Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ConOBrien @
odlicno [thumbsup]

Cromane NHF ali ponašaš se kao dijete od 5 godina. Pola vremena na forumu govoriš kako imaš sigurne analize ali ih ne želiš podijeliti sa drugima, drugu polovicu vremena govoriš kako odlaziš sa foruma.

Tu i tamo između staviš i neku prognozu ili graf i te prognoze i grafovi su se pokazali većinom vrlo dobri [thumbsup]

Ali čemu ono sve ostalo? Ako ti ne odgovara ovaj način komuniciranja otvori svoj blog – predlažem ti da pišeš na engleskom i da komentiraš američke indexe. Ako si stvarno dobar i kvalitetan tvoj blog će vrlo brzo imati veliku publiku. Ako si fantastičan kako znaš sam sebe nekada nahvaliti onda će te brzo kontaktirati hedge fondovi i možeš dobijati jako visok fee za svoje analize.

@Con0Brien

Ja sam jedan od naboljih Ewt..ista .To znam posta sam zadnjih 10 godina pratio vecinu njih(poznatih i manje poznatih).
Ja namjeravam (kad budem gotov sa Gann proucavanjem ) biti jos bolji sa analizama.
Hedg fondovi su kakvi su (ima bolje i losije) sa znanjem.Ima exempla u svedskoj.

Ja nisam rekao/pisao da odlazim iz foruma (procitaj moje zadnje poruke) .

NHF (mi se poznamo iz Ewt-foruma…tako ti znas moje misljenje o nekim stvarima)

sretno i tebi

….natrag na daytrading

Tanka je granica između genijalnosti i ludosti. Vele da su većina velikih umova čovječanstva bili malo ćaknuti. Pa tako da ne osuđujem čovijeka. Svako nosi svoj križ, sa velikim darom dolazi još veći križ.
Njegov svi vidimo tu i vjerujte ne bi htjeli imati njegov dar da morate nositi taj križ. Nije to jednostavno, nemrete sve gledati kroz jednu ili dve dimenzije.

Najbolje je svašta reći, a u principu ne reći ništa.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

..jake snage lake konjice prihajaju na htpku, očito su vidili da je momentum u kontradikciji s cijenom. Ili oni ne mare za to.

Moglo bi dogoditi nešto jako jako.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

već je spx preko 1100, ako ostane moglo bi biti grdo

Kupljen XBear-fond (daytrading)

pa da vidimo dali bude neke zarade… stoploss naravno uvjek postoji kod trgovanja

Još malo CROBEX-a

Ne znam tko tu koga čeka?!

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

CROBEX-15min :
– bollinger uzak, Slow stochastic i CCI ohlađeni
……vrijeme je da se krene…….

Krepat ma ne molat

jesu li to tri bijela vojnika u formiranju?

jesu li to tri bijela vojnika u formiranju?

Jest..

btw. većina dionica je u silaznim kanalima, ja očekujem njihove proboje u pon. ako ne i danas

ugodan vikend..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

New Report

Close