-a
– probijena linija vrata, SMA200(čime opet postaje otpor) i ostali otpori na razini 1103-1110
– postavljen target H&S-a na 1085
-zatvaranje 1095 = 38.2% rasta 25.05-21.06
-značajnijih divergencija na satnom grafu nema što potvrđuje da se ide na realizaciju targeta H&S-a i testiranje zone SMA20 (DN) = 1088, UP linije trenda=1085, 50% rasta=1085 te 76.4% pada=1082
-probijanje Boll-a na grafu 15min i mala divergencija sugerira mogućnost otvaranja u plusu (ev.rast ne veći od 1105) a nakon toga posjet najavljenoj zoni
-silazna linija trenda = 1108
ps.bez obzira na korekciju u UP trendu iznenadila brzina izmjene uočenih formacija

Krepat ma ne molat

…. nije da baš nema d.

…. nije da baš nema d.

…a to bi bile…..?

Krepat ma ne molat

Evo svi se zameđedili evo moj neki raspon cijena ako crobex padne na 1700.

New Report

Close