Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Lulu
-prescjecanjem "crvene crtke" sa -DI vrijednosti negativni trend će biti još vrlo jak (cca40), pa bi takav ulazak bio riskantan
-bolja kombinacija bi bila prelazak cijene preko "zelene crtke" i +DI veći od -DI, a treba paziti i na ADX
lp

Krepat ma ne molat

@raikkonen

kolega, vidim vam u potpisu da težite brzini, a opet moram primjetiti da prilično teško napuštate temu koja vas očito ne zanima..

Kolega, zanima mene TA ali svi Vi "tehničari" nikako da se usuglasite – gdje mi idemo, da li je tržište medvjedasto ili bikovsko, da li je trend prema gore ili ćemo padati ponovno na dno kao 03/2009 i dajte za CROBEX predviđanja za narednih tjedan, mjesec i godinu ali točno iskažite i ja Vam se poklonim do zemlje. Hvala!
[/quote]
nisam neki veliki stručnjak,ali TA nemože egzaktno predvidjeti gdje će tržište ići za tjedan,mjesec ili godinu
može PRETPOSTAVITI ako se uvjeti ne promijene,ali točno reći gdje će neka dionica biti za mjesec dana,pa još i garantirati,to baš i ne
TA može najbolje poslužiti za praćenje trenda,i da na vrijeme uočimo promjenu-bar je tako u mom slučaju
ja se u određivanje targeta ne upuštam,a tko voli nek izvoli!

@ri
..shvaćam što veliš, ali čekati tako jak signal, bi bio brdo propuštenih prilika. Međutim, s pravilnim MM, se dade uhvatiti od svega pomalo.
.. normalno da je ova simulacija fikcija, čisto da se vidi kretanje ovih pokazatelja.

Teta Lulu,
zašto gubiš vrijeme na objašnjenja, sljedeći tjedan će doć neki drugi s istim "pitanjima", a ti ne postaješ sve mlađa… [kiss] [smiley]

A sad uživanje u dugom toplom ljetu barem što se burze tiče. [lol] [lol]

.. tako je džejms, ima nas još starijih hehe. Ali neke stvari s godinama postaju još bolje, see you 25.7 in ZG, na skupu poostarjelih al još dobrodržećih frajli.

.. tako je džejms, ima nas još starijih hehe. Ali neke stvari s godinama postaju još bolje, see you 25.7 in ZG, na skupu poostarjelih al još dobrodržećih frajli.

http://www.youtube.com/watch?v=tKjSr1zOTq0&feature=related [wink]

To džejms, kužimo se.

imam jedno pitanje, kopam po temi i ne mogu naći nikako…

Instalirao sam TeleTrader, imam Demo account i ne mogu nikako dobiti podatke sa ZSE-a (ni indexe ni dionice), javlja mi "Not Authorized".
Za svjetske indexe dobijam uredno podatke i grafove.

Neznam jel trebam još šta podesiti, aktivirati ili na koji drugi način dobiti te podatke na Demo (besplatnom) accountu ?

Unaprijed hvala.

"I am a man of great patience..."

Instalirao sam TeleTrader, imam Demo account i ne mogu nikako dobiti podatke sa ZSE-a (ni indexe ni dionice), javlja mi "Not Authorized".

Neznam jel trebam još šta podesiti, aktivirati ili na koji drugi način dobiti te podatke na Demo (besplatnom) accountu ?

Unaprijed hvala.

Nema podataka za demo, već pola godine (plati:)

Uhljebe na ulicu!!!!!

Evo za svakog ponešto, može ovako ali i onako.

Unaprijed hvala.

…kontaktiraj predstavnika u HR da ti aktivira ZSE (mail imaš na TT stranicama)

Krepat ma ne molat

New Report

Close