@croman
Slažem se netko ih je napravio i u taj algoritam ubacio naredbe recimo npr.macd buy n sell. Velim, često ako ne i uvijek nije presudno poznavanje Ta ili neke druge analize za uspješnost na TK. Već više odlučnost da se radi po 1 zadanom principu bez obzira na trenutne sumnje i mozgovne nedoumice, što stroj (od milja) tj. program nema. On kupuje kad se presiječe ova s onom crtom,i to je to. Međutim, što se događa kod većine poznavatelja TA, oni uoče k/p signal ali potom uključe mozak, a mozak tj.razum je često jedna prepreka koju bi trebalo zaobići, ili barem staviti na stand by.
@croman
Slažem se netko ih je napravio i u taj algoritam ubacio naredbe recimo npr.macd buy n sell. Velim, često ako ne i uvijek nije presudno poznavanje Ta ili neke druge analize za uspješnost na TK. Već više odlučnost da se radi po 1 zadanom principu bez obzira na trenutne sumnje i mozgovne nedoumice, što stroj (od milja) tj. program nema. On kupuje kad se presiječe ova s onom crtom,i to je to. Međutim, što se događa kod većine poznavatelja TA, oni uoče k/p signal ali potom uključe mozak, a mozak tj.razum je često jedna prepreka koju bi trebalo zaobići, ili barem staviti na stand by.
Lulu,
tebi sam opisao jednom moju strategiju (money managment na fx-u) i mogu ti reći da fenomenalno funkcionira. Samo traži disciplinu i dosljedno provođenje zacrtanog plana. Ali to mi nije problem, otupio sam na emocije u tom posliću [wink]
CROBEX
Naziru se pozitivne divergencije na dnevnom MACD histogramu i RSI-u.
Možda dovoljno za jedan ozbiljniji odbijanac..
Sretno!
Čestitam prijatelju na trudu koji podjeliš snama javno
Mi ženske ( 50-godišnjakinje[embarass]) smo emotivnije, trebamo vodstvo nekog čvrstog pa makar to bio program. Trenutno koristim jedan program, skoro uvijek se ne slažem s njegovim odlukama, ali izgleda da je on puno mudriji od mene.
Sinoć sam išla protiv njega, izritirana njegovom neodlučnošću da krene u akciju, ovaj put sam pogodila.
eur ide na 1,200.
Tako je govorio Brutalni Kapital
[/quote]
Euro je trenutno vrlo nezahvalno trejdati, jer previše neuravnoteženo oscilira.
A može ići i puno niže nego što je sada, ali ne mora. A kako će biti, presudni će biti fundamenti (financijsko-fiskalno stanje u EU) i ne može se sa sigurnošću vidjeti u TA.
p.s. Vidim da mi dijelite jedinice kad dajem ovdje konkretne i točne savjete i prognoze, pa vas zbilja više neću gnjaviti mojim analizama.
[bye]
log out
[/quote]
tony odlazi….
zbogom tony!
zbilja tuzno…
[bye]
javi se ponekad na pm s obzirom da vise nikada necemo moci citati tvoje poruke jer ne zelis pisati po forumu…
Euro 1,2289 + 1,9 % [shocked]
da,da a ameri u minusu [shocked]