ima da sve saseku
Updejt [cool]
Yup, imamo i provedbu.
Drugi signal se pokazuje učinkovit 90%, a prvi oko 75%.
LP
Updejt [cool]
Yup, imamo i provedbu.
Drugi signal se pokazuje učinkovit 90%, a prvi oko 75%.
LP
moram priznati da je ovaj alat vrlo zanimljiv….
[smiley]
euro poludio
nafta također
CROBEX? baš me zanima koliko će ga još držati takvim
balaton je lijep
pusti balaton, reci što misliš o proboju eura iz down trenda, barem kratkoročno
po čemu to?
rekao je 1100 max, kaj nije?
a vidim da su zatvorili iznad toga..plus čekajmo današnje zatvaranje..
ma croman ima znanje i to ogromno, ali i on može fulati…
čudno je jedino kako se upali croman kada crobex počne padati…hebate od 1400 do 2300 nije ga bilo…eto ga sada opet tu..A KAO NEMA VEZE SA CROBEXOM???
hahahahaha
[/quote]
Odgovor Nikiti je bio da za SP postoji fibo-razina od ca 1110…si to procitao?
Nevjerovatno sto vam smeta "Croman"
balaton je lijep
pusti balaton, reci što misliš o proboju eura iz down trenda, barem kratkoročno
ja sjedim u dolarima do daljnjeg.
cekam novog zeca da iskoci iz nekog grma.
Portugal, Spanjolska, Irska…
di se mali zeko sakrio?
[smiley]
Cromane, što te briga što netko piše, ti piši ako želiš, svaka analiza je dobra, samo je pitanje tko će je kako tumačiti. Čim te se toliko spominje, znači da vrijediš ili kako bi se reklo, o kome se priča taj vrijedi, zato ne osvrči se. [thumbsup]
I nije baš:
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=716&pg=2181
25.05.2010. :
" PS (osobno sam zadovoljan (zarada ca 12 % zadnjih mjesec dana) u momentu 100% cash "
lp
[/quote]
Kao prvo ti neznas dali sam ili ne trgovao zadnjih dana (ja sa daytrader i ne pisem ni tebi ni drugima sto prodavam ili ne)
Kao drugo sto ima moje privatno trgovanje veze sa tehnickom analizom (ili ewt-analizama) ?
Neki od vas prelaze granicu …ali izvolite sami pisat " analize"
varsågod…
Portugal, Spanjolska, Irska…veliš
to će pustiti kada indeksi dosegnu prekupljenost, tako to ide s borcima s tržišta kapitala
ali prvo će shortere uništiti, recimo na nafti ih je bilo toliko i na 67 dolara kada je pala uopće se stanje nije promijenilo
CROBEX -1h
– obrnuti H & S => target cca 2060
– target se poklapa sa dnevnim SMA20 – prirodnim otporom
Cromane, što te briga što netko piše, ti piši ako želiš, svaka analiza je dobra, samo je pitanje tko će je kako tumačiti. Čim te se toliko spominje, znači da vrijediš ili kako bi se reklo, o kome se priča taj vrijedi, zato ne osvrči se. [thumbsup]
Ti pitas sto me briga.Briga me naravno. Nemam nista protiv da se pise o "the facts" a ako neko ucini/analizira krivo nije potrebno da mu to najavimo.On to vidi sam.
Ono najvaznije je : dali je ovo forum o Tehnickoj Analizi ili neki forum za klevetanjem ili neki "rekla kazala " casopis?
Ja osobno nemam vremena za ovo zadnje navedeno…