Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ tigrus,
žao mi je ali ne možeš time ništa postići. Donosiš graf u kojem najavluješ pad sad kad je već sve (na njemu) palo 10% !! Pa nema toga valjda komu više nije jasno da je trenutno negativni sentiment i pad.
Sad bi valjda trebao određivati dok kud će padati, kad će to završiti, gdje će se odbijati na kojim razinama i sl. a ne utvrđivati prošlost… ako si dobar tehničar.
ajde, živio, zbilja moram za drugim obvezama [bye]

p.s. Ako ćeš za dobru okladu, ja ću ti dan ili barem 1-2 sata prije (dakle, dovoljno da možeš kupovati) reći kad će početi zbilja rast koji će trajati barem 10-ak dana [wink]

ok, najavi mi kad mislis da ce poceti taj veliki rast.

ako pogodis, imas 10% od zarade.

ps. najaviti cu i ja tebi, sto ti nudis ako ja pogodim?

pps. na pm cemo slati. ok?

[smiley]

@tigrus,
pa naravno da može, ja sam ti to i predložio, samo ne za 10% zarade, jer to može značiti svašta. Utvrdit ćemo neku konkretnu lijepu cifru, pa ili tebi ili meni…
Ali da ne spamamo temu, slobodno se javi na PM za uvjete, ako imaš želju [wink]

bakar testirao zadnji low, zasad se drži iznad. zlato mrtvo 20$ ispod ATH. ista situacija kod oboje, nema još signala za dalje. bakar i zlato su trenutno prejebni (da se tako izrazim) indikatori za sveukupno tržište.
bikovi navijaju za bakar, medvjedi za zlato.

bakar testirao zadnji low, zasad se drži iznad. zlato mrtvo 20$ ispod ATH. ista situacija kod oboje, nema još signala za dalje. bakar i zlato su trenutno prejebni (da se tako izrazim) indikatori za sveukupno tržište.

po meni zlato ide dole i to velikom vjerojatnošću….za bakar sam bez prognoze…..
a ja se borim sa long pozicijom na sugar11 …….

crobex 60-min se sprema za odbijanac.

crobex 60-min se sprema za odbijanac.

mini odbijanac do 2060.
znakovito je hoce li danas ili sutra…

ako bude sutra , imamo pattern 3 Black Crows… hohoho
[smiley]

[/quote]
sugar spržio marc faberu pol portfelja ove godine, još je uzeo prirodni plin uz to.
dva najgora moguća long picka.
dugoročno sam jako bearish za zlato, al nadam se još jednom vrhu.

A zasto su oni koje hoce rast zlata medvjedi?
Zar nisu i oni bikovi – za zlato.

[/quote]
sugar spržio marc faberu pol portfelja ove godine, još je uzeo prirodni plin uz to.
[/quote]

hehehehehhehe pa nebi mu spržilo da je imo short poziciju na cca 30 na turbo overbought……………..
ali da inače je jako opasan pick……

[/quote]
[/quote]

hehehehehhehe pa nebi mu spržilo da je imo short poziciju na cca 30 na turbo overbought……………..
ali da inače je jako opasan pick……
[/quote]
bakar ipak pao, zlato u malo plusu.
loša kombinacija, što se vidi iz priloženog.

ps. onaj dan kada je dow jones odletio minus -10% pa se vratio na -3% je bio konacni signal za profice da pocinje veliki padajuci trend.

jer amateri ne kuže tak suptilne promjene. [lol]

pitanje sto mislis pod tim – "amateri".

to sigurno nije ekipa koja koliko toliko razumije tehnicku analizu.
[/quote]

onaj koji zna igrati šah(ali stvarno zna)sigurno je razumio šta je kolega Knox htio reči.
nije dovoljno nekoga naučiti samo pravila u micanju figura i kako se slažu figure na ploči pa reči da je taj majstor ili velemajstor.
kako kod šaha majstor u rukavu uvijek ima neko "iznenađenje",tako i kod trgovanja na burzi uvijek ima nekih "iznenađenja" koje ni jedna TA ne može unaprijed predvidjeti.

Danas je dovršen 5.val dolje i sutra bi prema valovima trebalo biti lagano do jače zelenilo.
Potencijalni razine rasta 2130 ili 2150.

26.11.2010 - Dan D

New Report

Close