evo nas na zadnjem dnu iz prosinca 2009 (intraday low je bio 1934) , mogao bi odbijanac
evo nas na zadnjem dnu iz prosinca 2009 (intraday low je bio 1934) , mogao bi odbijanac
Ima dosta šanse. Još nije potvrđen signal, ali ima indicija. Za ekipu koja ide na "bottom fishing" ok
Slažem se s Vama..
Sve je odrađeno, double top s kojim smo došli do cca 2045, pannant nakon toga čiji je target taman negdje oko dna koje spominje kolega.. RSI vrišti, hoće ići gore…
Naravno bit će i još jedno testiranje ovog dna uskoro.. kao potpore, ako je sve ovo ok, a onda ćemo tek vidjeti gdje stvarno idemo..
Sretno!
evo nas na drugom cilju ,analiza od petka
http://www.svijet-dionica.net/index.php?option=com_content&view=article&id=468:tehnika-analiza-crobex&catid=53:tehnika-analiza-indeksi
kolege najte biti naivni.ovo je tek početak onog što slijedi.
pa valjda vam je jasno da ne ovisimo o sebi.mislite da vani isto neće više padati.mogć je i kod njih neki odbijanac(sutra,prekosutra),ali to je više radi reda tehnikalije.
zar nitko ne prati šta se u svijetu dešava(grčka,portugal,ŠPANJOLSKA,japan,VB,kina,KOREJA,usa ….).
ne znaš gdje je veće sr…
ako stanemo i na onih 1640,xx možemo "gladit bradu".
croman i ostali strucnjaci…..da cujem kamo ovo vodi…..????
trenutno s&p f. [rolleyes]
S&P Futures je tehnički ušao u Bear, LL
http://www.finviz.com/fut_chart.ashx?t=ES&cot=138741,13874A&p=d1
kolege najte biti naivni.ovo je tek početak onog što slijedi.
pa valjda vam je jasno da ne ovisimo o sebi.mislite da vani isto neće više padati.mogć je i kod njih neki odbijanac(sutra,prekosutra),ali to je više radi reda tehnikalije.
zar nitko ne prati šta se u svijetu dešava(grčka,portugal,ŠPANJOLSKA,japan,VB,kina,KOREJA,usa ….).
ne znaš gdje je veće sr…
ako stanemo i na onih 1640,xx možemo "gladit bradu".
ružniji post nisam vidio u životu, daj malo taj razmak koristi, nije džabe najveća tipka.
bez uvrede kolega.
dobro Cromane, znamo mi da ti znas…
ne moras sad nesto specijalno to dokazivati.
a ti "analiticari trzista kapitala" tako i tako citaju ovaj forum i prepisuju odavde.
i to znamo isto.
prema mojim analizama sp500 tjedni je dao sell signal na RSI(20) – pao ispod 50…
i na ema21, MACDu…. itd…
cak je i sp500 mjesecni napravio pattern svijeca shooting star sa potvrdom pada…rsi 20 isto ispod 50…
ne bu dobro…
@tigrus
Nije vazno dali ja znam ili ne ,ili imam krivo ili ne (to se desi svima).
4.5.2010 ti si pisao da Crobex nece ici ispod 2115 ali danas vidimo da je drukcije.
Zbog toga se analize trebaju ciniti "in real Time" tako da se vidi i pocetak pada ,kao i zavrsetak istog.
ps moj dan dobro je poceo:prodaja xbear i zarada 2400 sv kr prvih 5 minuta otvaranja burze
[/quote]
istu ovu raspravu o 2115 sam vec vodio sam Tonyem koji me takoder podsjecao na moju prognozu o 2115…
sve je to bilo prije onog pada amera od -10% u jednom danu…tada se sve promjenilo.
moj dan je isto odlican, nemam x bearove, ali zato nemam niti jedne dionice i sva lova mi je u dolarima…
moze li bolje?
pozrdav iz Hiltona u Budimpesti…
[smiley]
Dobro smo se izvukli,sjetite se prije cca 1.god,bit će bolje [cool]
evo stručne anallize od svijeta dionica
ANALIZA – Indeks Zagrebačke burze CROBEX, zatvorio je ovaj tjedan na 2192,95 bodova i ostvario 182,74 milijuna redovnog prometa. Promjena vrijednosti indeksa na tjednoj razini ostala je gotovo nepromijenjena, CROBEX je izgubio na vrijednosti 0,09%. Treći tjedan zaredom svjedoci smo povećanog obujma trgovine.
Prošlotjednim određivanjem razine od 2.170 bodova, kao ključnom za nastavak rasta, to se ovaj tjedan uistinu i pokazalo ispravnim, jer svladavanjem te razine indeks je značajno porastao, te je dostigao najvišu vrijednost od 2.225 bodova.
Na grafikonu je prikazana 50% linija stope promjene trenda, koja se ujedno poklopila sa rastućom linijom trenda, vidimo da je ta linija probijena, i nakon proboja dolazi do testiranja linije, i nemogućnosti indeksa da se vrati iznad linije trenda.
Takvim razvojem situacije bilo je za očekivati reakciju CROBEX-a prema dolje, pri čemu je prekjučer propao gotovo 2%. Međutim, propadanje ispod navedene linije nije značajno. Propadanje mora biti "dublje" da bi proboj bio pravovaljan.
CROBEX prema dolje ima veliku podršku, i trebat će velika sila da se te potpore probiju. Naime, u rasponu od 70 bodova na putu mu stoje tri pomična prosjeka MA-200, MA-100, MA-50, i donja linija rastućeg trokuta.
Bez obzira na prekjučerašnji veliki pad, s ovim podacima kojima raspolažemo, i dalje na snazi ostaje kupovni signal, jer se još nisu stvorili preduvjeti za prodajni signal. Rastuće formacije i dalje ostaju aktualne, odnosno najčvršća formacija rastući trokut ostaje netaknuta.
Analiza je sa razine zadnjeg vrha.
Šta danas kažu?
Analiza je sa razine zadnjeg vrha.
Šta danas kažu?
[/quote]
[thumbsup] odlično pitanje
imaš njihovu analizu šest sedam postova ranije.kažu da su najavili ovaj cilj u petak
evo nas na drugom cilju ,analiza od petka
http://www.svijet-dionica.net/index.php?option=com_content&view=article&id=468:tehnika-analiza-crobex&catid=53:tehnika-analiza-indeksi