mr. ulix od ribica najviše volim one male papaline, a i slijedim stari put zen mudraca s parolom bolje mali u ruci nego ptica na grani. Nemoj me krivo shvatit, a signala se uvijek nađe. Pozdr dečkovi, odoh ja malo živjeti.
[lol]
tako je.treba pričekati da sve dobro naraste.tko je vidio jeftino kupovati
[/quote]
ja pazario usa a ti???? koliki ti je minus ???? opet si prerano kupovao.. [lol] [lol] [lol]
Pa zašto mu dijelite jedinice kad se čovjek trudi napraviti analizu ? Evo Vrela ja ti dajem stotku, iako ću malo prokomentirati, bez loših namjera. U analizi piše "Ispadanjem indeksa iz pitchfork vila svakako nije dobra vijest, jer se indeks kretao unutar tih linija više od godinu dana, a sada se nalazi ispod njih, čak vidimo i testiranje i pokušaj povratka nazad." Možda je je vremenski period preko godinu dana dovoljno dug da ga promatramo u logaritamskoj skali. U tom slučaju nema još ispadanja sve do cilja cca 1900, ili kako vi navodite drugi cilj 1930. Kratkoročno gledano mislim da slijedi odbijanac. [thumbsup]
[lol]
tako je.treba pričekati da sve dobro naraste.tko je vidio jeftino kupovati
[/quote]
ja pazario usa a ti???? koliki ti je minus ???? opet si prerano kupovao.. [lol] [lol] [lol]
[/quote]
od čega si ti oćelavio?di ti je kosa? [lol] [lol]
TEHNIČKA ANALIZA
CROBEX: Sljedeća opasnost je 1.930 bodova
http://www.seebiz.eu/hr/analize/crobex-sljedeca-opasnost-je-1.930-bodova,78737.html
kad zaradite nešto love na analizama,
možemo se izvansudski nagodit oko naknade za copyright na "anti-vile". [thumbsup]
meni se čini da nitko nije okasnio [lol] [lol] [cry]
[/quote]
07.05.2010 eh ta povijest,neki je smatraju učiteljicom a neki……………………
ali da se razumijemo, nije mi drago
[/quote]
Kolega to je bilo u petak, a u ponedjeljak je bio odbijanac ali ne zadugo. Sve dalje je povijest koja se ponavlja pa tako i danas slična situacija. Čeka se onaj pravi odbijanac o kojem i vrapci na grani već cvrkuću (već i oni znaju kako S&P treba ići ispod 1000) [lol]
Kolega to je bilo u petak, a u ponedjeljak je bio odbijanac ali ne zadugo. Sve dalje je povijest koja se ponavlja pa tako i danas slična situacija. Čeka se onaj pravi odbijanac o kojem i vrapci na grani već cvrkuću (već i oni znaju kako S&P treba ići ispod 1000) [lol]
[/quote]
ma koji povodom cega odbijanac odbijanac al put doli na 1800
meni se čini da nitko nije okasnio [lol] [lol] [cry]
[/quote]
07.05.2010 eh ta povijest,neki je smatraju učiteljicom a neki……………………
ali da se razumijemo, nije mi drago
[/quote]
[/quote]
onda čekamo 1930 ili niže, Angela je danas imala svjetlo zeleni kaputić, ima li to kakve veze u tehničkoj analizi ili nas nije briga, Angela,Angela znaj da čeka te………………….
opet znači ponedjeljak
SPX:
-15min-glava i ramena-prelaskom 1090 aktivirao bi se obrazac glave i ramena, target 1120.Položaj Slow stochastica i divergencije na kraćim grafovima sugeriraju izglednost realizacije odbijanca.
-DNEVNI GRAF : bikovska divergencija MACD 385 opstaje, a čini se da je danas dobila potvrdu i u volumenu. Ukoliko dođe do odbijanja do cca 1120 izgledno još jedno -konačno- testiranje razine cca 1060 koje će voditi raspletu situacije.