samo da predočim svo šarenilo svijeta ewt-a…
ako još uvijek odrađujemo podval (4), trenutačno se vjerojatno odrađuje:
-running flat
ili
expanded flat
ili
-trokut
ili
-cik-cak
Mislim da ti nije nimalo u redu da nakon nekoliko packi koje si (sasvim zasluzeno!!!!) dobio o Cromana, sada na sve moguce nacine nastojis diskreditirati njegovo DJELO? Zar ti je vaznija lazna statisfakcija od znanja i u konacnici od zarade????
dakle, ako odrađujemo podval (4), najvjerojatnije:
– trokut
ili
-cik-cak
ako je trokut, nećemo prijeći ca 3610,
ako je cik-cak, nećemo prijeći ca 3700
ako odrađujemo,pak, već podval (5), možemo odraditi:
trokut, ekspandirajući trokut , cik-cak.
vlad1111: ” samo da predočim svo šarenilo svijeta ewt-a… ako još uvijek odrađujemo podval (4), trenutačno se vjerojatno odrađuje: -running flat ili expanded flat ili -trokut ili -cik-cak ” Mislim da ti nije nimalo u redu da nakon nekoliko packi koje si (sasvim zasluzeno!!!!) dobio o Cromana, sada na sve moguce nacine nastojis diskreditirati njegovo DJELO? Zar ti je vaznija lazna statisfakcija od znanja i u konacnici od zarade????
čovječe, smiri se.
pokušavam ustanoviti kamo idemo.
zaboravi na satisfakciju.
štitim svoj portfelj.
pokušavam pomoći i nekim prijateljima.[bye]
prema inraday-u,
ako je podval (4) u tijeku, vjerojatna je cik-cak verzija podvala.
limit 3704.
ako je podval (5) u tijeku, uistinu svašta je moguće.
stanje
Meni ovaj najvise lici na impuls, al on ne bi trebao doci tu, barem koliko je meni poznato. Impulsi slijede trend, a ne idu protiv njega.
Za korektivne valove:
ako probijemo 3620 onda jucerasnji vrh vise nece biti A vec ce se formirati novi jer se vracamo nazad u korektivni kanal od preokreta. Trenutno prvi napad na 3600 izgleda nije prosao.
Pilar
vlad1111: ” stanje ”
1.Meni ovaj najvise lici na impuls, al on ne bi trebao doci tu, barem koliko je meni poznato. Impulsi slijede trend, a ne idu protiv njega.
2.Za korektivne valove: ako probijemo 3620 onda jucerasnji vrh vise nece biti A vec ce se formirati novi jer se vracamo nazad u korektivni kanal od preokreta. Trenutno prvi napad na 3600 izgleda nije prosao. Pilar
ad 1.
liči na impuls, a impuls može doći upravo tu.
ali,može imati i samo 3 podvala.
ad 2.
ne, baš je onda najvjerojatnije to bio A.
hrco01: ” vlad1111: ” samo da predočim svo šarenilo svijeta ewt-a… ako još uvijek odrađujemo podval (4), trenutačno se vjerojatno odrađuje: -running flat ili expanded flat ili -trokut ili -cik-cak ” Mislim da ti nije nimalo u redu da nakon nekoliko packi koje si (sasvim zasluzeno!!!!) dobio o Cromana, sada na sve moguce nacine nastojis diskreditirati njegovo DJELO? Zar ti je vaznija lazna statisfakcija od znanja i u konacnici od zarade???? ” čovječe, smiri se. pokušavam ustanoviti kamo idemo. zaboravi na satisfakciju. štitim svoj portfelj. pokušavam pomoći i nekim prijateljima.[bye]
Samo ti radi kolega i pusti priče.
Odbili smo se od 3600[cry]
Kako nismo kad smo jučer probili tu granicu i bili jedno vrijeme na 3650 čini mi se ili tako nešto.
U ovom trenutku je po meni jako bitan volumen trgovine to će nam puno toga reći