Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Slažem se MrRi – morao bi sljediti odbijanac.

nope…a definitivno ne od ove razine…prva razina odbijanja (teško 1000) je oko 935..
ovo još mora pasti…a moglo bi i dalje…
jer kada krene padati, neznam tko će to zaustaviti…
P.I.G.S rulls

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

nope…a definitivno ne od ove razine…prva razina odbijanja (teško 1000) je oko 935..
ovo još mora pasti…a moglo bi i dalje…
jer kada krene padati, neznam tko će to zaustaviti…
P.I.G.S rulls
[/quote]

and Hungary !
zbog njih su neke Austrijske banke danas dobile po "piksli".to je tek početak.

http://www.marketwatch.com/story/austrian-financials-trade-sharply-lower-2010-06-04

nikita*
ja govorim samo o onom stavrnom ogromnom problemu za kojeg ne vidim kako će se riješiti (po struci sam ekonomist) zato kažem..
znam da je Mađarska..
ali je i Austrija i cijeli balkan.. ali P.I.G.S će sada ubiti bilo koji optimizam…

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Nemre Amere spasiti ni PIGS, ni Mađarska, ni zaposleni, ni ništa osim nekog puno većeg sranja. Pitanje je samo gdje će ga, gospodari života i smrti sa one strane bare, započeti. [bye]

@knecht
Evo, da te poslušam. Sutra kad se probudim, trebala bi zaraditi, valjda.
I hate this game.

eur ide na 1,200.

Tako je govorio Brutalni Kapital
[/quote]

EUR/USD 1.1975

izvolite kolege jos jednu ispravnu analizu Brutalnog Kapitala.
danas je probijeno 1,2000

analiza je postana 19.05.2010, dakle prije 15 dana.

Brutalni Kapital ne samo da je demonstirao vrhunsku tocnost u vezi dionica nego sada zari i pali po forexu.

Mislim da ce uskoro uciteljice djecu u skolama umjesto govoru Zaratustre,
poducavati govoru Brutalnog Kapitala.

ps. ja sam jos uvijek na moru i jos nisam nasao traktorsku gumu koju bi u paketu sa velikim maljem poklonio lokalnoj teretani….
[smiley]

slazem se s uvazenim kolegom pobjedom…. misljenja sam da ovo nisu razine za odbijanac, a alati tehnicke analize od male su nam pomoci…. ono sto slijedi cista je psihologija…. pitam se samo je li strah dovoljno jak da pokrene lavinu ….

Scio me nihil scire

SPX :
-15 min : bikovska divergencija MACD 385 => skoro odbijanje
-1h : situacija se zakomplicirala : još uvijek je moguća neka podvarijanta obrnutog složenog H&S-a, ali se razina od 1103 i SMA200 pokazuje kao ključna za daljnji rast
– UP linija trenda prekinuta, mogućnost formiranja uzlaznog trokuta
– na dnevnom grafu DMS pokazuje zastoj u formiranju mogućeg UP trenda

SPX-nadopuna :
– uzlazni trokut nije formiran
– probijanjem razine 1069 probijena je linija vrata novonastalog dvostrukog vrha čiji je target 1035, tj. testiranje razine prethodnog dna 1040
– graf 15 min : bikovske divergencije RSI-a i MACD 385 najavljuju odbijanje početkom tjedna
-otpori : 1072 => SMA20 15min i linija vrata dvostrukog vrha
1087 => SMA20 1h i probijena UP linija trenda
1103 => prethodna dva vrha

Krepat ma ne molat

Nemre Amere spasiti ni PIGS, ni Mađarska, ni zaposleni, ni ništa osim nekog puno većeg sranja. Pitanje je samo gdje će ga, gospodari života i smrti sa one strane bare, započeti. [bye]

Gdje nije pitanje. To se zna. Pitanje je kad

Vjerovatno sutra korekcija prema 1080 -think clever [rolleyes]

yes
[/quote]

gap

[lol]

što sada,inverter?
korekcija prejake korekcije,na 1080?

Frankly my dear, I don't give a damn!

@ tigrus the traveler

Je u pravu si, čim je probijena razina od 1.200, sjetila sam se tebe tj. brutalnog kapitala. Međutim, jel to kraj propadanju, ili se sad očekuje odbijanje, pa ponovno dolje na 1.150 (trokut silazni). Ili se brutalni kapital ne bavi tim minornim pokretima? Zanima me čist onak ne-teoretski, radi moguće zarade. Jerbo na forexu možeš ostat bez gaća, dok si rekao keks.
btw, glede traktorske gume, nije mi to baš najjasnije, kome treba ta guma i zašto. Mislim da ju je najlakše naći na način, da si jedan dan uzmeš slobodnega, pa udri po selima. Gdje vidiš traktor v dvorišću, staneš, dobar dan-dobar dan. Pitaš onak slobodno, odmah direktno, imate vi koju traktorsku gumu viška onak bezveze.
Govorim ovo iz iskustva, tak sam ja tražila dijelove za svoj avto. Dobar dan-dobar dan, vidim imate staro auto tu u polju, pa molim za koliko bi vi meni prodali neke dijelove za moje još hodajuće, isti tip auto. Opali dobrohotni čovjek onako od oka jednu cifru, bez pardona. Zahvalim se, sjednem u auto, odem do salona, naručim, platim..pojedem.

Vjerovatno sutra korekcija prema 1080 -think clever [rolleyes]

yes
[/quote]

gap

[lol]

što sada,inverter?
korekcija prejake korekcije,na 1080?
[/quote]
ima jedan novi gap….o kojem cu te obavjestit kad se popuni i ja prodam…..nije C

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close