@knecht
Evo, da te poslušam. Sutra kad se probudim, trebala bi zaraditi, valjda.
I hate this game.
eur ide na 1,200.
Tako je govorio Brutalni Kapital
@knecht
Evo, da te poslušam. Sutra kad se probudim, trebala bi zaraditi, valjda.
I hate this game.
eur ide na 1,200.
[/quote]
Euro je trenutno vrlo nezahvalno trejdati, jer previše neuravnoteženo oscilira.
A može ići i puno niže nego što je sada, ali ne mora. A kako će biti, presudni će biti fundamenti (financijsko-fiskalno stanje u EU) i ne može se sa sigurnošću vidjeti u TA.
p.s. Vidim da mi dijelite jedinice kad dajem ovdje konkretne i točne savjete i prognoze, pa vas zbilja više neću gnjaviti mojim analizama.
[bye]
log out
moguce, mada ja mislim da ce biti oko 2010
sljedeci target 100 bodova nize ( +/- 10 bodova )
samo sto ce povuc crobex dole? [proud]
[/quote]
nadam se thnk i jnaf
eur ide na 1,200.
[/quote]
Euro je trenutno vrlo nezahvalno trejdati, jer previše neuravnoteženo oscilira.
A može ići i puno niže nego što je sada, ali ne mora. A kako će biti, presudni će biti fundamenti (financijsko-fiskalno stanje u EU) i ne može se sa sigurnošću vidjeti u TA.
p.s. Vidim da mi dijelite jedinice kad dajem ovdje konkretne i točne savjete i prognoze, pa vas zbilja više neću gnjaviti mojim analizama.
[bye]
log out
[/quote]
ne zezaj….prokomentiraj malo na temi usa TA
Nezahvalno jest, ali 2×50 klipseva ,nije loše. Međutim forex je kocka i to teška, tako da je većinom bolje taj posao prepustiti automatiziranim programima, koji su strojevi lišeni emocija i sl. prepreka.
I love this game. (kad dobijam)
I hate this game. (kad gubim) op.p.
CROBEX
Naziru se pozitivne divergencije na dnevnom MACD histogramu i RSI-u.
Možda dovoljno za jedan ozbiljniji odbijanac..
Sretno!
Nezahvalno jest, ali 2×50 klipseva ,nije loše. Međutim forex je kocka i to teška, tako da je većinom bolje taj posao prepustiti automatiziranim programima, koji su strojevi lišeni emocija i sl. prepreka.
I love this game. (kad dobijam)
I hate this game. (kad gubim) op.p.
@lulu
Automatizirani programi su cinjeni s logaritmom (koja je stvorena od neke osobe) i zbog toga nisu automati…
Do danas nema automata sto misli i radi slobodno…to jest kao sto to covjek moze raditi.
Cromans opinion