I ja sam u kešu. Čekam, da kojim slučajem završi A val na 1010 i da zajašem B (možda je sa drugim dodirom dna korekcija danas čak završena). U svakom slučaju oprez. [angry]
Približavamo se važnoj točci na Crobex-u koja se poklapa s krakoročnim, ali i mogućim srednjoročnim cjenovnim kanalom još od 16. 10. prošle godine. Vrlo je važna točka vala 5. Da li smo je odradili već danas ili ćemo vrlo uskoro, teško je reći, ali tu se negdje vrti.
Malo optimizma – dionica QQQQ , koju bi se isplatilo kupiti. Ja je kupio po 43 i kusur.
ETF, iliti NASDAQ 100.
I ja sam u kešu. Čekam, da kojim slučajem završi A val na 1010 i da zajašem B (možda je sa drugim dodirom dna korekcija danas čak završena). U svakom slučaju oprez. [angry]
Malo optimizma – dionica QQQQ , koju bi se isplatilo kupiti. Ja je kupio po 43 i kusur.
dakle,očito je da si već zajašio,a također je očito i da se sam u svoje analize ne uzdaš.
nećeš ti tehničara koji veli da će padati, a onda kupi etf na to ili slično tome, što će još kao padati [yawn]
šta nisi ti bio bearish cijeli rast, crto klinove i onda na kraju postao najveći bik i čekao 1250?
šta ti se sada čini, kuda će?
.. evo upalila se jedna lampica, još daleko od buy signala.
I najduži put počinje sa prvim korakom.
.. evo upalila se jedna lampica, još daleko od buy signala.
jel to rezerva ili ulje?
Zlato 1254,00$
Novi ATH, sitno brojim do urnebesa.