Azuriran pogled na SP index (moguca razina ca 1100 )
Vjerovatnost za pokazanu formaciju se smanjuje ako SP sutra ide ispod 1060.
ne plagiraj moje analize…..nego kad ce taj tecaj….ja dolazim…..
[/quote]
@inverter
Buduci da sam ja tvoje poruke uzeo sa salom, onda to i cini ti sa mojim porukama
PS kad cinim nesto cinim to ozbiljno i profesionalno…
komunikacije na forumima(neke od njih ) .. nisu te kategorije da se uzmu ozbiljno
have it nice
DAX se pripremio na klasičan inverted H&S. Dali će preći 5830? [rolleyes]
Sve zavisi od amera, koji danas u 15.30 počinju ponovo start sa onih magicnih 1083. Ako pređu tu razinu ide se dalje…vidim svi zajedno sa cromanom su u to potpuno uvjereni….pa da vidimo.
[/quote]
@inverter
Buduci da sam ja tvoje poruke uzeo sa salom, onda to i cini ti sa mojim porukama
komunikacije na forumima(neke od njih ) .. nisu te kategorije da se uzmu ozbiljno
have it nice
[/quote]
nema ljutnje….za tecaj sam bio ozbiljan…
Nema kupnje, svi se boje goreg zla. Fond menadžeri-ći u odijelima ( neke dobre marke) prodavali (netko im dojavio da je crta ispod 200 ma). Kupovat će kad im dojave da je povrh 300 ma.
Je sam vam rekao od 1.6. ZBOG POREZA sada se samo držite plusa idem popušit Cigaru [cool]
CROBEX – 1h
– mogući obrnut H & S koji bi se aktivirao prelaskom 1980
– target cca 2020-2030 – up linija trenda 01.12 2008 – 03.07 2009
– otpor : zona oko 2034
a omjeri krakova, pero?
a omjeri krakova, pero?
Ipak je ovo hr i crobex, a ne usa i nasdaq, pa su i krakovi malo nahereni, al moraš priznat da više manje ova dva manja obrasca štimaju, bar od oka. U biti bitniji je princip po kojem se obrazac razvija ( tj način kretanja dionice ) od traženja idealnih omjera.
ne znam, malo preslobodna interpretacija, mislim da taj princip zahtjeva dosta preciznosti.
gartleyu inače najmanje vjerujem od tih formacija.
nasdaq futures +3,05%, kralj se probudio.
pozdrav wanderleiu od 4 jahača. [thumbsup]
@knox
je, al mi smo ti jako skeptičan narod..
inače DAX dobio gap up na minutnom?!
[/quote]
@inverter
have it nice
[/quote]
svaka čast barba croman, zasad sve ide kako ste i rekli.