Htjedoh reći da si do pred neko vrijeme bio izravan, a sad najednom mistificiraš…
Potpuno smo OT.
[thumbsup]
uvijek ću biti izravan.
neću sada crtati 3. varijantu.
da ne bi došlo do zbunjoze.
odokativno (analiza 20 sec),
igh u 1. fazi rasta.
možda sam potpuno fulao.
1. faza rasta nakon velike korekcije, to sam mislio.
to bi značilo- ako grobi potone u možebitnom 5. podvalu, igh ne ide ispod već dosegnutog minimuma.
Mene nije sram učiti. Totalni sam neznalica u EWT. Ali da li se ovih 5 faza ewt-a može vidjeti ovako na ovom grafu? I da li je ovo početak (nesigurni) bull trenda na ovoj dionici?
Mene nije sram učiti. Totalni sam neznalica u EWT. Ali da li se ovih 5 faza ewt-a može vidjeti ovako na ovom grafu? I da li je ovo početak (nesigurni) bull trenda na ovoj dionici?
bud,
teorija kaže da ewt ne vrijedi za nelikvidne ili slabo likvidne dionice.
budd:
”
”
bud,
teorija kaže da ewt ne vrijedi za nelikvidne ili slabo likvidne dionice.
Toliko znam, ali svejedno bi ovdje mogao prestati pad, ne?
ovako kako si nacrtao:
-prvi cikcak pad u 5 koraka (val A)
– slijedi korekcija B (cik cak u 3 koraka ili nekakav flat ili trokut);
-potom C val prema dole.
p.s.
vrh 4 taman ti se povukao max moguće-na razinu vrha 1
djia probila 12800. jako dobro.
Da ponovim Crobex MACD se prekrižio nakon 2 mjeseca trauma, BUY signal. RSI ide prema 50.[thumbsup]
…
Da ponovim Crobex MACD se prekrižio nakon 2 mjeseca trauma, BUY signal. RSI ide prema 50.[thumbsup]
E to je tehnicka analiza! Kratko i jasno. MACD se prekrizio – KUPUJ. MACD se opet prekrizio – PRODAJ. I moja baba bi mogla trzit s time, a ne sa onim valovima! [thumbsup]