Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kaj bi vas mogel lepo zamoliti za analizu dionica adpl, ddjh, korf i mozda vlds?

unaprijed fala!

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

da dame i gospodo moglo bi biti zanimljivo….

niti inverter nebi dao ovako iscrpnu analizu [thumbsup]
sad je nama lako,

Frankly my dear, I don't give a damn!

Nosor0g@ nesiguran si u sebe i zeljan znanja TA ,ali na taj nacin (cinički) na koji trazis savjete nailazis na otpor [yawn]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

pogled na atpl…tehnicki gledano, do sredine travnja bili smo u dobro utabanom kanalu gdje se dalo dobro spekulirat. Sada gornja linija kanala predstavlja zapravo potporu po kojoj nam klizi cijena… kazem zasad… jer po svemu sudeci ovaj padajuci trokut nije vremenski realiziran…
u obzir treba uzeti i analizu BDI…onaj tko prati zna

Scio me nihil scire

Vjerovatno sutra korekcija prema 1080 -think clever [rolleyes]

yes

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Vjerovatno sutra korekcija prema 1080 -think clever [rolleyes]

Bravo.

Molim, analitičare, tehničare i inženjere da nam ukažu što se treba dogoditi da GROBI preskoči 2000 bodova!!!??? (Kad prođu godišnji, svjetsko prvenstvo, ljeto trideseto….)?

[smiley]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

pogledaj na miru svjetsko prvenstvo

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Molim, analitičare, tehničare i inženjere da nam ukažu što se treba dogoditi da GROBI preskoči 2000 bodova!!!??? (Kad prođu godišnji, svjetsko prvenstvo, ljeto trideseto….)?

[smiley]

si ti u nekoj panici?!?

Amerikance pogodilo jer nisu zaposlili pola miliona, već samo 400000 i još nešto sitno. Mi smo jači od njih, kod nas se nije zaposlio nitko, osim dvojica koliko ja znam, i to samo sezonski. I to onako preko veze na crno, zna se. I čemu panika, pa ima vremena, u međuvremenu neka kockaju malo na burzi (ako nemaju, neka posude). Bezveze. Osjetljiv neki narod. Koliko bi onda pala njihova burza, da su se zaposlila samo dvojica kao kod nas, i to preko veze, bezveze?

Amerikance pogodilo jer nisu zaposlili pola miliona, već samo 400000 i još nešto sitno. Mi smo jači od njih, kod nas se nije zaposlio nitko, osim dvojica koliko ja znam, i to samo sezonski. I to onako preko veze na crno, zna se. I čemu panika, pa ima vremena, u međuvremenu neka kockaju malo na burzi (ako nemaju, neka posude). Bezveze. Osjetljiv neki narod. Koliko bi onda pala njihova burza, da su se zaposlila samo dvojica kao kod nas, i to preko veze, bezveze?

tih 400 i nešto tisuća je privremeno zaposleno na prebrojavanju stanovništva tako da stvarnih novih radnih mjesta u prošlom mjesecu nije skoro ni bilo… i naravno da ih je to pogodilo

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

SPX :
-15 min : bikovska divergencija MACD 385 => skoro odbijanje
-1h : situacija se zakomplicirala : još uvijek je moguća neka podvarijanta obrnutog složenog H&S-a, ali se razina od 1103 i SMA200 pokazuje kao ključna za daljnji rast
– UP linija trenda prekinuta, mogućnost formiranja uzlaznog trokuta
– na dnevnom grafu DMS pokazuje zastoj u formiranju mogućeg UP trenda

Krepat ma ne molat

New Report

Close