Conane, smijem li pitati po kojem indikatoru ti trguješ? Može i na PP…
tnx
[/quote]
nije mi TA primarni alat niti poznajem TA u rangu većine na ovoj temi…
ali pogledam:
1) support & resistance razine,
2) obrasci (H&S, wedge, double top/bottom..)
3) fibonacci
4) MACD i RSI , MACD je loš u sideways tržištu jer će davati puno false signala ali odličan kod izmjene up&down trendova – al u suštini taj MACD buy signal ne znači ništa drugo nego da je nakon down trenda sada bilo nekoliko UP dana sa rastom indexa… tko je na tržištu to vidi i bez gledanja MACD-a
svaka čast Inovator2, uvijek sam se veselio tvojim prognozama i utvrđivanju činjenica [thumbsup]
Crobex kratkoročno, vidi li ga još netko ovako?
vrlo vjerojatan scenario
očigledno ne [tongue]
analiza sp500
sisanac.
niste vjerovali Brutalnom Kapitalu i sada ce biti – spasavaj se ko moze!
izvolite graf.
[smiley]
…ali pogledam…
Tnx. Ovi moji brokeri imaju problema sa prikazom fundamentalne analize ZSE, pa sad tražim neke stranice na kojima se mogu pratiti ažurirani fundamentalni pokazatelji poduzeća izlistanih na našoj burzi. BTW, osim nekih pokazatelja koje si naveo koje i sam koristim (no neke i ne, čisto zbog nedovoljnog poznavanja istih) oslanjam se dijelom i na Slow Stochastic, koji mi nešto brže i preciznije šalje signale d MACD-a, no o tome je već bilo riječi na forumu. Je li ono svojevremeno Geronimo radio back analysis? Koji mu se ono tada indikator pokazao kao najbolji? Nikako da se sjetim…
analiza sp500
sisanac.
izvolite graf.
[smiley]
dajte nam kolega stavite graf za Ingru na 20 kn što ste naveli kao njen target [lol]
analiza sp500
sisanac.
izvolite graf.
[smiley]
dajte nam kolega stavite graf za Ingru na 20 kn što ste naveli kao njen target [lol]
[/quote]
nema problema kolega, izvolite graf.
pripremite stap za napraviti zastavu…
znate i sami sto cete staviti na taj stap….
[smiley]
analiza sp500
sisanac.
izvolite graf.
[smiley]
Tigruse – pa ti gori od splita. Pa nemoj bazirat tehničku analizu samo na osnovu par indikatora. Počni upotrebljavat pored tih indikatora barem nešto sitno EWT. Pa stari si forumaš.
Inača kontra tebe – sljedi krakoročna manja korekcija – ali barem do kraja meseca sp 500 ide preko 1120- trend je rastući.