Euro 1,2289 + 1,9 % [shocked]
tačno je 1.239
SPX :
-1h : sprema se odbijanac : bikovska divergencija MACD 385
-ukoliko ne prijeđe cca 1160 ( SMA20 dnevni + silazna linija trenda + 38.2% pada 26.04-06.05) imamo opet potvrđenu silaznu liniju trenda
-ukoliko kojim čudom odbijanje ide do cca 1200 imali bi potvrđeni uzlazni kanal -zeleno-(mala vjerojatnost)
-DNEVNI GRAF : u nastajanju bikovska divergencija MACD 385-ukoliko ne propadne potvrđivala bi mogućnost da je sa 1066 dotaknuto dno ove korekcije, vrlo vjerojatno još jedno testiranje razine 1066
-TJEDNI GRAF : RSI na cca 52- daljnjim padom pao bi ispod 50 (gdje nije bio od 05/2009) potvrdio bi silazni trend. U ovoj korekciji ne bi trebali pasti ispod cca 1060, ukoliko se to dogodi sljedeća potpora je cca 1000 ( 38.2% ukupnog rasta) a vjerojatnije dno cca 950 – dno "vila" i 50 % ukupnog rasta
-špekulacija : moguće nastajanje glave i ramena na tjednom grafu ukoliko bi cca 1060 bilo dno korekcije—> realizacija cca 9 mjeseci [rolleyes]
Čestitam prijatelju na trudu koji podjeliš snama javno
[/quote]
ovakve analize utiru put ostajanju bez gaca
[/quote]
Tvoje mora da su bolje ili najbolje dok tuđe nevaljaju a ljudi se samo trude štogod pomomoć onima koji neznaju a taj sam ja koji nezna
KHMM i TONY pišu i pomažu ozbiljno ne sprdaju su
Dečki hvala i nastavite a nemojte zamjerit ovima što neznaju što čine
i…sutra EUR raste….
[thumbsup]
ova priča o euru je prića o "ratovima zvijezda"…….rat velikih…..a to se našeg grobeksa treba ticati 0 bodova…..mi smo out of space…..