ima jedan hs i na crobexu o kojem se pričalo ovdje pred podosta vremena … Brankica se sigurno sjeća … nego da li je ovo krenula trica u amera ili ne pitanje je svih pitanja
Gospon Nosorog , ne znam zakaj sam ja bahata a isto ne znam zakaj ste vi nepristojni.Naravno da me prvi graf ne zanima jer o njemu nismo ni diskutirali. Pričali smo o obrnutom neklajnu i volumenu na H&S-u topu a ne o obrnutom H&S-u bottomu iz prvog grafa. A inače kad već spominjete kak ste vi, tj. gospon leonidas ,vidjeli nekaj kaj mi svi drugi nismo ni sanjali, evo u prilogu vam stavljam moj graf sa ove teme, datum 29.07.2009. Toliko o tome kaj mi nismo vidjeli.
iako nema grafa,znam da ste ga vidili.
nema tog šampona kojeg vi niste vidili,i nema boljeg analitičara od vas [thumbsup] [kiss]
james,oprosti [pray]
Kad smo već kod neklajna kako veli naša štovana brankica, dali je na vixu moguć h&s? Target 9, i to bi voljela doživjeti, mislim kao dioničarka !?
I ja bi volio doživjeti target 40 na VIX-u , mislim kao VXX trader!?
[/quote]
Što mislite koji će se prije ostvariti, Vaš ili moj?
Gospon Nosorog, o čemu vi pričate? Koji vrag se ostvario? Niš se nije ostvarilo, dajte malo pažljivije gledajte i čitajte. To je gospon leonidas nacrtao mogući razvoj događaja koji se tek treba dogoditi.
Da još napomenem da uzimati bilo koji obrazac pa tako i H&S u trajanju od 10 godina po meni nema nekog smisla. Jer dostizanje targeta ovisi o trajanju obrasca, tako da što je kraći obrazac kraće je i dostizanje targeta i što je dulji obrazac dulje je i dostizanje. Tak da i ovo bude H&S dostignuti ćemo taj target oko 2025 godine. Mislim da to nema baš nekog smisla,Pozdrav
[/quote]
brankice, ajde, malo manje bahatosti nebi ti škodilo
ne moraš samo lupetati, a da nisi niti pogledala graf kako spada
"leonidasov" obrnuti HS je došao do cilja, gotovo u cent, a ako te načela starost, pa ne vidiš, onda je vjerojatno došlo vrijeme da ustupiš mjesto mlađim snagama [tongue]
da, već znam, sad ćeš o tome kako si ti gledala samo drugi graf.
čovjek je tada vidio ono što ni ti, ni tigrus, ni croman, i ostali velikani ove teme, niste vidjeli.
to je čak promaklo i mmm-ovom nepogrešivom oscilatoru.
[/quote]
Gospon Nosorog , ne znam zakaj sam ja bahata a isto ne znam zakaj ste vi nepristojni.Naravno da me prvi graf ne zanima jer o njemu nismo ni diskutirali. Pričali smo o obrnutom neklajnu i volumenu na H&S-u topu a ne o obrnutom H&S-u bottomu iz prvog grafa. A inače kad već spominjete kak ste vi, tj. gospon leonidas ,vidjeli nekaj kaj mi svi drugi nismo ni sanjali, evo u prilogu vam stavljam moj graf sa ove teme, datum 29.07.2009. Toliko o tome kaj mi nismo vidjeli.
[/quote]
Nekakvi su problemi sa stavljanjem grafova, neće staviti nijedan format. Ali nema veze evo može i ovak.
Evo jedan lepi obrnuti H&S na SPX sa targetom na 1270. Nemamo kaj drugo nego pratiti da li bude propal kao onaj normalni H&S od prije ili bude uspješan.
Kad smo već kod neklajna kako veli naša štovana brankica, dali je na vixu moguć h&s? Target 9, i to bi voljela doživjeti, mislim kao dioničarka !?
[/quote]
[/quote]
Pa naravno vaš kolega fitzpatrik, a onda ide i moj target na 5X. Očekujem to kao VYX trader.
Je gospodična Lulu, ovo izgleda zgodno. Malo sam pogledala nekoliko H&S na Vixu i vidim da je na Vixu najbolje računati target prema Bulkowskom procentage meeting price sistemu jer je puno točnije. Tim načinom je target za Vix 19.
iako nema grafa,znam da ste ga vidili.
nema tog šampona kojeg vi niste vidili,i nema boljeg analitičara od vas [thumbsup] [kiss]
james,oprosti [pray]
[/quote]
Ima grafa ,gospon Nosorog, naravno da ima,evo vam ga post iznad, znate mi pravi tehničari uvijek imamo grafove i uvijek znamo sve u svakom trenutku. Tak da vam je bolje da ne igrate protiv nas jer nemrete pobjediti kad mi uvijek vodimo barem dva gola razlike. Jel tak deca?
Ali svejedno pohvala nam nije nikad dosta pa vam hvala na ovim lijepim riječima.
[/quote]
[/quote]
Pa naravno vaš kolega fitzpatrik, a onda ide i moj target na 5X. Očekujem to kao VYX trader.
[/quote]
Kolega Peromađar…ti nisi žaba iz naše bare.
Je gospodična Lulu, ovo izgleda zgodno. Malo sam pogledala nekoliko H&S na Vixu i vidim da je na Vixu najbolje računati target prema Bulkowskom procentage meeting price sistemu jer je puno točnije. Tim načinom je target za Vix 19.
[/quote]
Je, to je točno, al logičnije je da prvo ide na preko 50. Zar se ne slažete? Trend se ipak zna.
Inače dvije stvarčice zamjeram tom hedendšouldersu na vixu s targetom 9 il 19 ( kako kome paše ).
Jedna je da vix nema volumena pa tako nema ni nekakve opipljive potvrde za taj obrazac.
A druga je da uopće nije uvjerljiv obrazac dok linija vrata ima rastući tijek.
A treća, koju sam sam upravo dodao je da vix ide preko 50.
SPX :
– negativna skrivena divergencija na dnevnom grafu MACD 385 i nepostojanje bikovskih divergencija na satnom grafu najavljuje nastavak danas započetog pada i ponovno testiranje zone 1040
– na otvaranju moguć povrat prema 1060
Samo da kazem da je nisam nikakav Nosorog, mozda sam Magarac ili Idiot sto se uopce zajebavam ovdje,ali eto to mi je bio prvi forum i mislim si mozda nekom gluposti koje ja napisem nekom pomognu jer i ja sam svojevremeno nesto cak i naucio ovdje!
Nemam volje se objasnjavati vise , mozda sutra ako uhvatim vremena samo jedan naopaki H&S sa skroz pogresnim "neklajnom"! Ne jednim nego cak dva pogresna "neklajna"!