Ako biste mogli malo pojasniti za nas koji nismo vješti u TA
U kojem smo sad valu? Gdje smo po ganovom kotacu?
Hvala
[/quote]
gornji graf je sasvim dovoljan, ako ne i previše, za vaše poznavanje TA.
[/quote]
@Nasdaq
Gornji graf je samo introdukcija i jedan od najlaksih nacina za se naucit i pokusat pratit razvitak burze
Mislim da Delux nema problema sa njime .
@Delux
Odgovor na koji val i gdje smo po Gannov kotacu neces vjerovatno dobit
[/quote]
kolega croman, delux ima nekih drugih problema, a ne u svezi TA
naročito mu nije potrebna vaša zaštita, virujte mi. opet si previše umišljate
kad ponovno odlazite?
Kolegica nasdaq
U cemu je problem?
Ja sam vas samo pitao u kojem smo valu, a vi ste poceli vrijeđati…
Ako ne znate, onda tako napišite, cemu ovakva komunikacija?
verdi, ne moraš čekati do sutra ujutro … na sferi ti je i prije, možda još večeras
Nema ga još. U jutro onako da se šokiram i razbudim. Ni kavu ne trebam poslije toga.
Ako biste mogli malo pojasniti za nas koji nismo vješti u TA
U kojem smo sad valu? Gdje smo po ganovom kotacu?
Hvala
[/quote]
gornji graf je sasvim dovoljan, ako ne i previše, za vaše poznavanje TA.
[/quote]
@Nasdaq
Gornji graf je samo introdukcija i jedan od najlaksih nacina za se naucit i pokusat pratit razvitak burze
Mislim da Delux nema problema sa njime .
@Delux
Odgovor na koji val i gdje smo po Gannov kotacu neces vjerovatno dobit
[/quote]
kolega croman, delux ima nekih drugih problema, a ne u svezi TA
naročito mu nije potrebna vaša zaštita, virujte mi. opet si previše umišljate
kad ponovno odlazite?
[/quote]
[yawn] [lol] smije se jedan moj kolega. cirkus.
hehe [thumbsup]
[/quote]
and he is back!!!
hahahahaha koji car nema što.
Legenda kakve nema. Taj ili nema kaj za raditi ili neznam. Ne trguje tu ali piskara.
Pravi hrvat koji je zbrisao vanka…heh
[/quote]
@pobjeda
Imam ja dosta toga za raditi…ali dospijem biti aktivan i na internetu/formu.
Zbrisao vanka nisam…moze se vise kazat da su neki ucinili da je moj caca zbrisao vanka.
A ako si 9-10 godina star onda moras i ti. i ubrzo ce biti 50 godina u Svedskoj.
På ako neko zeli doznat o Svedskoj i dogadajima ovde… neka pita.
Ali ako predemo na TA i analize: moj savjet je (to je dugorocni pogled sa sadasnjim podacima)
Oprez:moze biti duboko…a onda ne govorim o 1800..ili 1600…nego dublje
PS Naravno da odbijanaca postoji uvjek …to moze svaki videti ako pogleda graf Crobexa zadnjih 3-4 godine da je bilo odbijanaca (manjih i vecih)
[/quote]
znači li to da idemo ispod 1239?
Buduci da imam vremena da pisem jos 23 sata(na ovom forumu) evo par zadnjih odgovora (ako se ne desi da odgovorni na PD-forumu izbrise ovo ..kao sto je ucinjeno sa prijsnjim porukama)
Ja imam podatke u duzini od 150 godina i na njima se moze ciniti EWT analiza .Analiza je tocna od pocetka do kraja . Prije 100 gidna nisu ljudi ni najmanje znali o TA(EWT) a opet ona djeluje.
Sa minut podacima moze se cinit analize koje pokazuju exaktan razvoj narednih 5 -10 minuta za naprimer jednu dionicu?
Vrlo malo ljudi cine takve analize…gdje je taj moguci self-fulfilling prophecy za navedeno?
Kritika dolazi od ljudi koji vecinom imaju malo znanje/iskustvo o TA a specialno o EWT
[/quote]
Cromane , cromane evo te opet nisi izdržao ni pet minuta [lol] [lol]
Iskreno bi volio da te moderatori ne izbrišu i mogu se okladit ako ti ne ubiju lik i djelo na forumu da ćeš za dva dana opet pisati po forumu.
Ima jedna zeznuta stvar kod tebe sve doživljavaš previše osobno ,a usput ne kužiš kako se mi to balkanci zajebavamo u dosta tvojih polemika čak si šale tumačio kao napad na sebe.
Evo sad ConObrien je nešto spomenuo i odmah to doživljavaš kao napad na sebe i TA. On je oportunista prvenstveno fundamentalist traži dobre firme stabilne firme a TA mu je sekundarni alat koji dobro dođe
( bar ja imam takvo mišljenje)
[/quote]
Evo izgleda da sam dobro skužija cromanove valove [lol]
Ima samo jedna dobra vratio se opasan, nabrijan i spreman za šalu! [thumbsup]
znači li to da idemo ispod 1239?
@marijan1
Jedno sam se naucio posle mojih ca 12 godina aktivnosti na burzama i trgovanju i ucenju (TA i EWT i Gann) a to je da : samo jedna stvar je sigurna a to je da sigurno nije nikad
Ali …ima velika vjerojatnost da se ide prema jednoj razini sto je Ewt-analiza pokazivala dosta dugo vremena…toliko mogu kazati…dali ce tako biti ?…time will tell
Kolegica nasdaq
U cemu je problem?
Ja sam vas samo pitao u kojem smo valu, a vi ste poceli vrijeđati…
Ako ne znate, onda tako napišite, cemu ovakva komunikacija?
ja mislim da smo započeli dvojku velikog vala započetog 03/2009..i pad bi mogao do 950 te onda kreće 3 prema 1300-1400…eto to ja mislim..
poštujem TA i EWT i analize..ali nažalost veliku žalost Buffet i ekipa određuju kamo ćemo a ne analitičari..
Kolegice očekujem od vas nastavak(simulaciju) indexa ako budete našli vremana,ne sumnjam u vaše znanje!Grafikoni 24.04. čini mi se (ponovljeni 5.5) mogli su mnogima pomoći za exit na vrijeme,jednostavni ,a kirurški precizni [thumbsup]
[/quote]
"simulacija" na grafu je tamo samo zbog efekta i posve nebitna. sasvim slučajno je ispala precizna, i još kirurški [cool]
bitne su ključne točke (koje su onda neki olako omalovažili) i cilj, a sve su još u igri ako govorimo o grafu od 28.4
u međuvremenu, pojavili se još poneki momenti, koji mogu biti značajni
[/quote]
Kolegice skromnost vam je vrlina i to je odlika mudrih,ali me nećete tek tako razuvjeriti da je sve slučajnost i to u tjednu kada AZ prodaje KOEI na topu po 507(1807 KOMADA),DLKV 1356 kom.,MGMA 86524 kom.,bila ste nadahnuta za to nebitnu "simulaciju",ne dajte se,take care! [cool]
vratio se croman [thumbsup]
pored brankice,jedan od boljih analitičara na ovom forumu [thumbsup]
ako tako kaže croman onda je definitivno vrijeme da se kupi FAZ i ništa drugo..
da bi indexi išli dole moraju se pojaviti ogromni problemi sa bankama, a u tome slučaju FAZ ide gore najbrže..
naravno to je za USA..a crobex?
ništa čekat ćemo pad, inflaccija će papati novce, euro će rasti prema 8-8.5…how yes no!