Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

imam jedno pitanje, kopam po temi i ne mogu naći nikako…

Instalirao sam TeleTrader, imam Demo account i ne mogu nikako dobiti podatke sa ZSE-a (ni indexe ni dionice), javlja mi "Not Authorized".
Za svjetske indexe dobijam uredno podatke i grafove.

Neznam jel trebam još šta podesiti, aktivirati ili na koji drugi način dobiti te podatke na Demo (besplatnom) accountu ?

Unaprijed hvala.

Obrati se Nikši u Forex – Osijek i on ti da potrebno za 7 dana testiranja.
Nakon toga plati pa gledaj kao i mi ostali.
Svejedno u ovoj žabokrečini Teletrader je postao jako jako nepotreban.

26.11.2010 - Dan D

A sad uživanje u dugom toplom ljetu barem što se burze tiče. [lol] [lol]

Zaboravio sam ovo priložiti jer ovi vani kasne sa objavom: mnogi su ulagači odahnuli nakon što je predsjednik Europske središnje banke (ECB) Jean-Claude Trichet u četvrtak najavio nastavak izdavanja tromjesečnih kriznih zajmova bankama do rujna. [lol] [lol] [lol]

pitanje za "milijun dolara" – koja vam se slika više sviđa (EOD ili OHLC) ?

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

pitanje za "milijun dolara" – koja vam se slika više sviđa (EOD ili OHLC) ?

niti jedna mi ništa ne govori.
pretpostavljam da si ih stavio kako bi drukao na rast crobexa,koji je u sastavu spx-a
jedino što si uspio,zaradio si ocjenu od mene,onu koju najviše voliš

Frankly my dear, I don't give a damn!

TECHNICAL PERSPECTIVE: THE POSSIBLE HEAD AND SHOULDERS

I oni vide HS.
ovo za trokute/klinove i HS općenito je i moje mišljenje egzaktno.

CROBEX :
-aktivan obrazac i target dvostrukog vrha
-snažna divergencija MACD 385 i zastoj rasta u zoni linije vrata ( 1934 )
-poništenje obrasca prelaskom linije vrata; otpor zona 1980 i SMA20
-mogućnost nastanka obrnutog H&S-a sa targetom 2125
-skrivena negativna divergencija MACD 385 i položaj oscilatora na satnom grafu upućuje na zastoj u rastu i mogućnost ponovnog testiranja zone 1900

Krepat ma ne molat

Deca Crobex. Padajući kanal i padajući trokut, vi si izaberite kaj vam se više dopada. Ono što je dosad bila potpora na 1935 je sad postao otpor. SMA 200 počinje okretati prema dolje.
Pozdrav

Deca Crobex. Padajući kanal i padajući trokut, vi si izaberite kaj vam se više dopada. Ono što je dosad bila potpora na 1935 je sad postao otpor. SMA 200 počinje okretati prema dolje.
Pozdrav

Znači u tjednu pred nama novo rušenje dionica građevinara.

Pozdrav

Znači u tjednu pred nama novo rušenje dionica građevinara.
[/quote]
Kolege što reći nego [thumbsup],znači i dalje fear is my best friend,i dalje bargain hunting,62% casha is ready to act on the bid! [lol]

Nebu to baš išlo, onak kak bi neki hteli.

http://www.poslovni.hr/vijesti/tjedna-tehnicka-analiza-150184.aspx
Ako pridodamo ovome i evropsko zelenilo možda i krenemo na bolje. Srećko je postao ko glasnogovornik TK više u opće ne može promašiti. Kakav crni Kardum [lol]

who dares, wins

Pozdrav

da li je probijena ova barikada?

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

New Report

Close