tigrus@
cemu ce ti pobogu ta traktorska guma i malj ispred teretane?
znam samo da se zapaljena guma dobro dimi pa se mozda i ti signali mogu negdje iskoristit…
…bez zamjere prijatelju…. mislim da si dobar tehnicar…
lulu@
brzo gubite strpljenje uvazena kolegice…uvijek treba trazit na vise mjesta…isplati se .hh
…. simpaticni ste mi… znam da znate znanje…
tigrus@
znam samo da se zapaljena guma dobro dimi pa se mozda i ti signali mogu negdje iskoristit…
lulu@
brzo gubite strpljenje uvazena kolegice…uvijek treba trazit na vise mjesta…isplati se .hh
@sonyboy and lulu
uveo sam Spartanski rezim treniranja.
udaranje traktorske gume sa velikim maljem sluzi za celicenje.
moram ponovo malo duze baciti oko na US$, pa javim…
ps. mjesecni sp500 ima potvrdeni pattern pada i mozda je ovo u lipnju biti kao mali retrace….ako…
kao sto sam prije mjesec dana rekao, najsigurnije je ne imati dionice uopce i sve prekrcati u dolare.
Tako je govorio Brutalni Kapital.
slazem se s uvazenim kolegom pobjedom…. misljenja sam da ovo nisu razine za odbijanac, a alati tehnicke analize od male su nam pomoci…. ono sto slijedi cista je psihologija…. pitam se samo je li strah dovoljno jak da pokrene lavinu ….
na burzi je uvijek dominantan faktor psihologija. a TA upravo pokušava tu psihologiju prikazati grafički
alati tehnicke analize od male su nam pomoci…. ono sto slijedi cista je psihologija…. pitam se samo je li strah dovoljno jak da pokrene lavinu ….
nisu od nikakve pomoći, ako ih neznaš korisiti, i obratno, mali detalj je vrlo vridan ako ga znaš prepoznati i iskoristiti
uostalom, to vridi za sve u životu
glupo je za nešto što nerazumiš, olako zaključiti da ne vridi
tigrus@
lulu@
@sonyboy and lulu
ps. mjesecni sp500 ima potvrdeni pattern pada i mozda je ovo u lipnju biti kao mali retrace….ako…
kao sto sam prije mjesec dana rekao, najsigurnije je ne imati dionice uopce i sve prekrcati u dolare.
[/quote]
pazi samo da se ne odbije malj prema tebi
Deca, bok. Imamo Death cross na Crobexu to jest SMA 50 je presjekao SMA 200.To se zadnji puta pojavilo u prvom mjesecu 2008. godine kad je krenuo pad sa 4800 bodova na 1300 bodova. Za sada je SMA 200 još uvijek u blago uzlaznoj liniji ali ako ne dođe do pozitivnog preokreta prije nego SMA 200 počne padati, čini mi se da nam slijedi gadan pad. Pozdrav
tigrus@
lulu@
@sonyboy and lulu
[/quote]
pazi samo da se ne odbije malj prema tebi
[/quote]
ok, thx…
sto se tice dolara, mogucnost skorog odbijanca -retrace do cca 1,2150.
dobro , dogoditi ce se to, a nakon toga pad:
1 target – 1,195 (ako sad odmah ne dodje…)
2 target – 1,175
[smiley]
jel znate koji ticker je za zlato i srebro na jtraderu?
zlato
na dnevnom grafu izgleda tak tak.
ali oprez, na tjednom grafu formirana je negativna divergencija i postoji opasnost doble topa na 1250.
ako se stvarno ostvari double top na 1250 onda je prvi target na cca 1175, a drugi je na cca 1105.
čuj ti njega čime se počeo bavit, ne ljutim se zbgo prepisivanja. [thumbsup]
zlato – prvi target 750$, drugi 400$.
zlato
na dnevnom grafu izgleda tak tak.
ali oprez, na tjednom grafu formirana je negativna divergencija i postoji opasnost doble topa na 1250.
ako se stvarno ostvari double top na 1250 onda je prvi target na cca 1175, a drugi je na cca 1105.
ako probije 1250 onda je prvi target 1251 a ako padne ispod 1105 onda je prvi niži target 1104
nhf [wink]