http://www.seebiz.eu/hr/analize/crobex-pad-ispod-1.930-izazvao-bi-ozbiljno-potonuce,82407.html
Može i ovo do ujutro.
zaista zanimljiva analiza. svijet dionica je posudio graf od kolegice nasdaq [lol]
E Niksone,niksone
ne j–be me sto Con0brien cini ili zeli …niti sto su drugi pisali
ne ono sto mi smeta da sam toliko sati posvetio ovde na forumu i trosio vrijeme
ali ako pogledas sledeci datum i sat
30.05.2010 – 21:20
pokusaj razumit da posle toga vremena ne isplati da pises poruke meni…posto odgovora nece biti
ps ovo sto sam u ovo vrijeme budan je uzrok cinjenih ewt analiza…nista drugo
[/quote]
jedva 3 tjedna…ali jedva [lol] [lol] [lol]
Azijati lijepo potegnuli….
E Niksone,niksone
pokusaj razumit da posle toga vremena ne isplati da pises poruke meni…posto odgovora nece biti
[/quote]
[/quote]
@Ludi
Ako ovo sto ti pises spada pod TA onda razumijem da i Ludi mogu sudjelovati.
Ocekujem od tebe sada da se uozbiljis i da nam napises malo analiza…ako nista barem neki otpor i potporu…
E Niksone,niksone
[/quote]
[/quote]
@Ludi
Ako ovo sto ti pises spada pod TA onda razumijem da i Ludi mogu sudjelovati.
Ocekujem od tebe sada da se uozbiljis i da nam napises malo analiza…ako nista barem neki otpor i potporu…
[/quote]
razmaženi dječače, ja sam citirao tvoj post sa TA.
je li to možda bila TA?
potpora, otpora?
ja od tebe više ne očekujem da se uozbiljiš [bye]
ja bih na ovoj temi htio pohvaliti kolegu inovatora2 koji ne ulazi u bezvezne rasprave kao večina "prekaljenih tehničara" nego ljepo posta svima razumljiv grav s još razumljivijim obješnjenjem…..
stoga apeliram da se prestanete prepucavati na ovoj temi i da se ugledate na kolegu i njemu slične koji postaju grafove s pogledom mogučeg razvoje jer tome bi ova tema i trebala služiti…….
a što se toče ovih "prepucavača" i "preseratora", izvolite ljepo odhebati i svoje frustracije lječiti u klinici a ne ovdje……
Na DAX-u je evidentan veliki obrnuti H&S obrazac s targetom rasta do 6660,36:
Moguć HS – ali meni ovo liči na (3-3-5) obrazac na padajućem tržištu.
Treba pratiti dali će biti u slučaju rasta odboja na liniji necklina.
Inače – ugodna vam zabava sa cromanom.
[yawn]
Cromane, ti koji si više puta odlazio s ovog foruma, nego što si analiza dao, imaš obraza tražiti od nekoga da se uozbilji i stavlja analize.
Cromane, vrijeme je da se uozbiljiš i nestaneš zauvijek.
[/quote]
Moram vas napustit par sati (idem na pogreb prijatelja) ali navratit cu poslijepodne.
dali da ja nestanem ili ne Johny boy…to ne odlucujes ti
PS znaci izgleda da tehnicka analiza nije TA …nego sve o Cromanu…pa hvala deco…kao sto bi Brankica pisala
[/quote]
Dakako da ne odlučujem ja. Zato sam te i zamolio da se uozbiljiš i sam doneseš ozbiljnu odluku.
Vidim da te "svrbi" Brankica, kao i svaki drugi forumaš koji ima neko znanje i iskazuje želju za napredak ove teme.
Za tvoje samohvale i hvalospjeve tvojih obožavatelja, mogao si otvoriti novu temu, a ne svaki puta kad se vratiš, spamati ovu.
Izgleda da se "tehnicari" i par pridošlica s EWT-foruma koji se skrivaju iza nickova osjecaju ugroženi pojavom Cromana…kako i nebi kad je tri klase ispred njih
slazem se, Croman je pokazao vrhunsko znanje tehnicke analize.
Johnny007 i ekipa trebaju nauciti osnove TA jer ce samo tako imati priliku shvatiti razmjere vlastitog neznanja…
Tako je govorio Brutalni Kapital.