Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

yup radi [tongue]
evo update

a sad kakav će bit odbijanac… to je drugi par rukava.

Obey Ferengi Rules of Acquisition

dal da mu vjerujem il ne…
teoretski maximalni limiti vala 4: crobi 2167, dax 6085,6 , sp500 1186,3…
veli, inače propada count. [cool]

Meni sve miriši na odbijanac..

Potpore na chart-u su probijene, ali MACD i RSI mi govore drugačije..

Kao što rekoh na str. 3000..
ps. nabavio novi grah prebranac, kaže baba 100% garantirano najbolji.. tko bi odbio.. [sealed]

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

dal da mu vjerujem il ne…
teoretski maximalni limiti vala 4: crobi 2167, dax 6085,6 , sp500 1186,3…
veli, inače propada count. [cool]

Vlad ?

Ne kazem nista o navedenim nivoima (interesantan pogled ) ; ali to sto govoris sam sa sobom ?

Not Good [lol]

KHMM

Evo radio sve kako si mi rekao i uspjeh 100% to moram iznjet javno nek vide ko je naj bolji

Čestitam

Deca, nije da se ne hvalim ali……

Crobex

03.03.

Deca, Crobex. Naš trokut je nažalost procurio prema dolje. Imamo potporu na Fibo liniji na 2062 i gap na 2075-2080.
Bok deca

Crobex

06.03.

To nije H&S jer su volumeni potpuno krivi. To je i dalje simetrični trokut ili zastavica. Upozorila sam prije tjedan dana kad sam stavila graf trokuta za Crobex da postoji mogućnost false breakouta u bilo kojem smjeru zbog toga što je cijena prešla više od 2/3 trokuta.Vidimo da je dosta teško tehnički odrediti sa sigurnošću jer je stalno sve na rubu. Po meni ako u ponedjeljak zatvori ispod onda idemo na 2045, to je zadnja šansa.

Postignuta cijena 2046

KORF 11.04.

KORF.Cijena ima problema sa probijanjem linije down trenda a isto tako i sa Fibo linijom na 40,90.
Moguća skrivena negativna divergencija ukazuje na nastavak downtrenda i nemogućnost prelaska u uptrend.
Doduše SMA9 je presjekla SMA21 i cijena se nalazi iznad presjeka već 5 dana ali isto tako vidimo da nije uspjela probiti otpore.
Po meni ukoliko sutra cijena ne uspije probiti trend liniju onda je moja procjena da će cijena pasti na potporu na 38 bez obzira na to što oscilatori ukazuju na rast. Osim ako neće.
Pozdrav

Postignuta cijena 38

THNK 18.04.

Imamo moguću pozitivnu divergenciju i padajući klin. Potpora na 1375 ali okrugla brojka od 1400 je važnija. Mogući scenarij- false breakout na 1375 da se preplaše oni koji misle da ne ide ispod 1400 te povratak i probijanje klina prema gore. U tom slučaju da target bi bio oko 1650.Savjet-pričekati ishod klina.Pozdrav

Postignuta cijena 1385 i povratak na 1400

DDJH 27.04.

DDJH. Mogući H&S označen crnim linijama, u slučaju proboja target 27. Isto tako imamo i zastavicu ili trokut koji je probijen prema dolje, doduše ne baš na volumenu, označeno rozom bojom. Target trokuta je 31-32.
Pozdrav

Postignuta cijena od 32,57

@brankica

Svaka ti dala! [kiss]

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

Bravo Bankice! Ja sam tebe uvijek hvalio!!!
Samo nastavi pisati. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Crobex

03.03.

Deca, Crobex. Naš trokut je nažalost procurio prema dolje. Imamo potporu na Fibo liniji na 2062 i gap na 2075-2080.
Bok deca

Crobex

06.03.

To nije H&S jer su volumeni potpuno krivi. To je i dalje simetrični trokut ili zastavica. Upozorila sam prije tjedan dana kad sam stavila graf trokuta za Crobex da postoji mogućnost false breakouta u bilo kojem smjeru zbog toga što je cijena prešla više od 2/3 trokuta.Vidimo da je dosta teško tehnički odrediti sa sigurnošću jer je stalno sve na rubu. Po meni ako u ponedjeljak zatvori ispod onda idemo na 2045, to je zadnja šansa.

Postignuta cijena 2046

KORF 11.04.

KORF.Cijena ima problema sa probijanjem linije down trenda a isto tako i sa Fibo linijom na 40,90.
Moguća skrivena negativna divergencija ukazuje na nastavak downtrenda i nemogućnost prelaska u uptrend.
Doduše SMA9 je presjekla SMA21 i cijena se nalazi iznad presjeka već 5 dana ali isto tako vidimo da nije uspjela probiti otpore.
Po meni ukoliko sutra cijena ne uspije probiti trend liniju onda je moja procjena da će cijena pasti na potporu na 38 bez obzira na to što oscilatori ukazuju na rast. Osim ako neće.
Pozdrav

Postignuta cijena 38

THNK 18.04.

Imamo moguću pozitivnu divergenciju i padajući klin. Potpora na 1375 ali okrugla brojka od 1400 je važnija. Mogući scenarij- false breakout na 1375 da se preplaše oni koji misle da ne ide ispod 1400 te povratak i probijanje klina prema gore. U tom slučaju da target bi bio oko 1650.Savjet-pričekati ishod klina.Pozdrav

DDJH 27.04.

DDJH. Mogući H&S označen crnim linijama, u slučaju proboja target 27. Isto tako imamo i zastavicu ili trokut koji je probijen prema dolje, doduše ne baš na volumenu, označeno rozom bojom. Target trokuta je 31-32.
Pozdrav

[/quote]

100 tka, ma da sam ja izanalizirao ovako bio bi me pun forum

"Kupujte zemlju, ona se više ne proizvodi"

Crobex

03.03.

Bok deca

Crobex

06.03.

Postignuta cijena 2046

KORF 11.04.

Pozdrav

Postignuta cijena 38

THNK 18.04.

DDJH 27.04.

Pozdrav

[/quote]

100 tka, ma da sam ja izanalizirao ovako bio bi me pun forum

"Kupujte zemlju, ona se više ne proizvodi"

Crobex razvitak :

svaka čast, ali i sami znamo da je ono bio rast, a ovo pad i da je sad odbijanac ili početak nove formacije.
nište drugo i ne može biti!
može li malo detaljnije
thx

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

New Report

Close