Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Skoro dva mjeseca nisam čitala tehničku analizu….. uopće mi ne fali… i od nje nema koristi u ovim
uvjetima ekonomije …do daljnjeg ….pauza.

@miami

U ovom slucaju imas krivo.Tehnicka analiza je itekako potrebna.
EWT pokazuje na takve buduce razvitke ( positivne i negativne ) da je samo prednost imati takav alat / metodu .
Pa ko nebi zelio imati alat/metodu koja ti pokazuje gdje ide burza ili vrednost valute, i t d.

www.croman.se

Loša kopija cromana…..

Skoro dva mjeseca nisam čitala tehničku analizu….. uopće mi ne fali… i od nje nema koristi u ovim

Ja ću se isto samo na Gloriju prebaciti jer mi je već svega dosta. Nemoš više ništa pogoditi. Prije je zicer bio da će Švabe pobjediti Srbe al više ni to nije. Od sad samo čitam recepte. [lol]

who dares, wins

Ja ću se isto samo na Gloriju prebaciti jer mi je već svega dosta. Nemoš više ništa pogoditi. Prije je zicer bio da će Švabe pobjediti Srbe al više ni to nije. Od sad samo čitam recepte. [lol]
[/quote]

Daj mi reci kako se snalaziš sa onako sitnim slovima pa da i ja čitam. [lol] [lol]

nema trenda?
to onako, iz trbuha?
možda bi ti pomoglo da pogledaš graf [yawn]

Kolegice očekujem od vas nastavak(simulaciju) indexa ako budete našli vremana,ne sumnjam u vaše znanje!Grafikoni 24.04. čini mi se (ponovljeni 5.5) mogli su mnogima pomoći za exit na vrijeme,jednostavni ,a kirurški precizni [thumbsup]

Kolegice očekujem od vas nastavak(simulaciju) indexa ako budete našli vremana,ne sumnjam u vaše znanje!Grafikoni 24.04. čini mi se (ponovljeni 5.5) mogli su mnogima pomoći za exit na vrijeme,jednostavni ,a kirurški precizni [thumbsup]
[/quote]

"simulacija" na grafu je tamo samo zbog efekta i posve nebitna. sasvim slučajno je ispala precizna, i još kirurški [cool]
bitne su ključne točke (koje su onda neki olako omalovažili) i cilj, a sve su još u igri ako govorimo o grafu od 28.4
u međuvremenu, pojavili se još poneki momenti, koji mogu biti značajni

http://supermen.tportal.hr/sport/73242/Kako-postati-surfer-u-zemlji-bez-valova.html
dobra članak o ZSE.

da,ta nas problematika muči cijele godine,samo dokle će…

lani su bili prekrasni,pravilni valovi,na nekim se dionicama moglo šćapit i do 300%,a sad [embarass]

[/quote]

"simulacija" na grafu je tamo samo zbog efekta i posve nebitna. sasvim slučajno je ispala precizna, i još kirurški [cool]
bitne su ključne točke (koje su onda neki olako omalovažili) i cilj, a sve su još u igri ako govorimo o grafu od 28.4
u međuvremenu, pojavili se još poneki momenti, koji mogu biti značajni

[/quote]
Ako biste mogli malo pojasniti za nas koji nismo vješti u TA

U kojem smo sad valu? Gdje smo po ganovom kotacu?
Hvala

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ako biste mogli malo pojasniti za nas koji nismo vješti u TA

U kojem smo sad valu? Gdje smo po ganovom kotacu?
Hvala
[/quote]

gornji graf je sasvim dovoljan, ako ne i previše, za vaše poznavanje TA.

Jedan od mojih pogleda na crobi!!!!

Jedan od mojih pogleda na crobi!!!!

kroz rešetku, iz zatvora? [tongue]

New Report

Close