E pa ljudi činjenice su sljedece..
Croman je u 2007 najavio ogroman pad svjetsjih burzi
Najavio je dno Crobexa 1250
Najavio je veliki rast s te razine.
Najavio je vrh na 2300
I opet je nedavno najavio mugucnost velikog pada koji je izgleda poceo..
To mogu samo veliki majstori
Svatko igra za svoj džep i u tome je bit svega, a ne tko što piše i stalno o njemu.
I svatko mora imati svoju strategiju, ukoliko želi zarađivati. Grupna strategija ne znači nužno uspješna strategija, barem ja to tako vidim.
što ne znači da ne treba doći do sukoba, to je normalno
u svakoj zajednici je tako
Svatko igra za svoj džep i u tome je bit svega, a ne tko što piše i stalno o njemu.
I svatko mora imati svoju strategiju, ukoliko želi zarađivati. Grupna strategija ne znači nužno uspješna strategija, barem ja to tako vidim.
Jednu stvar samo da kazem tebi i ostalima: ja nisam ovde da se pokazem ili da se pise o meni
Ono sto Delux pise je "facts" ali nije vazno.vazno je sto ceka sve one sto trgovaju…to jest razvitak burza.Delomicno imamo odgovor u ekonomskom svjetskom stanju! I onaj sto nije ekonomski izucen moze isto da vidi da ima problema sa svjetskim ekonomijama.
TA(a specialno EWT) je jedan precizniji instrument za pogadanje kretanja burze .
Ciniti analize uzme vremena.Pitanje je dali to ciniti za sebe ili djeliti sa drugima?
Ambient i atmosfera foruma je odlucijuci faktor . Barem za mene!
Ambient i atmosfera foruma je odlucijuci faktor . Barem za mene!
Atmosfera nije baš dobra. Trebali bi moderatori voditi više računa o tome
@croman
samo sam htio reći da TI odlučuješ hoćeš li pisati ili nećeš. Ovo TI se odnosi na svakoga. Nije obavezno tu biti i pisati. A što se savršenstva odnosa tiče, tu vrijedi ona gdje ima više od dvije osobe, sukob je zagarantiran. Tako da izbjeći sukob, provociranje ili nešto treće je nemoguće.
@croman
samo sam htio reći da TI odlučuješ hoćeš li pisati ili nećeš. Ovo TI se odnosi na svakoga. Nije obavezno tu biti i pisati. A što se savršenstva odnosa tiče, tu vrijedi ona gdje ima više od dvije osobe, sukob je zagarantiran. Tako da izbjeći sukob, provociranje ili nešto treće je nemoguće.
Prisutan je određeni decoupling bzirom na izvješća i poslovanje – ne pada sve jednako kao pri prvom padu – ako mi se dobro čini.
Atmosfera nije baš dobra. Trebali bi moderatori voditi više računa o tome
[/quote]
Ili možda rastom tržišta atmosfera bila bolja?
mi hrvati smo stvarno proklet narod.
da imamo zlatom popločene ulice,opet bi se našli pojedinci koji bi pronašli mane i tom zlatu.
još 100 generacija neće iskorijeniti ovaj "naš"(balkanski) mentalitet.
Mr Croman,znam da je teško ne osvrtati se na "svakojake" komentare,ne dajte se izbaciti iz takta.
ovi što vas napadaju vjerujem da nemaju više od 20-25 god.,a to vam sve govori.
@nikia007
ne slažem se, umjesto Hrvati možda staviti Zemljani?