Neke crtkarije!!!!
[lol]
Ako želiš sakriti, moraš se malo više potruditi.
Kolega nista nisam htio sakriti, pa koga zanima otvori slikicu i pogleda, a koga ne, taj ne otvori!
Jednostavnije od toga ne ide!
Opustite se malo nije sve oko nas nekakova zavjera..
Najbolje da se se svi malo opustimo! Poslusajmo pjesmu i uzivajmo, nije sve u ljubavi ima nesto i u novcu!!!!
Vaš link
Zašto u ovoj vukojebini sam ja odrasto
Gdje ne sm’ješ reći da si drugačiji glasno
I zašto ovdje oduvijek je bio zastoj
Ja ne razumijem to
Kako da ovdje nikad nikom ništa nije jasno
I sad nam je i gore nego ikad da smo
Na vrijeme mislili sad ne bi bilo kasno
Ja ne razumijem to
http://www.afate.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
Ovdje ima TA za žene ???
igh mogući klin
u zadnje vrime pišete o onome što bi volili viditi, a nevidite ili neželite viditi očito (crobex, ingra…).
niste dobar klin uočili, a osim toga ste i naveli zašto je već kao takav i propa.
na grafu ima neki klin, ali izgleda malo drugačije, i nije baš ružičast.
možete probati i s pitchforkom
http://www.poslovni.hr/vijesti/tjedna-tehnicka-analiza-149028.aspx
Tjedna TA. Optimizma ni za lijek i što je najgore u zadnje vrijeme je sve pogodio.
u zadnje vrime pišete o onome što bi volili viditi, a nevidite ili neželite viditi očito (crobex, ingra…).
niste dobar klin uočili, a osim toga ste i naveli zašto je već kao takav i propa.
na grafu ima neki klin, ali izgleda malo drugačije, i nije baš ružičast.
možete probati i s pitchforkom
[/quote]
ok. moguće, ono št oje važno davelikoj i maloj formaciji linije imaju isti nagib.
molio bih brankicu, tonyja, ulixa, lulu, mrRija ili khma za analizu PTKM i DLKV.
hvala!
DLKV-R-A
Na tjednom grafu je vidljiva formacija padajućeg trokuta s dva moguća raspleta situacije, proboj potpore na 312 ili otpora. Target proboja na dolje cca 130 kn, na gore cca 540. Oba targeta treba uzeti s popriličnom dozom rezerve (pogotovo donji).
Na dnevnom vidimo descending broadening wedge (ne znam hrvatski prijevod). Također više mogućih scenarija. Jedan bi bio (pad do 312 i) proboj formacije na gore prema liniji otpora padajućeg trokuta (roza linija) a tada je moguć i proboj padajućeg trokuta na gore (ili popravni). Drugi bi bio proboj potpore padajućeg trokuta i onaj katastrofični scenarij iz tjednog grafa.
PTKM-R-A
Padajući klin probijen na gore prije cca mjesec dana.. O tome sam već pisao. Nakon toga se formirao simetrični trokut koji je probijen na dolje (utjecaj straha od kataklizme) s targetom na 120 kn što je i ostvareno. E sad ne znam da li je narušena formacija padajućeg klina kratkoročnim povratkom cijene u njega, ja osobno smatram da je još uvijek sve teče po planu i ostajem pri targetu najviše točke padajućeg klina.
Sretno!
[thumbsup] sve lijepo rečeno,puno formacija,jedne gore,druge dole….
ali,što to nama neukima znači?
dokup ili RIB?
INGR – 1h :
– moguće formiranje obrnutog H & S sa targetom cca 36
– vrijeme realizacije cca 7-10 dana
– uzeti sa rezervom jer još nije formirana niti glava, ali bikovska divergencija MACD-a daje težinu pretpostavci
kaj moze tjedni graf za tep???
usporedil bi sa ga sa svojim jer na svojem bas najbolje ne vidim
unaprijed hvala
pofuk
unaprijed hvala
pofuk
iz tep-a poručuju da do daljnjega obustavljaju isporuku grafova
morat ćete se snaći sa tim kojeg posjedujete
unaprijed hvala
pofuk
iz tep-a poručuju da do daljnjega obustavljaju isporuku grafova
morat ćete se snaći sa tim kojeg posjedujete
[/quote]
hvala lepo…….jedino mi se cini moj nepouzdan jer na njemu vidim samo bonacu i to u magli
pofuk