Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

u stvari počeo je bear već u 2000-e…

imaju zanimljivi 16-17 godišnji ciklusi što bi dalo target za kraj bear marketa 2016-e… ako se krene u deflacijsko čišćenje taman bi se moglo i poklopit.. a onda mrga bull [wink]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

čitam na Elliot Wave International da je po njima ovaj pad od 2007 do 2009 tek prvi val mega bear marketa

veselo

o tome razni analitičari pišu već odavno,navodno se iz aviona to može na grafovima uočiti.
ne vjerujem da ste vi toliko neupućeni,da ste tek sada primjetili te napise.
za predpostaviti je da ste sada većinom u kešu? [yawn]

Frankly my dear, I don't give a damn!

Molio bih cromana, zlog proroka, ili neku drugu dobru dušu, za analizu ULPL i ADRS. Hvala.

ki bi da bi

hm, nemrem si pomoc, moram ponovno pokusati, moze pomoc od svih vas cijenjenih kolega i analiza za adpl, ddjh, korf i vlds?

unaprijed hvala!

na žalost,analize mi slabo idu.pratim uvažene kolege invertera,ferengia i ostale
ali imam savjet,ako će ti to pomoći- pokušaj kupiti što jeftinije i prodati što skuplje
[/quote]
nevjerojatno koliko je to lako reći,a koliko teško napraviti [proud]

čitam na Elliot Wave International da je po njima ovaj pad od 2007 do 2009 tek prvi val mega bear marketa

veselo

za nasdaq stoji bear od 2000 god . a ova s&p i dow , moguce da rade veliki h&s

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Dugorocno predvidanje za sp 500, Dow Jones i dax prema financijskom centru za predvidanje (Financial Forecast Center). Ako je tocno, ne pise nam se dobro. [bye]
Pozdrav,

MrRichi

veselo

[/quote]
ja se slažem…a trojka je počela krajem travnja 2010

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

veselo

[/quote]
ja se slažem…a trojka je počela krajem travnja 2010
[/quote]

A kako bi bilo da je 2007. počela četvorka, a da petica na gore tek slijedi samo vam ovi na EWT portalima ne žele reći.[lol] [lol]

veselo

o tome razni analitičari pišu već odavno,navodno se iz aviona to može na grafovima uočiti.
ne vjerujem da ste vi toliko neupućeni,da ste tek sada primjetili te napise.
za predpostaviti je da ste sada većinom u kešu? [yawn]
[/quote]

ne. samo 25%.

nitko nije uvijek u pravu.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

http://www.poslovni.hr/vijesti/tjedna-tehnicka-analiza-149538.aspx
Tjedna TA

who dares, wins

Na ATPL imamo međeđu zastavicu. Ako danas padne i potvrdi obrazac – target 840 kn.

na 1944 smo… ajmo još 10 bodova pa da vidimo jel ima potpore

New Report

Close