Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.poslovni.hr/146571.aspx
Tjedna TA. Ovom u prilog ide da je cijeli Svijet osim Poljske trenutno crven tako da se nisam ni trebao buditi dok Ameri ne prorade. Ako i tad…

who dares, wins

KHMM

Hvala prijatelju od tebe ni ne očekujem ništa drugo već ozbiljno i poštene TA

Evo x puta 100

Hvala

ATPL – prvo komentar na jedno pljuvanje, a onda analiza…

KOMENTAR:

mjesecima sam trubio da brodari neće rasti, i čini mi se da sam bio jedini tehničar koji je to govorio… i onda me neki anonimac koji je prije mjesec dana otvorio profil za pljuvanje napadne da svašta govorim, da treba kupovati kontra mene i slično… a sve pod izgovorom jer sam na jedan tehnički odbijanac dvaput uletio u ATPL (jednom na dnu i nešto kasnije), iako sam čak i onda napisao da ATPL ne ide nikuda…

ono što je meni zanimljivo je da su hrvati takve guzice i da šute… puno je bilo onih koji su me ismijavali kad sam rekao da ATPL ne ide nikuda, al niko nije ni riječ rekao kad je pljuvač napao… nitko nije rekao, je zli, bio si u pravu, ili komentirao pljuvača… jebena smo mi zemlja i daleko ćemo dogurati kad su svi takve guzice…

imam preko 200 ljudi u listi prijatelja… jebeš takve prijatelje… 🙂 za koga ja ovdje stavljam analize ako svi šute ko guzice? i to je isto jedan od razloga zašto otvaram blog…

evo ja cu pohvaliti Zlog Proroka jer je ispravno ustvrdio da "svi sute kao guzice".

stovise, nastaviti cu sa ulizivackom retorikom koja je opet usla u modu povratkom Cromana na forum i lijepo cu priupitiati za neki target jer, eto, ja sam bio kao jako dobar za razliku od zlocestih…

[smiley]

@zivac

naravno da moze ozbiljna analiza za VDKT.

VDKT – horizontalni trend unutar bollingera.

ps. Zivac, nemojte se previse hvalisati sa svojim teoretskim znanjem….

Na kupnji sam od VDKT pa me zanima da vidim kako sam postavio

može li netko malo izanalizirati BDI index?……

Tehničari, hoće li Goldman Sachs nastaviti potop ili slijedi odbijanac?

Ako se u odma u pon ekspresno vrati digne iznad vode (147-150$) bit će ok, inače izgleda zbilja loše. [cry]
[/quote]
vratili se!
odma sve zeleno. [smiley]

Dije ekipa šta mislite može li Crobex ispod 2000

naravno, ali uz odbijance, nikako pravocrtno

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

probili trend liniju od 22 .12. 09.
pretpostavljam da bi se mogli odbiti od 38,2% fibo razine gledajući od gore navedenoga datuma.
Smeta me križanje PDI/MDI od neki dan, pad RSI ispod 50, trenutno 43
Soh slow ušao u preprodano područje
Iza svega toga slijedi da se u razdoblju bez trenda dobro zarađuje na Stoh i sličnim indikatorima.

Scio me nihil scire

CROBEX :
– od srpnja 2009 6x smo se odbijali od SMA 100 ( zelene strelice)
– testiranje potpore od 07/2009
– divergencije na 15min grafovima, slijedi odbijanje
– silazna linija trenda na 2160

Krepat ma ne molat

evo,
crobex na dnevnom i tjednom grafu ne izgleda baš bajno. Klimavo stoji već neko vrime. Prije par dana se prikrižija i macd (negativno), potvrdile se negativne divergencije na macd-u i rsi-u (crvene crte ucrtane), adx isto loše stoji. Obratiti pažnju na ove fibo-linije, tribale bi imati neku težinu…
Na 60-min bi triba ići odbijanac, ali još nema naznaka da će biti nešto jače.
I za kraj odgovor na tvoje pitanje: Naravno da može. Nema razloga zašto ne bi moga. Ali pri tom obrati svakako pažnju na ove ucrtane fibo razine…

p.s. sad vidim da su kolege Sonnyboy i MrRi već stavili dobre grafove i objašnjenja…ali kad sam već napisa, nek ostane i ovi mojih par rečenica

naravno, ali uz odbijance, nikako pravocrtno
[/quote]

u biti, ja mislim da crobex nece ispod cca 2115.

razlog se krije u tjednom ADXu, dnevnom SlowStoch i dnevnom MACDu.
[wink]

ps. proradio mi jtrader.

Brutalni Kapital is back!
[smiley]

New Report

Close