Nije li malo kasno Brankice.Trebala si im vec 26/4 opisati da ima moguc pad…ili naprimer kod 1960?
(sad je vec je palo ca 240 punkta)
A sto ako dode odbijanc uskoro ? (nije lako izac ni uci na pravo misto..ili ca kazes Brankica)
[/quote]
Gospon Croman, bolje ljudima reći i kasno nego kao vi kad je sve gotovo [thumbsup]
Ja sam 03.03.2010. na ovoj temi dala target za Crobex na 2045 boda. Inače nemam pojma o kakvih 1960 bodova vi pričate, niti me nije briga jer se raspravljam samo sa ljudima koji nešto znaju o tehničkoj analizi i koji to stalno dokazuju. Vi niste u toj kategoriji tak da se nemamo šta raspravljati. Kad stavite dva i pol točna grafa kao što ih ja stavljam na desetke mjesečno onda se javite. A do tad vam je bolje da šutite i pravite se pametni, možda vam još netko povjeruje da nekaj znate. Kaj se tiče odbijanaca, oni uvijek mogu doći i biće ih. Naravno da očekujem testiranje neckline-a H&S i SMA 200 koje ću iskoristiti da prodam sve što mi je ostalo.
pozdrav brankici također [thumbsup]
meni ipak najviše fale oštroumne analize našeg invertera.pozdrav velikom ćelavcu [kiss]
[/quote]
nemoj tako na invertera, čovjek se trudi, a nema loše namjere, vjeru [thumbsup]
Nije li malo kasno Brankice.Trebala si im vec 26/4 opisati da ima moguc pad…ili naprimer kod 1960?
A sto ako dode odbijanc uskoro ? (nije lako izac ni uci na pravo misto..ili ca kazes Brankica)
[/quote]
Gospon Croman, bolje ljudima reći i kasno nego kao vi kad je sve gotovo [thumbsup]
Ja sam 03.03.2010. na ovoj temi dala target za Crobex na 2045 boda. Inače nemam pojma o kakvih 1960 bodova vi pričate, niti me nije briga jer se raspravljam samo sa ljudima koji nešto znaju o tehničkoj analizi i koji to stalno dokazuju. Vi niste u toj kategoriji tak da se nemamo šta raspravljati. Kad stavite dva i pol točna grafa kao što ih ja stavljam na desetke mjesečno onda se javite. A do tad vam je bolje da šutite i pravite se pametni, možda vam još netko povjeruje da nekaj znate. Kaj se tiče odbijanaca, oni uvijek mogu doći i biće ih. Naravno da očekujem testiranje neckline-a H&S i SMA 200 koje ću iskoristiti da prodam sve što mi je ostalo.
[/quote]
draga Brankica ?
Kad si ti 3.3.2010 spomenula 2045 ,znas li sto se desilo? crobex je bio ca 2120
a posle je Crobex isao prema ca 2212 i posle toga na dole …prema od tebe spomenutom nivou.
Znaci bilo je ca 100 punkta rasta (ca 5%)…prije nego je pocelo ici dole prema tvoim spomenutim 2045 bodovima
To se desilo i nista drugo
vidi privitak
PS pitanje nije dali ja pokazem ili ne…pitanje je sto si ti kazala/pokazala
@Antiša, kaže Brankica da smo bili u pravu, tamo …još … pred 4 mjeseca.
zanimljiv pogled
znas sto, crobex *sigurno* ide u revisit 3200 bodova, pitanje je samo kada?
problematika je, ako nam je zadnji put trebalo cca 2 god. uz strahovit pozitivan sentiment, irrational exuberance itd.. ovaj put ce trebati puno vise godina, jer je ekonomija generalno u qrcu, sentiment je negativan itd…
pitanje je kad ce opet obicni ljudi na ulici i po birtijama poceti govorkati o tim dionicama i kako se neki njihov frend lako obogatio na tomu..
Ekonomija nije baš najbolja ali postoji trend oporavka.
Vrijetdnost Crobex-a odrđuju sastvnice suklatno težini udjela u indexu. Što se mene tiče HT, ADRS, ATGR, INA, PODR, KOEI mogu odmah na ATH jer recesija nije previše utjecala na njihovo poslovanje, pad vrijednosti dionice je bio samo rezultat panike.
Građevinari i brodari imaju negativan sektorski forecast u 2010g, cijene su tu negdje gdje su bile 2006 g, ali to su znatno bolje i jače firme nego tada. Dakle možemo pričati da su fundamentalno podcijenjeni.
Nisam baš upućen ali mi se čini da bi mi u 2012 g trebali u EU, i tu vidim mogućnost da Crobex negdje u jesen 2011g dođe do ATH.
[/quote]
Antiša, slabo je to. Skroz slabi argumenti. Pučanstvo zaspalo. Treba ga probudit, nabiti entzuijazmom. Možeš ti to bolje. Ma, što možeš – moraš. Inače će te pučanstvo smatrati krivim za neuspjeh.
Negdje je netko napisao, da nigdje nema toliko budala po kvadratnom metru, kao što ih ima na burzi. Manjina koja to nije, naravno, mora se praviti budalastom da bi preživjela. Stoga mi ništa drugo ne preostaje nego da se i ja pravim budalastim.
Ako se Antišin scenarij ne ostvari Crobex bi mogao lako formirati H&S s prvim targetom, kako je označeno na slici.
Fundamentalisti bi došli na svoje, jer bi se kretanje indeksa uskladilo s GDP-om.
Hajde Antiša, možeš ti to. Narod to od tebe očekuje. Meni se neda zaje.avat s time, ali naći ćeš ti već saveznike.
[/quote]
Naravno nije tehnička analiza – grafovi , savjeti i analize , već konstatacija ?!.
A na ovoj temi se možeš do mile volje nagledati tehničke analize, pa onda savijeti da umreš od smijeha.
– Crobex ; 31.12.2009 ; 2.004.06, danas 1.994.44 -0.48.
– Može li niže ….a može
– Crobex10 ; 31.12.2009 1.054.48 danas 1.073.04 +1.81.
– može li i on niže ….a može. [angry]
[/quote]
[/quote]
SMA 200 na sp500 je na cca 1100
SMA 200 na crobexu je oko 2120
sp500 treba 1-2% rasta do testiranja sma200, a crobexu cca 5-6% rasta za isto testiranje…
mislim da crobex nece testirati sma200 tako skoro. sp500 hoce.
Brankice, da ja imam dionice za iskrcaj bi iskoristio ema20. ako dodje.
sretno
http://www.poslovni.hr/148439.aspx
Hm, preokret je pod navodnicima. Možda je i to neki oscilator?
evo još malo antologije
objavljeno pred godinu i pol: 19.11.08. | 11:13
Ovu sam analizu radio za jednu prijateljicu. S obzirom na moje iznenađenje, koliko tehnička analiza može dati brutalno rješenje, odlučio sam to podijeliti i s vama. To tim više, jer se radi o knjiškom primjeru. Ništa komplicirano.
evo još malo antologije
objavljeno pred godinu i pol: 19.11.08. | 11:13
Ovu sam analizu radio za jednu prijateljicu. S obzirom na moje iznenađenje, koliko tehnička analiza može dati brutalno rješenje, odlučio sam to podijeliti i s vama. To tim više, jer se radi o knjiškom primjeru. Ništa komplicirano.
[/quote]
pa sad je DIOKI na cca 80kn sto je povijsni minimum.
target po sadasnjem trokutu je 78kn, a ocekuje se znatniji pad trzista.
sta cemo s time sad?
[huh]
ko očekuje znatniji pad tržišta? ti?
lanica@ ocekuju oni u kesu…kome je trenutno lakse ????